Şimdi Ara

Fifa 09 Donanım Haber Süper Lig - Başlangıç 25.02.2009 - Bitiş 08.03.2009 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gamertag : ridvan1903
  • quote:

Orjinalden alıntı: drzeus

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Benide yaz olayı diye birşey yok.
    Lig daha öncede yapıldı takip etmemiş olabilirsiniz.

Lige katılım bilgileri ana konuda.
    istediğiniz takımı alabilirsiniz.
    Ana konudaki katılanları akşamları xbox360 dan kontrol edip güncelliyorum.

Ayrıca bende dışarıda çalışıyorum. sabah erkende kalkıyorum ama bu akşamları 2-3 maç
    yapmama engel değil.

Kişiye teklif göndermeden önce gamercard ına bakın napıyor o an diye maçtaysa mesaj atın
    ve bekleyin.

Herkes en iyi oynadığını düşündüğü takımla 15 maç yapacak iyi olan kazansın.

Sana akşam 11 de konu açmak normal geliyor ise problem değil zaten ama ben ana konuya yazdım kaçta konu açacaksınız ona göre girelim diye.Akşamları maç yapmak dert değil zaten sabah 5 te yapalım demiyorum ben sadece böyle bir organizasyon var ise denilirki ben 10 da ligi açıyorum çünkü bende akşam 10.30 a kadar takip ettim kimse konu açmayınca yattım.Bilgilendirme daha iyi olursa bence daha verimli olur.Ha kimse fikrini soylemesin diyorsanız bende bişey demem yinede eline sağlık açmışsın birde sorum şu 2 kişi aynı takımı alabiliyor mu?

Herkesi memnun etmek mümkün değil öyle bi misyonda yok. 16 kişilik kontenjan daha dolmadı ama her an dolabilr. Gece açmamın bu
    sebepten önemi yok. Sorularının cevapları için kuralları okumanı tavsiye ediyorum.

Pozitif yaklaşırsak ta bişey olmaz herkezi memnun edemiyeceğini zaten biliyorum.Yani misyonun herkezin memnun olması da olabilir.Hatta çok daha iyi olur.Sonuçta ligi kuran sensin.
    Gece kurmanın önemi şöyle var ben şuanda işteyim dün gece de yattım sen açmadan evvel akşam eve gidene kadar dolar ise katılamamış oluyorum.Mesela ana konuda başka bir arkadaşta açın artık diye rica etmiş onada cevap yok belki oda şuanda görmedi ve giremiyecek.Bunu demek istiyorum ben.Sana özel olarak söylediğim birşey yok yani.

Kuralları okuyorum şimdi eğer o anlamda okumadan yanlış bişey söylediysemde kusura bakma önce okumam gerekir.Kuralların ana konuda nerede olduğunu bulamadım link verebilirsen iyi olur.

• Herkez istediği takımı alabiliyormuydu yahu (:

Manchester United'ı bıraktık anasını satıyım alındı diye, neyse artık farklılık yapalım biraz Chelsea ile oynayalım.

20:00 gibi lıve'da olurum ben arkadaşlar direk bakarım kim varsa katılan Lige ona mesaj atarım gelirse oynarız maçımızı.

Bu arada drzeus; Neydi hocam o kaçanlar direklerden dönenler falan 2.Yarı yardın beni resmen canım çıktı.

Kornelerin çok çok iyi abicim, gerçekten tebrik ederim. İlk yarıda biraz boşladın o yüzden böyle skor oldu yoksa dağılmıştım (:
  • Ben kayserispor gibi oldum he iki maç yaptım ikiside 0-0 önce hydesizmle ki baya tecrübeli bir oyuncuymuş baktım profiline epey maç yapmış 0-0 bizim için iyi bir skor özellikle de benim atletico madridi aldığımı düşünürsek herkes dünya devlerini almış..Gerçi epey terletti ben hydesizm ama ben de geri kalmadım özellikle son dakikalarda ikimiz de acayip goller kaçırdık .. Daha sonra da zaten her gece maç yaptığım arkadaşım longcafeyle yaptık maçımızı o da 0-0 bitti yareppim bugün artık gol atmak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Herkez istediği takımı alabiliyormuydu yahu (:

Manchester United'ı bıraktık anasını satıyım alındı diye, neyse artık farklılık yapalım biraz Chelsea ile oynayalım.

20:00 gibi lıve'da olurum ben arkadaşlar direk bakarım kim varsa katılan Lige ona mesaj atarım gelirse oynarız maçımızı.

