Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: şanışer

ben dört mac yapmıstım dördünüde kazaanmıstım tabloda 3 te 3 gozukuyo

yaw yunus laf dedin balkabagi yani bak bakalim en son ne zaman guncellemisim puan tablosunu,sn 4. macini dun aksam 6da oynamissin ben dun sabah guncelledim en son

arkadaslar onnossadida nickli arkadastan haber yok sanirim,hoppustr de bir mac yapmis heralde,bu iki arkadas maclari pek takip etmeyecek gibi gozukuyor, evil1905 nickli arkadas pm atmis,lige girmek isteedigini belirtmis bu arkadaslarin yerine,hoppustr simdilik kalsin ligde,onnossadida'nin yerine chelsea takimini evil1905 yonetecektir...

• hoppustr ben maçları takip ediyorum. az önce Man Unt. a karşı 0-0 berabere kaldım deplasmanda oynadım. bugun müsaitseniz eğer oynarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

hoppustr ben maçları takip ediyorum. az önce Man Unt. a karşı 0-0 berabere kaldım deplasmanda oynadım. bugun müsaitseniz eğer oynarız.

ok hocam yalniz aldiginiz skorlari kalin yazi tipiyle yazabilirseniz sevinirim cunku bu sekilde arada kaynayabiliyor mac skorlari biraz sonra oyuna girecegim,mac yapmadigim arkadaslari beklerim
  • YASAR07 (LİVERPOOL) 0-YUNUSEMREDOGAN (FİORENTİNA) 1
  • KALAN MAÇLARIM MEİR21 VE MYDO84 LE ONLİNEIM ŞUAN YAPABİLİRİM.
  • Toplu Sonuçlarım

Valencia(naks-i_TURK) 3-1 (wamlaw) Arsenal

Real Madrid (senceru) 2-0 (wamlaw) Arsenal

Manchaster (LordMuratLoD) 1-1 (wamlaw) Arsenal

Barcelona (yijoe1987) 1-2 (wamlaw) Arsenal

B.Münih (turkozturk) 1-2 (wamlaw) Arsenal

Inter (theconqueror77) 0-1 (wamlaw) Arsenal

Herkese teşekkürler maçlar çok zevkliydi

Gerçi daha maç yapmadığım 1-2 arkadaş var ama herhalde ikinci yarı herkes Emirates Stadium'a gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkozturkoz

quote:

theconqueror77---INTERNAZIONALE MILAN 4 - 0 turkozturk --B.Munıch
    turkozturk---B.Munıch 1- 3 yijoe1987---BARCELONA
    Senceru (Real Madrid) 4- 0 turkozturk --B.Munıch
    naks-i_turk (Valencia) 0- 2 turkozturk --B.Munıch

toplu sonuclarımmm (herkese tesekkurler maclar cok gusel gecıyor)

turkozturk-B.Munıch 1- 2 wamlaw---ARSENAL
    turkozturk-B.Munıch 3 -0 LordMuratLoD-M.UNITED

(gusel maclardı herkese tesekkurler)

YA ARKADASLAR BENIM KALAN MACLARIM YENI GIREN ARKADAS evil1905 ve dıgerlerı tamturk,hoppustr kaldı musaıt oldugunuzda oynayalım ben ekledım sızlerı

• quote:

quote:

quote:

YA ARKADASLAR BENIM KALAN MACLARIM YENI GIREN ARKADAS evil1905 ve dıgerlerı tamturk,hoppustr kaldı musaıt oldugunuzda oynayalım ben ekledım sızlerı

ya arkadaslar bu onnossadida nickli arkadas hic mac yapti mi ya??lordmuratlod nickli arkadasla mac yapmis heralde 1-0 kazanmis sanirim chelsea man.utd'i,arkadas hic yazmiyor mac skorlarini ortada kaldim yapicak mi maclarini yoksa yapmicak mi diye...

• quote:

quote:

quote:

hoppustr---JUVENTUS 0-3 turkozturk --B.Munıch
    tesekkurler gusel mactı

• Division A

Senceru (Real Madrid) 3 - 0 Hoppustr (Juventus)

İlk Maç "Real Madrid" Home Olmuştur... İkinci Devre Maçında "Barcelona" Home Olacaktır...

Yiğit Dakika 70'de 2-0 Öndeydim Arkadaş Sanırım Maçtan Çıktı ve Offline Oldu.Ama Bağlantısıda Gitmiş Olabilir...

Bekledim Bekledim Gelmedi... 3-0 Hükmen Girersen Sevinirim.Gelirse 2-0'dan 20 Dakika Daha Yaparız...

