Şimdi Ara

Fifa 09 Donanım Haber Süper Lig - Başlangıç 25.02.2009 - Bitiş 08.03.2009 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

quote:

Oha hocam, bir tek bende mi puan kaybettin.. Zaten ligde berabere kalana 3 puan verseler 1. sirada kesin ben bitirirdim..

evet

en kötü senle yaptıgımız maçta oynadım...hala diyorum sen haketmiştin o maçı,2 sefer öne geçtin zor kurtardım...o maçtan sonra şampiyonluga oyniyacagını düşünmüştüm ama çok puan kaybetmişsin..şaşırdım dogrusu...neyseki ScRyedd den de puan almışsın..yoksa çok yalan olcaktı benim için

Cok sansizim ya.. ScRyedd ile olan mactada 2 topum direkten dondu.. cok topum direkten donuyor.. bide kazmaligim uzerimde bide onun ustune tel mesaj falan geliyor boyle bi tablo cikiyor karsima sonra..

bırah abi yeme bizi ya

• quote:

Orjinalden alıntı: AlperAlpPT

quote:

quote:

quote:

Oha hocam, bir tek bende mi puan kaybettin.. Zaten ligde berabere kalana 3 puan verseler 1. sirada kesin ben bitirirdim..

evet

en kötü senle yaptıgımız maçta oynadım...hala diyorum sen haketmiştin o maçı,2 sefer öne geçtin zor kurtardım...o maçtan sonra şampiyonluga oyniyacagını düşünmüştüm ama çok puan kaybetmişsin..şaşırdım dogrusu...neyseki ScRyedd den de puan almışsın..yoksa çok yalan olcaktı benim için

Cok sansizim ya.. ScRyedd ile olan mactada 2 topum direkten dondu.. cok topum direkten donuyor.. bide kazmaligim uzerimde bide onun ustune tel mesaj falan geliyor boyle bi tablo cikiyor karsima sonra..

bırah abi yeme bizi ya

sende bro..

SelfishCino 7-2 uur89

• abi senin su mesajına ne denir biliyo musun ? dur ben demiyim atalarımız seni kapaklasın ;

"Elin ŞEYİYLE gerdege girmek " denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp'er -- 1 Mart 2009; 20:51:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAlpPT

abi senin su mesajına ne denir biliyo musun ? dur ben demiyim atalarımız seni kapaklasın ;

"Elin ŞEYİYLE gerdege girmek " denir

sikayet edecegim seni..

• şttttt...doc görmesin
  • yahu nat problem olmamasına rağmen ekstradan port açtım gene bazı arkadaşlarla oynayacağımız zaman game session hatası veriyor kafayı yiyicem. maçları tamamlayamayacağız bu gidişle

Oynadığım maçlar

Ersinklc 2 - 0 Karaca
    Ersinklc 1 - 2 Scryedd
    Ersinklc 3 - 0 Drzeux
  • ScRyedd i 6-1 le geçerek son rakibimide safdışı bıraktım

güzel maçtı teşekkür ederim arkadaşa...
  • quote:

ScRyedd i 6-1 le geçerek son rakibimide safdışı bıraktım

Donanım Haberin tartışılmaz en iyi oyuncusu sensin, o kadar kimse çıkıp bende oynuyorum ama live oynamıyorum, banlandım ben yenerdim falan demesin. Çıksın bu adamın karşısına oynasın. Tebrikler üstadım.

Senden sonrada uur89'u 6-2 yenerek %90 ihtimalle 2. olduk bizde, sağlık olsun.

Senin gibi Türkler olduğu sürece çok iyi olur aslında, yabancı FIFA oyuncularını dağıtırız

• quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Donanım Haberin tartışılmaz en iyi oyuncusu sensin, o kadar kimse çıkıp bende oynuyorum ama live oynamıyorum, banlandım ben yenerdim falan demesin. Çıksın bu adamın karşısına oynasın. Tebrikler üstadım.

Senin gibi Türkler olduğu sürece çok iyi olur aslında, yabancı FIFA oyuncularını dağıtırız

Ya nasıl yendin o adamı 6-2 iyi oynuyodu o beni 6-1 yendiydi valla çok garip bu ligde dengeler .. Ama uur89 udinese değil de dev takımlardan birini alsa kesin liderliğe oynardı aha buraya diyom üstat bi dahakine güçlü bi takım al

• Forza udinese, bayaga kaliteli kadrolari var.. Alp ile arada bole degisiklik yapiyoz iyi oluyor.. benim eski takimda santos mesela..

Beyler cok eksik macim var yav, Live'dayim oynayamadigimiz arkadaslar gelirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 1 Mart 2009; 23:49:10 >
  • ya beyler bir şey soracağım online maçların süresine nereden ayarlıyoruz yoksa hepsi 5 dakika mı?
  • arkadaslar konusmim konusmim diyorumda.. bazi arkadaslar harbiden b.kunu cikariyor bazi seylerin.. 5dklik bi macin 4dk sindede top cevirilmez ki..
  • oley be uzun bi aradan sonra ikinci galibiyeti mi de aldım hehe zor da olsa 83 . dakikadaki golümle komutanlogarı yendim 1-0 güzel maçtı ama o da benim gibi henüz tam alışamamış sanki oyuna çok top kaybı oldu
  • dün baya bi maç yaptım.
    bende adidas live sezon var liverpoolda kenea yok ona göre taktik belirlemiştim.
    ligde eski kadrolar var ara transfer dönemi yok çok afalladım :)

tabi bu bahane değil. arkadaşlar çok iyi oynuyor adına yakışan bir lig oluyor.
    Bu arada baştaki tabloyu güncelleyeceğim bi ara :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

quote:

quote:

Ya nasıl yendin o adamı 6-2 iyi oynuyodu o beni 6-1 yendiydi valla çok garip bu ligde dengeler .. Ama uur89 udinese değil de dev takımlardan birini alsa kesin liderliğe oynardı aha buraya diyom üstat bi dahakine güçlü bi takım al

eyv hocam yorumun için.ama sevmiyorum büyük takımalrla oynamayı yani ne biliyim tek adamla git gol at mantıgı bana ters..yenen arkadasları tebrik ediyorum tekrar..

• Evet ben de hiç sevmem o mantığı öyle bi gol yeyince deliriyorum o yüzden pesten soğudum hep o tarz goller oluyo yeni peslerde...Fifada yine o kadar abartı değil sen devam et bu yolda quaglierellayla yola devam
  • Yahu kafayı yiyeceğim. 1.5 yıldır bağlanamadığım oyun yok. Hergün bir sürü ranked maç 5-6 saat klüp maçı oynuyorum. daha önceki ligde de oynadım baya maç ama bu yeni ligde bi türlü oynayamıyorum. 3 kişi ile sorunsuz bağlandık. diğerlerinde ha bire game session hatası.
  • quote:

estagfurullah abi

sende iyi oynuyorsun,şanssızlık oldu biraz o maça ben üyeligi yenileyemezsem maç fazlasıyla şampiyonda olabilirsin..hemen ümidini kesme...herkeze iyi maçlar...

• moorsay ne zaman bitiyo üyelik..ya gece online olsana yapalm hemen bi galibiyet de benden al
  • dostum yarın bitiyor...yanlız senin saat bana uymuyor sabah 7,30 da işe gittigim için gece 12.30 dan sonra online olamıyorum....ondan denk gelemiyoruz...üyeligi yenilersem haftasonu kapışırız...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.