Şimdi Ara

Fifa 09 Donanım Haber Süper Lig - Başlangıç 25.02.2009 - Bitiş 08.03.2009 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Arsenal'ı alabilirsem benide yaz GT : Miex de Souza

Miex'in Arsenali 5 kelimeyle :

"HIZ, GÜÇ, DİNAMİK, KONTRA ATAK, BİRAZDA BAL"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 26 Şubat 2009; 23:17:50 >
  • beni de alın manchester ile. bu sefer güçlü takım alalım bari

Ersinklc gamertag
  • miex kendin giriyosun lige..en baştaki şifreyle..(bu arada miex in arsenali harbi saglam)

ayrıca 2 maç daha yaptım...karaca ile 2-2 berabere kaldık...arkadaş schalke ile oynamasına ragmen çok iyi oynadı..zor kurtuldum elinden daha sonra yakshi ile manyak bi maç yaptık...3-0 öne geçti ama son dakka golüyle 4-3 ben kazandım...film gibi maç oldu...lig güzel geçiyor...dahada güzeli katılan herkez online oluyor...lig dedigin böyle olur...herkeze başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 26 Şubat 2009; 23:44:28 >
  • Bağlantı kopmalarından ziyade oynarken lag biraz fazla oluyor...Hatta biraz değil baya oluyor..Eminim beni rahatsız ettiği kadar karşı tarafıda rahatsız ediyordur..Acaba modemden live için port açmak mı gerekiyor illa ?Sizde durumlar nedir ???(Lag konusunda)

Bu arada Yakshi'ye 3-0 yenildim..İlk maçımdı..Lig uzun maraton..İpi ilk sırada göğüsleyeceğime inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 27 Şubat 2009; 0:56:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

o lafı bana atıyor arkadaşım...maç boyunca tek kale oynadım bir de penaltı kaçırdım...1-0 öndeyken son dakikalarda kırmızı kart gördüm diye bana hakaret etmiş...gerçekten haketse bişey demeyecegim...

neyse ortamı germeyecegim merak etmeyin iyi oynayan kazansın diyorum sadece başarılar herkeze...

bu arada 3 maç yaptım...;

nasıl tek kale oynadın anlamadım . iyi pas yaptın benimde bir cok atagım sutum var gelip 80 de attın golunu . artı topu daglara taslara vurup sonrasında calınan bir de penaltı var . penaltı atamadın degil ben kurtardım penaltıyı bunu kurtardı die yazsaydın bari . yenilip bol sans tebrikler dedigim arkadaslarda oldu ama hiç biri 1 0 ondeyke n90. dak gidip adama kasti girmedi bu senin futbol ahlakını gosterir. bbundan sonra ismini degiştir 800 points veririm sana . sefilcino yap daha yakın bir terim olur senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 27 Şubat 2009; 11:00:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AlperAlpPT

uur89 takımım - Udinese

hacu nerden girdin sen ya git gelme 6-1 ne abi bi anda noldu anlamadım
  • sizin xboxlar FW li mi ?
  • kardeşim 16 kişilig lig demişsin ama 8 kişiyle ligi başlatmışsın nasıl iştir bu anlamdım
  • lig başladıktan sonra geldi herkes doldu şu anda hatta lig yine herkes birbiriyle maç yapmış olacak abes bi durum yok ortada
  • gereksiz yere ortam germeye gerek yok arkadaslar, eglence amacli yapilan maclar sonucta.. 90da giderken kirmizi gordu vs vs bunlar sacma suclamalar bence.. ister dalar, ister birakir.. sonucta cezasini goruyor ve freekick veriyor.. zaten freekicklerdede bi o kadar tehlikeli olma sansin var. bosuna germeyin ortami bence..

