Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkeze iyi turnuvalar ve iyi maçlar bu arada görkem arkadaşım geçen gün için özür dilerim biraz kafam dağınıktı ve başka rahatsız etmiş olduğum arkdaşlar varsa onlardanda özür dilerim..

herkeze iyi turnuvalar
  • Hobaa!Tam istediğim takım çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

arkadaşlar herkeze iyi turnuvalar ve iyi maçlar bu arada görkem arkadaşım geçen gün için özür dilerim biraz kafam dağınıktı ve başka rahatsız etmiş olduğum arkdaşlar varsa onlardanda özür dilerim..

herkeze iyi turnuvalar

sorun değil.hepimiz oynadığımız oyundan zevk almaya çalışıyoruz.bunun için organizasyonlar yapıyoruz.bir dahakine sende katıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

@thehereticman bağlantı koptu 1-1 ken, dk 60 dı sanırım, istersen bi maç daha yaparız en baştan, istersen sadece son 30dk yı oynarız, çıkan sonuca 1-1 i ekleriz

Tamam dostum, campeone1907'nin dediği gibi son 30 dk yı yapalım. akşam ben de tekrar online olacağım.

Bu arada herkes bir oyunu neden ölüm kalım meselesi haline getiriyor anlamıyorum. Bir oyunda başarılı olunca vaye kazanınca madalyamı takıyorlar anlamıyorum. Burada en büyüğünüzün ben olduğumu düşünüyorum (36 yaşındayım ve evliyim) ve çoğu maçta yenilgiyi bir onur meselesi gibi görenlere gerçekten üzülüyorum, yazık. Mesela bugün yaptığım maçların çoğunu kaybettim. Hatta İngilizin biri 11-0 yendi. Ne var bunda, önemli olan eğlence, Yenildiğimizde oluyor yendiğimizde. Hayatta her alanda herşey istediğimiz gibi olmaz. Bunu gençlerin öğrenmesi lazım artık.

• DIVISION A

(VALENCIA) naks-i_TURK 1-1 LordMuratLoD (Manchester United)

(REAL MADRID)
    senceru 1-1 LordMuratLoD (Manchester United)

(MILAN) tamTurk_TR 0-1 LordMuratLoD (Manchester United)

(Manchester United) LordMuratLoD 1-1 wamlaw (Arsenal)

(Manchester United) LordMuratLoD 3-1 theconqueror77 (NTERNAZIONALE MILAN)

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 14 Kasım 2008; 21:51:31 >
  • Division A

Senceru (Real Madrid) 2 - 0 wamlaw (Arsenal)

İlk Maç "Real Madrid" Home Olmuştur... İkinci Devre Maçında "Arsenal" Home Olacaktır...

Teşekkürler Güzel Maçtı...

Senceru (Real Madrid) 1 - 1 LordMuratLoD (Manchester United)

İlk Maç "Real Madrid" Home Olmuştur... İkinci Devre Maçında "Real Madrid" Home Olacaktır...

Teşekkürler Güzel Maçtı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 14 Kasım 2008; 19:24:21 >
  • bu aksam online olmam zor gıbı gozukuyo division b den online olcak varmı ??
  • (sky__walker)Roma 1 -- 5 Liverpool (yasar07)

Tek golümüde kendi kalesine attı zaten
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Güzel maçtı skywalker birazda sans vardı vurdugum gol oldu.

Mac yapmak isteyen varsa yapabilirim...
  • division A'daki arkadaslar saat 10 gibi psnde olacagim,mac yapmak isteyen olursa beklerim...
  • 3 tane deplasman maçından 1 puan çıkartabildim

Valencia(naks-i_TURK) 3-1 (wamlaw) Arsenal

Real Madrid (senceru) 2-0 (wamlaw) Arsenal

Manchaster (LordMuratLoD) 1-1 (wamlaw) Arsenal

Teşekkürler
  • bende mac etmek cok ıstıyomda tv ızlıolar delı olcam
  • arkadaslar skorlari cok guzel ve ozenli bir sekilde tuttugunuz icin tesekkurler herkese bu gece yatmadan guncelleyecegim ins skor ve puan tablolarini...

bu arada ligle alakasi olmasa da fifa09 icin onumuzdeki hafta update geliyormus sonunda topun pesinden kosarken salak salak yana kaymalar duzeltilmis,avantaj kurali gelistirilmis,gol olmasina ragmen bir onceki pozisyonda faul var diye gol vermeme problemi cozulmus,stadium 23.Maj'daki frame rate problemi halledilmis...EA calismis yine anlasilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 14 Kasım 2008; 21:06:44 >
  • naks-i TURK ( Valencia ) : 0 theconqueror77 (İnter) : 0

LordMuratLOD ( Manu ) : 3 theconqueror77 (İnter) : 1

tamTurk_TR ( Milan ) : 0 theconqueror77 (İnter) : 3

yijoe1987 ( Barca ) : 1 theconqueror77 (İnter) : 1

Senceru ( Real Madrid ) : 2 the conqueror77 (İnter) : 0

theconqueror77 ( İnter ) : 4 turkozturk ( Bayern ) : 0

Bugün için 2 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi

Attığım 9 yediğim 6

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theconqueror06 -- 14 Kasım 2008; 23:47:32 >
  • Yiğit Süper Haber Bu,Bıkmıştım Yana Kaymalardan...

Kesin Tarih Var Mı ?
  • lige sonradan katılımlar olacak mı ??
    ben yeni farkettim böyle bir ligin olduğunu da !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Yiğit Süper Haber Bu,Bıkmıştım Yana Kaymalardan...

Kesin Tarih Var Mı ?

walla ben de cok sevindim hocam haberi duyunca cunku can sikici bir durumdu yana kaymalar ve avantaj kurallari,onumuzudeki hafta icinde birgun yayinlanacakmis ama kesin bir tarih vermemisler...

@ques7r,bir arkadasimiz man.city takimiyla 3 maca cikti ama daha sonra takimindan memnun olmadigi icin ligden ayrilmak istedi,eger 3 maglubiyetle lige baslamak istersen buyur 1 kisilik yerimiz var,division B'ye dahil olabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 14 Kasım 2008; 21:18:58 >

• valencia(naks-i_TURK) 1-1 M.Untd(LordMUratLod)

valencia 3-1 Arsenal(Wamlaw)

valencia 3-1 Milan(TamturkTR)

valencia 0-0 inter(theconquror)

valencia 2-0 juve(hoppustr)

valencia 0-2 b.munih(turkozturk)

Arkadaslara diger maclarda basarilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 15 Kasım 2008; 1:43:54 >
  • Rövanşları da var daha usta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Rövanşları da var daha usta

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.