Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TamTurk

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

hoppus senin grubunda değil gianfranco...

Ya senceru kardes bu hoppustr yi ve bu gibi arkadasları almayalım liglere adama mesaj attım evil1905 le yapıcam dedi tamam o bitsin yaparız dedim tamam dedi pat gitti netten 1 saati gecti ama hala yok dün aksamda aynı seyi yapmıstı mesaj yazıyorum cevap vermiyor nolcak

tamtürk kardeş biraz ağır konuşmuşsun. =)

ben sana evil1905 le yapcam gece oynuyalım dedim. evil1905le maç yaptım çıkmam gerekiyordu çıktım, sanada tamam diye bir msj atmadım hiç bişey atmadım. o benim yanlışım keşke giremicem deseydim. neyse sonra girdim, maçımızıda yaptık zaten. cumartesiye kadar zaman verilmiş sıkıştırmanın bir alemi yok.

senceru müsait olduğunda yaz senle maçımızı yapalım kardeşim. yarın tüm gün boşum eğer uygun olursan.

almanya 1 - 2 romanya
    romanya 1 - 4 almanya

• Gelebilirsen Yapalım Maçı Hoppus...
  • ok senceru giriyorum.
  • D Grubu

Hoppustr (Romanya) 0 - 4 Senceru (Hırvatistan)

Senceru (Hırvatistan) 3 - 1 Hoppustr (Romanya)

İlk Maçta Attığım Roveşata,Yarım Vole Karışımı Bir Gol Vardıki Süperdi...

Ama EA Sports Maç İçinde Video Kaydetme,Upload Etme Koymadığı İçin Koyamıyorum...

Teşekkürler Dostum Güzel Maçlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 31 Aralık 2008; 0:57:46 >
  • D grubu bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 31 Aralık 2008; 2:13:50 >
  •  FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905

GRUPLARDAN CIKMASI KESINLESEN TAKIMLAR:

RUSYA,FRANSA,PORTEKIZ(IKILI AVERAJ),ARJANTIN,HIRVATISTAN

GRUP MACLARI ICIN YARIN AKSAM SON GUNDUR...LIG 4 OCAK PAZAR GUNU SONA ERECEKTIR...
  • Bu arada hala ilk mesajda grup maçları için son gün 3 ocak yazıyor,madem tarihi değiştirdiniz ilk mesajı da editleyin belki arkadaşlar ondan rahat davranıyorlar,ben de dahil olmak üzere

Neyse madem değişti tarih yapalım maçları da bitirelim bizde,b grubundan arkadaşlar bugün bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 31 Aralık 2008; 12:46:08 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

çıkıyo 50 kişide çıkıyo 2 günde ama 1 hafta sonra patır patır dökülmeye başlıyo millet, yani 1 kişi maçlarını yapmaszsa tüm turnuva aksıyo
    o yüzde dediğin 2 lig yalan olur. halbuki bende ne hayaller kuruyom komple lig için forum açılsa, 3 tane 18 erlik süper bir lig olsa ve her akşam dev maçlara sahne olsa vs. vs. ama işte şu pes çılgınlığının bitmesini beliyoruz :)

aynen kardesim cok dogru soylemissin lige kayit yaparken insanlar hevesli bir sekilde geliyorlar sonra bir iki mac yapinca yarim birakip gidiyorlar site kurma islerinden anlasam ligleri kurup organize edebilecegimiz bir sitemiz olsa super olurdu ama malesef yok boyle bir sansimiz

Orda Ben Devreye Girebilirim...

Kendim Bizzat Grafiker ve Web Tasarım İle Uğraşıyorum.Yalnız Devamlılık Olucaksa Sadece Böyle Birşeyi Yaparım...

Bu Arada Bu Akşam PSN'e Giremeyebilirim...

