Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: campeone1907

arkadaslar su ana kadar alinan sonuclari ve olusan puan tablosunu ilk mesajda guncelledim,herkes bir bakarsa kendi maclari icin dogru mu yanlis mi diye kontrol amacli iyi olur...

benımkı dogru kanka emegın ıcın tesekkurler...3 maglubıyet 1 galıbıyetım var tabloya şöle bı baktımda aman allahım daha devlerle macım war ayvayı yedım ben full defans full bu bayern kagnı gıbı takım walla sansıma ıste..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkozturkoz

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

arkadaslar su ana kadar alinan sonuclari ve olusan puan tablosunu ilk mesajda guncelledim,herkes bir bakarsa kendi maclari icin dogru mu yanlis mi diye kontrol amacli iyi olur...

benımkı dogru kanka emegın ıcın tesekkurler...3 maglubıyet 1 galıbıyetım var tabloya şöle bı baktımda aman allahım daha devlerle macım war ayvayı yedım ben full defans full bu bayern kagnı gıbı takım walla sansıma ıste..

rica ederim hocam walla bayern bana gelseydi cekerdim takimi geriye,ayarlardim counter attack'a,dikerdim toni'yi ileriye,at uzun top toni'ye o da indirsin sagdan soldan kacan podolski klose schweinsteiger'e,gerisi Allah kerim

• fikstürde eksiklik var hocam benim sonuçları girmemişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

fikstürde eksiklik var hocam benim sonuçları girmemişsin

girdim hocam girmez olurmuyum sol taraf ev sahipleri yukarisi ise deplasman takimlari,sen 3 macini da deplasmanda oynadigin icin yukaridan asagiya dogru bak arsenal sutunundan
  • Hee tamam o zaman doğru ben hiç evimde maç yapmadım
  • El Clasico'yu Coşturmuşum Ya... Tabii Daha İkinci Hafta Maçları Var...

Yiğit hoppustr ve onnossadida Online Olmuyorlar Hiç Ne Olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Kasım 2008; 15:59:49 >
  • senceru senı kımse yenemıyo anlasılan keske bana gelseydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

senceru senı kımse yenemıyo anlasılan keske bana gelseydın

senceru ikinci yari hepsini deplasmanda oynayacak walla isi zor caprada eslesirsiniz belki ceyrek ya da yari finalde

senceru bu arada el classico'yu nasi costuruosun hocam los galacticos olmasin senin costurdgun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 15 Kasım 2008; 16:52:40 >

• En Sonunda Biri Yener Dostum İlk Ligde Ben Şampiyon Oldum,Bundada Kolay Kolay Bırakmayı Düşünmüyorum...

Yiğit Evinde,Deplasmanda Birşey Farketmiyorki.Seyirci Yok,Birşey Yok...

Doğru Ya,El Clasico Real Madrid - Barcelona Derbilerinin Adıydı... Los Galacticos Doğru...

Yiğit Bu Sölediğim Arkadaşlara Hükmen Verilcek Sanırım,Hiçbir Maçını Yapmamışlar... Birde Haftaya Cuma Çok Uzun Bir Süre Bu Pazartesi 2.Devre Maçları Başlasın Bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Kasım 2008; 17:01:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

En Sonunda Biri Yener Dostum İlk Ligde Ben Şampiyon Oldum,Bundada Kolay Kolay Bırakmayı Düşünmüyorum...

Yiğit Evinde,Deplasmanda Birşey Farketmiyorki.Seyirci Yok,Birşey Yok...

Doğru Ya,El Clasico Real Madrid - Barcelona Derbilerinin Adıydı... Los Galacticos Doğru...

Yiğit Bu Sölediğim Arkadaşlara Hükmen Verilcek Sanırım,Hiçbir Maçını Yapmamışlar... Birde Haftaya Cuma Çok Uzun Bir Süre Bu Pazartesi 2.Devre Maçları Başlasın Bence...

hocam deplasman farkediyor cunku baglanti kalitesi dusuyor genelde,oyun 1-2 saniye gec algiliyor hareketlerini,paslarini,sutlarini oyuzden deplasman az da olsa etkili olabiliyor...

hoppustr bir mac yapmis,bu kadar aceleye gerek yok senceru yani atli kovalamiyor arkamizdan sen cok erkenden yaptin maclarini,birkac gun bekleyeceksin gibi gozukuyor bu durumda,herkes saatlerce online olamiyor malesef o yuzden onumuzdeki cuma iyidir,olur da ilk yari daha erken biterse hemen baslariz ikinci maclara...

• Pek Farketmiyor Bir Kaç Kişinin Dışında Bağlantısı Pek Laglı Olan Yok...

Hoppustr Bir Maç Yapmışta PSN'e Ekledim Kabul Etmedi veya Online Olmuyor.Ben Beklerimde Haftaya Cumada Pek Bir Geç...
  • yijoe kardesim bn bi sorunum war fifada sign in yapiorm online oynayabilmek icin ancak her defasinda noservers available at this time dio baglanamiorm nie yanniz bnde oluyo bole bi olay yardim edenbilrmisniz acaba???
  • ewt ilk macimi yaptim az once baya cekismeli gecti 90 da yikildim :)

LYON(meir21) 0-1 FIORENTINA (yunusemreerdogan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nic391

ewt ilk macimi yaptim az once baya cekismeli gecti 90 da yikildim :)

LYON(meir21) 0-1 FIORENTINA (yunusemreerdogan)

90 da attım ya arkadas baya ıyı
  • Inter (theconqueror77) 0-1 (wamlaw) Arsenal

Deplasmandaki ilk galibiyetimi çıkarmanın mutluluğu içerisindeyim

Teşekkürler hocam iyi maçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 15 Kasım 2008; 21:51:09 >
  • B.Münih (turkozturk) 1-2 (wamlaw) Arsenal

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Inter (theconqueror77) 0-1 (wamlaw) Arsenal

Deplasmandaki ilk galibiyetimi çıkarmanın mutluluğu içerisindeyim

Teşekkürler hocam iyi maçtı

Evet hocam iyi maçtı yalnız kontrolleri dün akşam manuel maç yapmıştım nasıl oluyor diye öyle unutmuşum ortalarım saçma sapan gidince farketmem lazımdı ama neyse yinede iyi maçtı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkozturkoz

theconqueror77---INTERNAZIONALE MILAN 4 - 0 turkozturk --B.Munıch
    turkozturk---B.Munıch 1- 3 yijoe1987---BARCELONA
    Senceru (Real Madrid) 4- 0 turkozturk --B.Munıch
    naks-i_turk (Valencia) 0- 2 turkozturk --B.Munıch

toplu sonuclarımmm (herkese tesekkurler maclar cok gusel gecıyor)

turkozturk-B.Munıch 1- 2 wamlaw---ARSENAL
    turkozturk-B.Munıch 3 -0 LordMuratLoD-M.UNITED

(gusel maclardı herkese tesekkurler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 16 Kasım 2008; 11:10:44 >
  • benide turnuvaya alırmısın psn: pazienza58
  • ben dört mac yapmıstım dördünüde kazaanmıstım tabloda 3 te 3 gozukuyo
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.