dun bayaga mac yaptim iyi maclardi arkadaslari tebrik ederim..
  • drzeus adlı arkadaşımızı mahkemeye vermeye karar verdim arkadaşlar

olay :

fifa 09 oynuyorum lige kaydolayım dedim, isimi tam hatırlamıyorum bi isim denedim bulamadı, isim tam olarak ne diye bakmak için dvi kablosunu çıkardım 360 ın pc ninkini taktım foruma bakıcam ya

fakat 360 ın dvi kablosunu çıkarıp tekrar takarsan alet restart yapar kendini bunu unutmuştum, dvi kabloyu tekrar taktım ve alet kapandı

kapanış o kapanış alet açılmıyor, açılıyor ama HD görüntü gelmiyor atiğe verdim ümit vermeyelim dediler

şaka tabiki ama şansımın ta burdan her türlü dalayım her türlü küfürü koyabilirsiniz bu cümleme

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

drzeus adlı arkadaşımızı mahkemeye vermeye karar verdim arkadaşlar

olay :

fifa 09 oynuyorum lige kaydolayım dedim, isimi tam hatırlamıyorum bi isim denedim bulamadı, isim tam olarak ne diye bakmak için dvi kablosunu çıkardım 360 ın pc ninkini taktım foruma bakıcam ya

fakat 360 ın dvi kablosunu çıkarıp tekrar takarsan alet restart yapar kendini bunu unutmuştum, dvi kabloyu tekrar taktım ve alet kapandı

kapanış o kapanış alet açılmıyor, açılıyor ama HD görüntü gelmiyor atiğe verdim ümit vermeyelim dediler

şaka tabiki ama şansımın ta burdan her türlü dalayım her türlü küfürü koyabilirsiniz bu cümleme

Hazir sanssizlik ustundeyken gel bir mac yapalim, 3 puan 3 puandir..

quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

miex kendin giriyosun lige..en baştaki şifreyle..(bu arada miex in arsenali harbi saglam)

ayrıca 2 maç daha yaptım...karaca ile 2-2 berabere kaldık...arkadaş schalke ile oynamasına ragmen çok iyi oynadı..zor kurtuldum elinden daha sonra yakshi ile manyak bi maç yaptık...3-0 öne geçti ama son dakka golüyle 4-3 ben kazandım...film gibi maç oldu...lig güzel geçiyor...dahada güzeli katılan herkez online oluyor...lig dedigin böyle olur...herkeze başarılar...

hocam 80li dk lerde 35m den freekick den vurdugum ve direkten donen top senin macta mi olmustu yav? puff ama mac iyiydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 27 Şubat 2009; 18:06:16 >

• Hacı nasıl oynayayım 360 tamirde dicektim, bir yöntem denemek için tekrar gittim ve Compenent girişinden 1080p aldım, tamire gerek yok suanlık.

XBOX 360 IS BACK...

Bunun nasıl bir heyecan oldugunu, sadece Xboxın şaka yaptıkları sahipleri bilir :)
  • EAT LEAD THE RETURN OF MATT HAZARD

Şuna bakayım biraz 30dk sonra lige geçelim, bekliyorum
  • online da bölge kısıtlaması olabilir mi benim oyun NTSC-J ligi bulamıyor nekadar girsemde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

online da bölge kısıtlaması olabilir mi benim oyun NTSC-J ligi bulamıyor nekadar girsemde.

Lig dün gece maksimum kullanıcı sayısına ulaştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

quote:

online da bölge kısıtlaması olabilir mi benim oyun NTSC-J ligi bulamıyor nekadar girsemde.

Ok Teşekkürler heralde ondan bulamıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ok Teşekkürler heralde ondan bulamıyor.

Hacı üzüldüm senin için be sen çok istiyodun ligi keşke dün giriş yapsaydın bi ara hemen

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AlperAlpPT

uur89 takımım - Udinese

hacu nerden girdin sen ya git gelme 6-1 ne abi bi anda noldu anlamadım

hehe eyv hocam güzel mactı.. 4te4 galibiyet gidiyorum hayırlısı bakalım

aksama,beyaz show baslayana kadar oynarız beyler..
  • gametag : hakan hanbay

fifa 2008 beri bu turnuvaya hazırlanıyorum benide katarmısınız

hakan hanbay mancester unıted

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.