Şimdi Ara

Fifa 09 Donanım Haber Süper Lig - Başlangıç 25.02.2009 - Bitiş 08.03.2009 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizin Xbox'ar FW li mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

gereksiz yere ortam germeye gerek yok arkadaslar, eglence amacli yapilan maclar sonucta.. 90da giderken kirmizi gordu vs vs bunlar sacma suclamalar bence.. ister dalar, ister birakir.. sonucta cezasini goruyor ve freekick veriyor.. zaten freekicklerdede bi o kadar tehlikeli olma sansin var. bosuna germeyin ortami bence..

dun bayaga mac yaptim iyi maclardi arkadaslari tebrik ederim..

cevap bile vermiyorum...yenilginin bahanesini arıyor işte kendince...çok gördüm bu tarz davranışlar o yüzden hiç bişey demiyorum..herkeze iyi maçlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAlpPT

quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

quote:

uur89 takımım - Udinese

hacu nerden girdin sen ya git gelme 6-1 ne abi bi anda noldu anlamadım

hehe eyv hocam güzel mactı.. 4te4 galibiyet gidiyorum hayırlısı bakalım

aksama,beyaz show baslayana kadar oynarız beyler..

Beyler bende dün gece katıldım lige dün akşam bi maç yapıyordum o sırada elektrikler gitti sanırım uur89 ile oynuyordum 1-0 yenik durumdaydım.Kusura bakmayın.Arkadaş udinese ile iyi oynuyo gerçekten.pazar günü tekrar başlarım maçlarıma..

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

bu ban olayi yalan

sizin Xbox'ar FW li mi ??

dostum kimisi FW'li kimisi Orjinal kullanıyor makinesini.Banlananda var banlanmayanda
  • Ligde nagalip yoluma devam ediyorum
  • beni 7-2 yenen moorsaya tebriklerimi.

Bu Man Unt. yapan ea yetkili ve görevlilerinede selamlarımı iletiyorum.
  • quote:

beni 7-2 yenen moorsaya tebriklerimi.

Bu Man Unt. yapan ea yetkili ve görevlilerinede selamlarımı iletiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

drzeus adlı arkadaşımızı mahkemeye vermeye karar verdim arkadaşlar

olay :

fifa 09 oynuyorum lige kaydolayım dedim, isimi tam hatırlamıyorum bi isim denedim bulamadı, isim tam olarak ne diye bakmak için dvi kablosunu çıkardım 360 ın pc ninkini taktım foruma bakıcam ya

fakat 360 ın dvi kablosunu çıkarıp tekrar takarsan alet restart yapar kendini bunu unutmuştum, dvi kabloyu tekrar taktım ve alet kapandı

kapanış o kapanış alet açılmıyor, açılıyor ama HD görüntü gelmiyor atiğe verdim ümit vermeyelim dediler

şaka tabiki ama şansımın ta burdan her türlü dalayım her türlü küfürü koyabilirsiniz bu cümleme

hocam büyük geçmiş olsun çok üzüldüm.
    mahkemeye verme ayarları bişiler

• beni yenen niklerini hatırlamadığım arkadaşları tebriklerimi sunarım. averaj takımı olduk iyi mi. daha da bayern münchen' i almam arkadaş. hoş daha 10 maçım var ama bir çok yönden eksiklerim olduğu da ortada. neyse lig uzun bir maraton. önümüzdeki maçlara bakacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqoco -- 28 Şubat 2009; 0:59:04 >
  • Şu puan tablosundaki nickimi birde doğru yazsan hocam
  • puan tablosu güzel olmuş yanlız benim mağlubiyetim yok,doğal olarak puanımda yanlış ....sanırım beraberlikle mağlubiyetleri ters yazmışsın... genede emeğe saygı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 28 Şubat 2009; 0:37:51 >
  • online'm arkadaslar mac yapmak isteyen gelebilir.
  • Aman Allah'ım Yasin abiyi yendim haha olaya bak

İnanamıyorum halâ ya böyle birşey olamaz, koskoca dev FIFA08'de beni 5-0 ~ 6-0 yenen kişiyi yendim ohaness !

