Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn: theconqueror77, LordmuratloD arkadaşlar saat kararlaştırıp maç yapalım?
  • Çek cumhuriyeti 1 Italya 3

Italya 0 Çek cumhuriyeti 2

Grisaid ile yaptıgım karsılasmalar
  • teşekkürler dostum güzel maçlardı
  • ARKADASLAR BAZI ARKADASLARIMIZ LIGE GIRMEK ISTEDIKLERINI BELIRTMIS,PM ATAN ARKADASLARIMIZ OLMUS,BU LIGIMIZ ARTIK BASLADI NEREDEYSE YARISINA BILE GELDIK,BU SAATTEN SONRA LIGE ALMAMIZ IMKANSIZ SIZLERI YALNIZ YENI ACILACAK LIGI BEKLERSENIZ ONUMUZDEKI HAFTA YENI LIG ACILIRSA KATILIRSINIZ...KUSURA BAKMAYIN SAKIN YAPABILECEGIMIZ BIRSEY YOK...
  • maclarimi bitirdim :

Fransa 2 - 1 Türkiye
    Türkiye 4 - 0 Fransa

Portekiz 0 - 0 Fransa
    Fransa 5 - 1 Portekiz

Fransa 3 - 0 Ingiltere
    Ingiltere 0 - 7 Fransa

4 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi = 13 puan
  • ölüm grubu bitti o zaman
  • usa 0-1 brezilya
    brezilya 1-0 usa
  • USA 2-1 RUSYA
    RUSYA 2-0 USA
  • grisaid ile oynadıgımız macta 3-0 ondeydım dk 65 te baglantı koptu yarın dewam ederız kaldıgımız yerdn
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

grisaid ile oynadıgımız macta 3-0 ondeydım dk 65 te baglantı koptu yarın dewam ederız kaldıgımız yerdn

Bana neden söz verdin gittin anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

grisaid ile oynadıgımız macta 3-0 ondeydım dk 65 te baglantı koptu yarın dewam ederız kaldıgımız yerdn

Bana neden söz verdin gittin anlamadım..

dostum onun macında cok lag vardı baglantı koptu aynı sorun sendede olur dıye oynamadım
  • D Grubu

Evil1905 (Arjantin) 5 - 0 Senceru (Hırvatistan)

Senceru (Hırvatistan) 0 - 3 Evil1905 (Arjantin)

Bir Takım Bu Kadarmı Şanssız Olur,2.Maçta Arka Arkaya Kaçan Golleri Atabilsem Kazanırdım...

Teşekkürler Dostum Güzel Maçlardı...

Hırvatistan İle Arjantin Karşısında Durmak Gerçekten Zor.Kaç Turnuvadır Kötü veya Vasat Takımlarla Yarışıyorum Yeter Banada İyi Takım Gelsin Artık...
  • Senceru macimizin skorunu yazmis.

TamTurk ve HoppusTR iyle macim kaldi sadece simdi.

Ayrica HoppusTR halada friend invite imi kabul etmemis, neredeyse 2 gun olacak.
  • HoppusTr'yi Bende Göremiyorum 30 Saat Olmuş En Son Girdiğinden Bu Yana.

Benimde Birtek Onunla Maçlarım Kaldı...
  • @Senceru
    geçen aksam hoppustr onlineydi motorstorm oynuyordu maç teklif ettim oyununu arkadasında unuttugunu yarın aksam yapmak istedigini soyledi bana ama dün aksam baktım yine yok ama bu aksam gelir tamamlarız möaçlarımızı
    @Atilla-HUN
    Seninlede Bu aksam Yapalım Dostum Maçımızı
  • arkadaşlar kusura bakmayın dün online olamadım. bugun akşam 6 dan sonra online ım. grubumdaki arkadaşları beklerim.

saygılar.
  • @lordmuratlod,hocam kusura bakma dun gece elektrikler kesildi bir anda,macimizi kaldigi yerden bugun musait olursan tamamlariz ok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

@lordmuratlod,hocam kusura bakma dun gece elektrikler kesildi bir anda,macimizi kaldigi yerden bugun musait olursan tamamlariz ok?

az buçuk tahmin ettiydim elektriklerin gittiğini önemli değil hocam kaldığı yerden devam ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

arkadaşlar kusura bakmayın dün online olamadım. bugun akşam 6 dan sonra online ım. grubumdaki arkadaşları beklerim.

saygılar.

Dostum Bende Bu Aksam Saat 8 Gibi Online Olurum Maçımızı Yaparız inşallah
  • selam arkadaslar lıge katılamayan arkadasar ıcın yenı bır lıg organıze edebılırmıyız olursa gercekten ıyı olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.