Senceru Bundan Sonra grafik İşleriyle Sen İlgilensen Zaten Lige Katılan ARkadaslarda Artık Belli Gibi YAni Hep Standart Kişiler Devamlılık Konusunda Sıkıntı Olmaz Senden Saglam GRafikler Bekliyoruz

• Grisaid ve şanışer arkadaşlarımız en son 41 saat önce online olmuş,deniz arkadaşımızla bugün maçı yapabileceğimizi düşünüyorum,diğer arkadaşların sınavları veya önemli işleri olabilir,grup maçlarının bitiş tarihini değiştirmişsiniz iyi güzel de şimdi bu arkadaşlar hala cumartesi olduğunu sandıklarından online olmuyorlarsa nasıl olacak,benim görüşüm en başta verilen tarihte bitirilmesinden yana ha madem bu kadar erken oynanıyor maçlar bir üst turda ona göre zaman tanınır ama önceden söylenmiş bir tarihin yangından mal kaçırır gibi değişmesi iyi olmadı bana göre
  • beyler ben ligden çekiliyorum bu sefer bahanem sınavlar

sınavlar basladı ne yazık ki ps yı pek acamıyorum kusura bakmayın herkses ıyı eglenceler

yırttınız bu sefer benden baskası sampıyon olcak bende merak edıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 31 Aralık 2008; 18:53:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

çıkıyo 50 kişide çıkıyo 2 günde ama 1 hafta sonra patır patır dökülmeye başlıyo millet, yani 1 kişi maçlarını yapmaszsa tüm turnuva aksıyo
    o yüzde dediğin 2 lig yalan olur. halbuki bende ne hayaller kuruyom komple lig için forum açılsa, 3 tane 18 erlik süper bir lig olsa ve her akşam dev maçlara sahne olsa vs. vs. ama işte şu pes çılgınlığının bitmesini beliyoruz :)

aynen kardesim cok dogru soylemissin lige kayit yaparken insanlar hevesli bir sekilde geliyorlar sonra bir iki mac yapinca yarim birakip gidiyorlar site kurma islerinden anlasam ligleri kurup organize edebilecegimiz bir sitemiz olsa super olurdu ama malesef yok boyle bir sansimiz

Orda Ben Devreye Girebilirim...

Kendim Bizzat Grafiker ve Web Tasarım İle Uğraşıyorum.Yalnız Devamlılık Olucaksa Sadece Böyle Birşeyi Yaparım...

Bu Arada Bu Akşam PSN'e Giremeyebilirim...

Senceru Bundan Sonra grafik İşleriyle Sen İlgilensen Zaten Lige Katılan ARkadaslarda Artık Belli Gibi YAni Hep Standart Kişiler Devamlılık Konusunda Sıkıntı Olmaz Senden Saglam GRafikler Bekliyoruz

benim yaptigim grafiklerde sorun mu var hocam

• yakinda geri donuyorum arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

yakinda geri donuyorum arkadaslar

gel kardesim bekliyoruz en yakin zamanda

• Yok Yiğit Seninkiler Güzelde,Ben Grafikerim Yazınca TamTurk'u Cezbetti Galiba...

Arkadaşlar Son Tarihi Yiğit Yazmış.Maçlarını Yapmayanlar Online Olmayanlar Hükmen Kaybedicekler.

Emre O Zaman Sen Bir Dahaki Turnuvada Devam Edersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 31 Aralık 2008; 19:36:13 >

• quote:

Yok Yiğit Seninkiler Güzelde,Ben Grafikerim Yazınca TamTurk'u Cezbetti Galiba...

Arkadaşlar Son Tarihi Yiğit Yazmış.Maçlarını Yapmayanlar Online Olmayanlar Hükmen Kaybedicekler.

Emre O Zaman Sen Bir Dahaki Turnuvada Devam Edersin...

saka yapiyorum kardesim walla isteyen yapabilir sonucta atla deve degil

• b grubu hiç maç yapmamışmı şimdi
  • Bekliyoruz bekliyoruz gelen yok arkadaşım napalım
  • Brezilya 1-1 İsveç

İsveç 1-0 Brezilya

Teşekkürler güzel maçtı...

Tek maçım kaldı oda USA ile bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 31 Aralık 2008; 20:50:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

Brezilya 1-1 İsveç

İsveç 1-0 Brezilya

Teşekkürler güzel maçtı...

Tek maçım kaldı oda USA ile bekliyorum..

gole giderken düşürdüm kendisi kaydı ya tekrar özür dilerim 1-0 bitti neyseki.daha geliştirmem lazım kendimi skor 1-0 1-1 olsa da çok daha iyi oynadın hocam..
  • grafikler bence cok guzel yigit kardesim,emegine saglik kim burda guzel biseyler yapmaya calisiyorsa kendi adima tesekkur ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.