Yanlız işin garip yanı ummadığım kişilerle 1-1 berabere kalıyorum o çok sinir bozucu.

SelfishCino ~ uur89 ~ Yakshi

Bu 3 kişiden direk umudumu kesmiştim zaten, imkansız gibi birşeydi ama aralarında beni en zorlayacağını düşündüğüm kişiyi yenmem çok şaşırttı beni.

Halâ o 2 tane 1-1 lik beraberliği düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Aman Allah'ım Yasin abiyi yendim haha olaya bak

İnanamıyorum halâ ya böyle birşey olamaz, koskoca dev FIFA08'de beni 5-0 ~ 6-0 yenen kişiyi yendim ohaness !

Yanlız işin garip yanı ummadığım kişilerle 1-1 berabere kalıyorum o çok sinir bozucu.

Bu 3 kişiden direk umudumu kesmiştim zaten, imkansız gibi birşeydi ama aralarında beni en zorlayacağını düşündüğüm kişiyi yenmem çok şaşırttı beni.

benle olan beraberligide dusun.. allam yaaa. ne balik gol attim..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

quote:

online da bölge kısıtlaması olabilir mi benim oyun NTSC-J ligi bulamıyor nekadar girsemde.

Lig dün gece maksimum kullanıcı sayısına ulaştı

Ok Teşekkürler heralde ondan bulamıyor.

Hacı üzüldüm senin için be sen çok istiyodun ligi keşke dün giriş yapsaydın bi ara hemen

Canımız sağolsun eywallah dostum , dün işten geç çıkmak durumunda kaldım eve gidince denedim olmadı heralde live da felan bişey var dedim dünde deneyince olmayınca foruma bi yazım dedim.

Bayağdır kaçırıyorum lig felan da o yüzden bekliyordum.bidahakine inş.Birde iki konsolada orjinal alıpta lige katılamayınca koyuyo adama :)

PS:Live a ekledim seni vaktin olursa atarız 1-2

• quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Aman Allah'ım Yasin abiyi yendim haha olaya bak

walla o ikili+senden bende çekiniyodum...ilk ikisini yendim bakalım senle napıcaz

• quote:

Orjinalden alıntı: kinay2004

Ligde nagalip yoluma devam ediyorum

Ayy koptm ... Yaw beceremiyom galiba ben bu oyunu arkadaş bırakacam gelen vuruyo geçen vuruyo bi 6-1 bi 4-0 şanssızlık da var ama yahu .. Bi dahakine güçlü takım alcam hacu olmuyo böyle atleticoyla falan çok yavaş defansları bi tek sağlam adam agüero var o da tek başına bi halt edemiyi

• quote:

Canımız sağolsun eywallah dostum , dün işten geç çıkmak durumunda kaldım eve gidince denedim olmadı heralde live da felan bişey var dedim dünde deneyince olmayınca foruma bi yazım dedim.

Bayağdır kaçırıyorum lig felan da o yüzden bekliyordum.bidahakine inş.Birde iki konsolada orjinal alıpta lige katılamayınca koyuyo adama :)

PS:Live a ekledim seni vaktin olursa atarız 1-2

Tabi ki seve seve yalnız ben geceleri giriyorm genelde live a iş dolayısıyla mutlaka yaparız
  • bugün kimse online degil yav...yapalım şu maçları..benim 3 ünde live üyeligim bitiyor...hadi

akşam bekliyorum millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 28 Şubat 2009; 17:32:07 >
  • Ya giriyorum gece kimse maç yapmıyo ki mal mal free roamda bekliyorum...Davet atıyorm kimse girmiyo sinir oldm vallaha bundan sonra ben atmıcam invite falan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.