Bu arada drzeus; Neydi hocam o kaçanlar direklerden dönenler falan 2.Yarı yardın beni resmen canım çıktı.

Kornelerin çok çok iyi abicim, gerçekten tebrik ederim. İlk yarıda biraz boşladın o yüzden böyle skor oldu yoksa dağılmıştım (:

ScRyedd senden önce bi maç yaptım 1-0 öndeyken 4-1 kaybettim maçı 2-1 olan golü ters topla kendi kaleme attım sonra kaybettim.
    Senle oynadığımız maçtada kendi kaleme ikinci golu atınca (edu gibi hissettim kendimi) hafif moral bozuldu. :)
    Ayrıca mütiş bi frikik çaktın saygı duyuyorum harikaydı. Birde kullandığım 3 kornerden en az 1 gol 1 direk 1 de auta atarım kısaca
    kornerlerde %95 kafayı ben vuruyorum sanırım bi şekilde elim alıştı korner kullanırken alex gibi oldum adrese orta :)

ScRyedd le oynayanlara tavsiye ortalama üstü defans bilginiz yoksa çiçek gibi açar sizi

• Daha 9 kişi katıldı lige 7 kişilik kontenjan daha mevcut.
    Böyle giderse 10 kişide fazla kısa soluklu lig yapılmaz katılımları bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drzeus -- 26 Şubat 2009; 20:13:45 >
  • drzeus; Abi senden ilk ve son bi istekte bulunabilirmiyim, umarım kırmazsın beni.

Az önce "xcelikyakupx" ile maç yaptık ve bir anda maç koptu ve maçı o kazanıyordu. Bağlantı ondan kaynaklı kopmuş ve doğal olarak 3-0 ben kazanmış oluyorum.

Yanlız bir ricam var senden, lige şöyle baksak benim 1 yenilgim, onun ise 1 liderliğini görsek olurmu be hacı (:

Yani hesap falan yaparken öyle hesaplıyalım yani o kazanmış ben yenilmiş olsam olurmu ?

Diğer maçlarda olursa böyle tamam birşey demiyeceğim ama bu maç için lütfen böyle birşey istiyorum Lig kurucusu sen olduğun için senden rica ediyorum.

Bu arada Yakup son attığın mesajda demişsin; İlk mesajın tepkili olunca gibisinden..

Orada birşey yazmadı, ha sen kazanmışsın, ha ben kazanmışım benim için bunlar sorun değil. Geyiğine oynuyorum zaten. Ben sadece neden böyle oldu şaşırdım ve o yüzden öyle bir mesaj attım.

Zaten maçıda sana veriyorum hocam, senin hakkındı yeniyordun sonuçta ve fark da atıcaktın daha. Drzeus kırmaz beni (:

Tekrar, herkeze başarılar

• ScRyedd

8.Bağlantı kopmalarında ea kime 3 puanı verirse aslı olan o dur.

ne yazıkki kurallar herkes için geçerli iyi niyetlisin farkındayım ancak yarın öbürgün bu işi kötü niyetli kullanması muhtemel kişilerin
    önüne geçmek için başta kuralları yazdık.

daha çok maç var problem etme dostum o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drzeus -- 26 Şubat 2009; 20:49:41 >
  • beni de yazın lige böyle kısa soluklu ligler daha iyi oluyor bence takımım roma yı alıyım
  • quote:

drzeus; Abi senden ilk ve son bi istekte bulunabilirmiyim, umarım kırmazsın beni.

Az önce "xcelikyakupx" ile maç yaptık ve bir anda maç koptu ve maçı o kazanıyordu. Bağlantı ondan kaynaklı kopmuş ve doğal olarak 3-0 ben kazanmış oluyorum.

Yanlız bir ricam var senden, lige şöyle baksak benim 1 yenilgim, onun ise 1 liderliğini görsek olurmu be hacı (:

Yani hesap falan yaparken öyle hesaplıyalım yani o kazanmış ben yenilmiş olsam olurmu ?

Diğer maçlarda olursa böyle tamam birşey demiyeceğim ama bu maç için lütfen böyle birşey istiyorum Lig kurucusu sen olduğun için senden rica ediyorum.

Bu arada Yakup son attığın mesajda demişsin; İlk mesajın tepkili olunca gibisinden..

Orada birşey yazmadı, ha sen kazanmışsın, ha ben kazanmışım benim için bunlar sorun değil. Geyiğine oynuyorum zaten. Ben sadece neden böyle oldu şaşırdım ve o yüzden öyle bir mesaj attım.

