Şimdi Ara

Fifa 09 Donanım Haber Süper Lig - Başlangıç 25.02.2009 - Bitiş 08.03.2009 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar bitiyo zaten lig :D ... Ya nolcak biraz geç yatıver ben de 10 da gidiyorum işe gece 3 te felan yatıyom xbox sağolsun :P
  • uur89 2-0 sinanbjk

arkadası tebrik ediyorum cok güzel mac oldu,mac onun hakkıydı bayagı gol kacırdı..tesekkurler.
  • evet sinanbjk arkadaşımızı ben de kutluyorum bu kadar takm arasında beşiktaşı aldı aslanlar gibi mücadele etti vallaha kaçıncı olursa olsun
  • ScRyedd 1-1 cmklc

ScRyedd 0-3 sinanbjk (bağlantı kopması)

Şaka gibi herşey (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 2 Mart 2009; 23:03:57 >
  • bende sinanbjk yi zar zor yendim 2-1...arada böyle oluyor hocam yanlız arkadaşta bjk yi almasına ragmen aslanlar gibi oynadı old trafford da galiptir bu yolda mağlup gibi oldu walla...
  • sagolun beyler, tezahuratlar Turkce olmayinca motive olamiyorum oyuna(spiker de Meksikali)

Scyredle oynarken 1-0 ondeydi baglanti gitti, mac bana 3-0 yazilmis, gel yeni bi mac yapalim kaldigimiz 1-0 dan ona gore belirleriz dedim ligin yoneticisi de izin versirse bana uyar yani.
  • ea kimi galip sayarsa galip o dur....

diyor kurallar bi kere daha olmuştu sanırım aynı şey...
  • Ersinklc 3 - 1 SelfishCino
    Ersinklc 3 - 2 Sinanbjk

İki arkadaşa da keyifli maçlar için teşekkürler.

Bendeki session hatası halloldu bugün online olan varsa lig bitmeden maçlarımızı tamamlayalım. Çok eksik maçım var ya
  • ilk yenilgimi de aldım tebrik ederim arkadaşı...ama genede şampiyonum
  • Şimdiden tebrikler

Çok eksik maçım var. Onları tamamlayabilsem zirveye renk gelsin
  • Selfishcino iyi oynuyosun da kızma ama bunu daha çok mençıstırı almana borçlusun bence benim gibi atletico madrid ayarında falan bi takım alsaydın şamp olabilceni sanmıyorum
  • yok neden kızayım...ama herkez istediği takımı aldı,sizde alabilirdiniz o takımlardan birini...ki zaten 3-4 kişi hariç herkez elit takımlar aldı...ligde takım seçmenin serbest olmasının sebebi;herkezin en iyi oynadığı takımı alması,böylece yok senin takımın güçlü yok benimki güçsüz tartışmalarının önüne geçilmesidir...onu da geç;benim hiç bi zaman en iyi olma gibi bi iddaam da olmadı zaten...çıkar maçımı oynarım ben...

ilk kurulan ligde manchester başka bi arakadaştı bende farklı bi takım almıştım...şu an devam eden diğer ligde de werder bremen ile oynuyorum...çok da bişey farketmiyor açıkçası...herkeze iyi maçlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 8 Mart 2009; 16:33:05 >
  • Yok ben de mençıstırı almana bişey demedim tabi ki herkes sevdiği takımı alıcak da bazı arkadaşlar süper oynuyo dhde de kimse yenemez bu arkadaşı falan yazmışlar ondan dedim .. Manchesterla oynayanların ne kadar iyi oynadıklarıyla ilgili bişeyler söylemek zor bence çünkü zaten oyunun en güçlü takımı...Ama sonuçta oynamayı da biliyosun yani en güçlü takımla onu da kabul ediyorum ..Yalnz benim ilk şutum girseydi belli de olmazdı hani :P
  • olabilir tabi...

bi iki hazırlık maçı yapalım istersen...
  • Olur ekle gece girerim arada
  • Beyler lig bitti kapatamadım ligi ama katılan herkese teşekkürler akşama güncelliyeceğim başlığı
  • online olacak varsa eksik maçları tamamlayalım bari yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

Selfishcino iyi oynuyosun da kızma ama bunu daha çok mençıstırı almana borçlusun bence benim gibi atletico madrid ayarında falan bi takım alsaydın şamp olabilceni sanmıyorum

dostum bende öyle düşünüyordum ama arkadas gercekten cok güzel oynuyor..bizim ligdede gördümki Weder Bremenle bana fark falan attı..kendi aramızda oynadıgımız maclarda,gercekten cok iyi oynuyor arkadas tebrik ederim.
  • sağol üstad sende çok iyi oynuyorsun..o yüzden hep senle maç yapmak istiyorum zaten...

bu arada drzeus çok uğurlu geliyor bana..bütün ligleri sen kur be hocam
  • o zaman eğiliyom önünde saygıyla .. ben de oynamaya başladım hacı yavaş yavaş kontrollere alışmakta baya zorlandım ama dün 1-2 saat oynadım elemanın tekini 2-0 geriden gelip yendim 3-2 juveyle adam mençıstırı aldıydı alışçam alışçam senle de oynucaktım selfishcino davet attın da tam maçn ortasındaydım çıkınca atayım ben dedim baktım sen çıkmşsn
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.