---

Toplu Sonuçlarım ;

Senceru (A.Madrid) 6 - 0 SIXAXISDualShock (Lyon)
    Senceru (A.Madrid) 2 - 3 Evil1905 (Fiorentina)
    Senceru (A.Madrid) 2 - 4 naks-i_TURK (Valencia)
    Senceru (A.Madrid) 3 - 1 pazienza58 (Schalke04)

Bütün Maçlar Benim Evimde Oynanmıştır.2.Devre Maçlarımı Hep Deplasmanda Yapıcam.

Evil1905 - Bir Tek Senle 1.Devre Maçım Kaldı Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 4 Aralık 2008; 20:58:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Division A

İlk Maç "Real Madrid" Home Olmuştur... İkinci Devre Maçında "Barcelona" Home Olacaktır...

Yiğit Dakika 70'de 2-0 Öndeydim Arkadaş Sanırım Maçtan Çıktı ve Offline Oldu.Ama Bağlantısıda Gitmiş Olabilir...

Bekledim Bekledim Gelmedi... 3-0 Hükmen Girersen Sevinirim.Gelirse 2-0'dan 20 Dakika Daha Yaparız...

---

Toplu Sonuçlarım ;

Senceru (Real Madrid) 2 - 0 wamlaw (Arsenal)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 1 LordMuratLoD (Manchester United)
    Senceru (Real Madrid) 3 - 3 naks-i_turk (Valencia)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 0 TamTurk_TR (Milan)
    Senceru (Real Madrid) 2 - 0 theconqueror77 (İnter Milan)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 1 yijoe1987 (Barcelona)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 0 turkozturk (Bayern Münih)

Bütün Maçlar Benim Evimde Oynanmıştır.2.Devre Maçlarımı Hep Deplasmanda Yapıcam.

Manchester United(LordMuratLoD) 0-4 Barcelona(yijoe1987)
    Juventus(hoppustr) 1-2 Barcelona(yijoe1987)
    Barcelona(yijoe1987) 1-2 Arsenal(wamlaw)

maclar icin tesekkurler

senceru abi acele etme yaw,hemen nasi hukmen demissin sasirdim acikcasi,hic sabir vermemis Allah sana onumuzdeki cumaya kadar vakit var demistim sen de biliyorsun bunu,o yuzden skoru hemen 3-0 diye gecmessen sevinirim arkadas gelir cunku...

yalniz bu arada evil1905 arkadasin durumu daha kesin degil cunku onnossadida iki mac yapmis sanirim ama zahmet edip de skorlarini yazmiyor bir turlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 16 Kasım 2008; 17:48:34 >

• Yiğit Yazdığımı Doğru Okumadan Cevap Veriyorsun.

70.Dakika 2-0 Öndeydim,Ya Çıktı,Ya İnternet Bağlantısı Koptu... Gelirse 20 Dakika Daha Yaparız,Gelmezse 3-0 Hükmen Yazarsın Dedim.

Evil1905'i Dahil Ettim Yazmışsın,Şimdi Onnosadida Diyorsun Bir Karar Ver Lütfen...

Her Neyse Bu Gece Online Olurum Tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 16 Kasım 2008; 18:18:20 >
  • ahmetiz (SCHALKE) 3 - Yunusemredogan (FİORENTİNA) 1

İlk Maglubiyetin benden Galiba

ilk yarıyı 1-0 yenik kapadıktan sonra 2.yarı Schalke Baskılı oyunuyla Galip gelmesini Bildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 16 Kasım 2008; 18:54:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Yiğit Yazdığımı Doğru Okumadan Cevap Veriyorsun.

70.Dakika 2-0 Öndeydim,Ya Çıktı,Ya İnternet Bağlantısı Koptu... Gelirse 20 Dakika Daha Yaparız,Gelmezse 3-0 Hükmen Yazarsın Dedim.

Evil1905'i Dahil Ettim Yazmışsın,Şimdi Onnosadida Diyorsun Bir Karar Ver Lütfen...

hocam yapma yaaa gelmezse 3-0 hukmen yazarsin dememissin ki,''3-0 Hükmen Girersen Sevinirim.Gelirse 2-0'dan 20 Dakika Daha Yaparız...''ben buradan sey anladim,hani sen simdilik gir 3-0 eger olur da gelirse 20 dakikayi yapariz dedin diye anladim...bu arada onnossadida olayinda karar vermek gibi bir durum,sen onnossadida ve hoppustr hic mac yapmiyor dedigin icin evil1905'i alalim lige demistim ama player hub'tan baktim ki onnossadida 2 mac yapmis ama buraya skorlarini yazmamis,ben onun gelip birseyler yazmasini bekliyorum diye son birkez onnossadida icin bekliyorum dedim...