Zaten maçıda sana veriyorum hocam, senin hakkındı yeniyordun sonuçta ve fark da atıcaktın daha. Drzeus kırmaz beni (:

yok kardeşim oyle seymi olur .benim baglantı 4 mbit ama hat desteklemiyor bazen kopuyor . buda bizim maca denk geldi .bana gelibiyet yazılsaydı uzulurdum yanlıs anlasılma olur diye . acıklama yapamam diye . zaten disconncet olmadan msj attım . baglantı yenilenmesinden sonra cvp yazınca boyle hisettin die oylle yazdım .yoksa tabiki eglencesine burdayız girip 2 sohbet edip basarılar dileyip cıkıyorz sende mic yoktu olmadı bu . bazı ezikler olabilir aramızda gole giden adama son akika kaymalar falan bunlarda olacktır tabi herkes farklı farklı amaclardla burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 26 Şubat 2009; 21:06:24 >

• yakup abi bi şanssızlık var üstünde bu aralar bi kurşun döktür .. bu arada geldi gitar çok sağol sıfır gibi maşallah sticklerarını bilem açmamışsın da biraz alışmak gerekecek belli zorlandım accık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

yakup abi bi şanssızlık var üstünde bu aralar bi kurşun döktür .. bu arada geldi gitar çok sağol sıfır gibi maşallah sticklerarını bilem açmamışsın da biraz alışmak gerekecek belli zorlandım accık

yok yok iim evren . gitari begendigin için sevindim . gule gule kullan kardeşim . dedigim gibidir umarım begenmişsindir. unutma bu istisnaydı pimpirik davranmaya devam bu seni yanıltmasın
  • herkes futbol oyunu amacıyla burda oyunun kuralıda belli gole gideni indiren yer kırmızıyı bilakis indirdim ve gördüm kırmızıyı 2-1 öndeyken 85 de indirmiyene Alpay gibi salaklık ödülü verirler zaten fairplay adı altında
  • longcafe ile oynarken şu an itibarı ile koptu bağlantı
    lanet olsun telekoma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

quote:

drzeus; Abi senden ilk ve son bi istekte bulunabilirmiyim, umarım kırmazsın beni.

yok kardeşim oyle seymi olur .benim baglantı 4 mbit ama hat desteklemiyor bazen kopuyor . buda bizim maca denk geldi .bana gelibiyet yazılsaydı uzulurdum yanlıs anlasılma olur diye . acıklama yapamam diye . zaten disconncet olmadan msj attım . baglantı yenilenmesinden sonra cvp yazınca boyle hisettin die oylle yazdım .yoksa tabiki eglencesine burdayız girip 2 sohbet edip basarılar dileyip cıkıyorz sende mic yoktu olmadı bu . bazı ezikler olabilir aramızda gole giden adama son akika kaymalar falan bunlarda olacktır tabi herkes farklı farklı amaclardla burda

Yok Yakup problem değilde sana yazılsaydı daha iyi oldurdu.

Bu arada benim internet'de 4MB ve Headset var bende (:

• o lafı bana atıyor arkadaşım...maç boyunca tek kale oynadım bir de penaltı kaçırdım...1-0 öndeyken son dakikalarda kırmızı kart gördüm diye bana hakaret etmiş...gerçekten haketse bişey demeyecegim...

neyse ortamı germeyecegim merak etmeyin iyi oynayan kazansın diyorum sadece başarılar herkeze...

bu arada 3 maç yaptım...;

drzeus 1-2 SelfishCino

longcafe 0 -2 SelfishCino

celikyakup 0- 1 SelfishCino

bi kaç arkadaş daha girerse lige daha güzel olur...iyi maçlar...
  • aynen ya bendede 4 mb internet var telekom işte
    quote:

longcafe ile oynarken şu an itibarı ile koptu bağlantı
    lanet olsun telekoma
  • uzun bir aradan sonra tekrar live alemine geri döndüm. bakalım fifa da ne seviyedeyiz. ben gt : haqo ve arkadaşımın gt: mok was here akşamları daha çok olmak üzere online olarak turnuvaya dahil olmak istiyoruz. her akşam online oluyorum genelde. takım olarak da bayern münchen almayı düşünüyorum. neyse birazdan turnuvaya giriş yaparım online olan arkadaşlarla oynarız. iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqoco -- 26 Şubat 2009; 22:52:40 >
  • uur89 takımım - Udinese
  • bu seferde benim modem gitti geldi bu akşam maç yapmıyacağım daha
    sinir harbi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.