Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _asparagas_

quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

Brezilya 1-1 İsveç

İsveç 1-0 Brezilya

Teşekkürler güzel maçtı...

Tek maçım kaldı oda USA ile bekliyorum..

gole giderken düşürdüm kendisi kaydı ya tekrar özür dilerim 1-0 bitti neyseki.daha geliştirmem lazım kendimi skor 1-0 1-1 olsa da çok daha iyi oynadın hocam..

özür dilencek birşey yok hocam gayet normal bence ben sana dediydim keşke görmeseydin kırmızı kart diye daha bi heyecanlı geçerdi :) öyle de oldu zaten son dk larda baya güzeldi.. teşekkürler maçar için..
  • B grubundan arkadaşlar bugün bi saat belirleyelim de bitirelim maçlarımızı
  • İspanya (wamlaw) 3-0 (zinedlale) Çek Cumhuriyeti

Malesef rövanş maçını yapamadan gitti arkadaş,neyse en azından gruptaki ilk maçımı yapabildim bizim gruptan online arkadaş bulmak bi mesele
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Yok Yiğit Seninkiler Güzelde,Ben Grafikerim Yazınca TamTurk'u Cezbetti Galiba...

Arkadaşlar Son Tarihi Yiğit Yazmış.Maçlarını Yapmayanlar Online Olmayanlar Hükmen Kaybedicekler.

Emre O Zaman Sen Bir Dahaki Turnuvada Devam Edersin...

saka yapiyorum kardesim walla isteyen yapabilir sonucta atla deve degil

kardes ayıpsın ya bukadar ugrasıp hazırlıyosun kotu dersek haksızlık yapmıs oluruz sana senceru nun dedigi gibi grafikerim deyince daha kolay halleder diye dedim

• quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Yok Yiğit Seninkiler Güzelde,Ben Grafikerim Yazınca TamTurk'u Cezbetti Galiba...

Arkadaşlar Son Tarihi Yiğit Yazmış.Maçlarını Yapmayanlar Online Olmayanlar Hükmen Kaybedicekler.

Emre O Zaman Sen Bir Dahaki Turnuvada Devam Edersin...

saka yapiyorum kardesim walla isteyen yapabilir sonucta atla deve degil

kardes ayıpsın ya bukadar ugrasıp hazırlıyosun kotu dersek haksızlık yapmıs oluruz sana senceru nun dedigi gibi grafikerim deyince daha kolay halleder diye dedim

dedigim gibi saka yaptim hocam anladim ben senin neden oyle soyledigini merak etme

• Gianfranco kusura bakma acil cıkmam lazımdı diger macımızı müsait oldugun her zaman yapabiliriz..
  • Ok dostum ben akşam online'ım 8'den sonra müsaitsen yaparız
  • ben b grubundayım

zinedlale ile yaptık maçlarımızı

deplasmanda 1-3 kazandım
    evimde 2-0 kaybettim

yunusemredogan ligden çekildiğine göre hükmen mağlup sayılmalı, oradan da 2 galibiyet yazabilirsiniz

wamlaw günlerce seni bekledim friend kabulü için, hatta hiç gelmeyeceksin sanmıştım, bu akşam yaparız maçlarımızı ama ben hemen gelemem haberin olsun
  • Günlerce beni mi bekledin yapma dostum ben 2 günde 1 online oluyorum ve eğer Lig diye belirttiysen mutlaka kabul etmişimdir

Neyse ben de zaten 8-8:30 gibi online olacağım akşam yaparız maçımızı
  • dh diye yazdım ama 2-3 gün boyunca (ligler başladıktan sonra) kabul etmedin, yeni etmişsin.

akşam yapalım maçlarımızı (10 oldu aynı laf)
  • ok,neyse ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım

neyse Galatasaraylı dostum akşam yapalım maçımızı

Bu da 11
  • yapinda ceyrek finale basliyalim artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

ok,neyse ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım

neyse Galatasaraylı dostum akşam yapalım maçımızı

Bu da 11

tamam dostum biraz işlerim var, bitireyim psn'e gelirim yaparız maçlarımızı (12)

• İsveç 2-1 USA

USA 0-2 İsveç

Teşekkürler güzel maçlardı.. A grubu bitti sanırım...

• B GRUBU DISINDA BUTUN GRUPLAR SONA ERMISTIR...BU GECE GRUP MACLARI ICIN SONDUR,YARIN CEYREK FINALLERE BASLAYACAGIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 1 Ocak 2009; 20:59:58 >
  • eslesmeler nasil olcak ? kura ile mi yoksa mesela C grubunun 1incisi bilmem hangi grubun 2inci ile mi karsilasacak ?
  • Senle Ben Eşleştik Arda...

Fransa - Hırvatistan

Ekledim PSN'e...
  • quote:

Senle Ben Eşleştik Arda...

Fransa - Hırvatistan

Ekledim PSN'e...

Tamam ben bütün gün evdeyim yarin istedigin zaman oynariz foruma yaz ben bakip gelirim
  • ilk 3 takım mı çıkıyor
  • İspanya (wamlaw) 0-0 (GriSaid) İtalya

İtalya (GriSaid) 1-3 (wamlaw) İspanya

Teşekkürler bunlar da güzel maçlardı,bi tek Çek Cum. ile deplasman maçım kaldı,Deniz arkadaşımızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.