BU ARADA BEN SANA CEVAP YAZDIKTAN SONRA YAZDIGIN MESAJIN ORJINALINI DEGISTIREREK BENI ZOR DURUMDA BIRAKMAN HOS DEGIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 16 Kasım 2008; 19:07:58 >

• Tamam beyler sakin
  • Beyler cuma cumartesi arkadaşımda kalmıştım o yüzden maç yapamadım.cmts akşamı eve döndüm başlığı okudum, bu sabah 2 maç yaptım (milan 0-0 chelsea ve chelsea 1- 0 man.u.) ve dersaneye gittim. bu sebeple de maçları yazamadım. hafta içi de ancak 16.00-18.00 arası 2-3 maç yapabilirim, bizim dersler ağır çünkü. olay çözülmüştür umarım

(tamTurk_TR) MILAN 0-0 CHELSEA (onnossadida)
    (onnossadida) CHELSEA 1-0 MAN. U. (LordMuratLoD)

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 16 Kasım 2008; 20:16:30 >
  • Yiğit Eğer 2-0'dan Devam Ederiz Diyorsam Bu Demektirki Rakibimi Hala Bekliyorum... Eğer Gelmezse 3-0 Hükmen Yaz Anlamına Gelir.Yazım Hatası Olmuş Olabilir...

onnossadida Gerekli Açıklamayı Yaptı.Bende Gece ve Yarın Online Olucam... onnossadida ile Maçımı Yaparım.Hoppustr Gelirse 20 Dakika Daha Oynarım...

Bu Arada Sen Mesaj Yazdıktan Sonra Mesajımı Değiştirip Seni Zora Soktuğum Falan Yok.Üstteki Mesajımı Sölüyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 16 Kasım 2008; 18:18:20 > Mesajımı Bu Saatlerde Değiştirmişim.

Sende Cevabını Bu Saatlerde Vermişsin... 16 Kasım 2008; 19:05:07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 16 Kasım 2008; 20:30:00 >
  • Senceru (Real Madrid) dostum maçta elektirikler gitti, daha sonra da halı saha maçına gittim ancak gelebildim. maç 2-0 dı 20 dk daha oynuyabiliriz fark etmez benim için zaten 2-0 dan çevirme şansım yok.

diğer maçlarım:

valencia 2- 0 juve
    juve 0-3 bayern münih
    man utd 0-0 juve

inter le de oynadım 1-0 yenildim sanırım ama skoru tam hatırlamıyorum deplasmandamıydım onuda hatırlamıyorum kusura bakmayın theconqueror77 arkadaşım yazarsa o skoru iyi olur.

oyunu 3 gün önce aldım 5 maçta bir beraberlik :D zaten online maçlar dışında hiç oynama şansım olmadı. inşallah 2. maçlar çok farklı olcak =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppus -- 16 Kasım 2008; 20:45:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno92

Beyler cuma cumartesi arkadaşımda kalmıştım o yüzden maç yapamadım.cmts akşamı eve döndüm başlığı okudum, bu sabah 2 maç yaptım (milan 0-0 chelsea ve chelsea 1- 0 man.u.) ve dersaneye gittim. bu sebeple de maçları yazamadım. hafta içi de ancak 16.00-18.00 arası 2-3 maç yapabilirim, bizim dersler ağır çünkü. olay çözülmüştür umarım

(tamTurk_TR) MILAN 0-0 CHELSEA (onnossadida)
    (onnossadida) CHELSEA 1-0 MAN. U. (LordMuratLoD)

Edit: imla

ok arkadasim musait oldugun zaman bekleriz maclar icin

• 16 Kasım 2008; 17:38:17

--------------------------------------------------------------------------------

Division A

---

Toplu Sonuçlarım ;

Senceru (Real Madrid) 2 - 0 wamlaw (Arsenal)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 1 LordMuratLoD (Manchester United)
    Senceru (Real Madrid) 3 - 3 naks-i_turk (Valencia)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 0 TamTurk_TR (Milan)
    Senceru (Real Madrid) 2 - 0 theconqueror77 (İnter Milan)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 1 yijoe1987 (Barcelona)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 0 turkozturk (Bayern Münih)

=========================================================

Yiğit Yazdığımı Doğru Okumadan Cevap Veriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 16 Kasım 2008; 18:18:20 >

=======================================================

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.