Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve ilk maçın sonucu everton 0 - 3 sevilla arkadaşıma diğer maçlarda başarılar dilerim
  • ligi nasıl bulacam beyler yaşifresi falan yokmu

ben b grubundayım,B grubundaki psn lerimi eklemek zorundayım?napmalıyım lige nereden girecem biri açıklarsa sevinirim beyler

ayrıca şuanda maç yapmaya müsaitim.

m.city ile maç yapabilecek olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 14 Kasım 2008; 12:39:35 >
  • valla biz normal maç yaptık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ligi nasıl bulacam beyler yaşifresi falan yokmu

hocam ligi bulamayacaksiniz cunku ligi fifa uzerinde acamadik,yapmaniz gereken seyler,sirasiyla,ayni divisionda oldugunuz arkadaslarin psnlerini eklemek,daha sonra eger o arkadaslarla online olarak denk gelirseniz psnde psnden lig macimizi yapalimmi tarzinda bir msj atarsiniz ya da onlar size boyle bir msj yazarlar,daha sonra siz ya da rakibiniz player hub'tan adress book'a gelip rakibinizin nicki ustunde x'e basip invite to a game dersiniz,kurada size cikan takimlari secersiniz ve boylece maca giris yaparsiniz,yani harhangi bir arkadasinizla ranked mac yapar gibi aynisi ok???mac bittiginde de skoru konuya bold type'ta yazarsiniz...Ben mac ve puan tablosunu 2 gunde bir guncelleyecegim,siz sadece kimlerle mac yapip yapmadiginizi unutmamaya calisin yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

ve ilk maçın sonucu everton 0 - 3 sevilla arkadaşıma diğer maçlarda başarılar dilerim

arkadaslar sizden bir ricam daha olacak mac skorlarini yazarken parantez icine rakibinizin psnini de yazarsaniz sevinirim ve home away olayina da dikkat ederseniz baska hicbisi istemem sizden
  • ( garamalli85 ) sevilla 6 - 2 man. city ( Spirit_of_sLy )
  • garamelli naptın abi 6 tane atılır mı
  • @thehereticman bağlantı koptu 1-1 ken, dk 60 dı sanırım, istersen bi maç daha yaparız en baştan, istersen sadece son 30dk yı oynarız, çıkan sonuca 1-1 i ekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

garamelli naptın abi 6 tane atılır mı

hocam sen bağdattaki fifa turnuvasından olduğunu tahmin ediyorum ama kimsin çıkaramadım bana ismini bahşedermisin bu arada turnuvadan kazandığım mp3 duruyor ama bağlantı kablosu kayboldu 3 gündür onu arıyoyorum
  • @sky_walker,maclar yarida kaldigi zaman kalan sure kadar yeniden oynanir,yarida kalan skora kalan suredeki skor eklenir ver macin skoru belirlenir,yani 2.soyledigini yapin ok???

@garamalli,hocam bu ne hizdir yaaww 2 macta 9 gol korkutma arkadaslari daha ilk maclardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

garamelli naptın abi 6 tane atılır mı

hocam sen bağdattaki fifa turnuvasından olduğunu tahmin ediyorum ama kimsin çıkaramadım bana ismini bahşedermisin bu arada turnuvadan kazandığım mp3 duruyor ama bağlantı kablosu kayboldu 3 gündür onu arıyoyorum

yunus emre ben ya nası tanımassın abi beni

• Roma (sky__walker) 2 -- 1 M.City (Spirit_Of_Sly)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ya şu m.city lütfen değiştirmek istiyorum zatenm midemi bulandırıyordu takım listede görüncede şimdi bu bana denk gelir dedim ve dediğimde oldu..gelen vurdu giden vurdu kimse acımadı.attığım gollerde şanstan ibaretti.değiştirmek istiyorum müümkünmüdür fenerbahçe ile??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ya şu m.city lütfen değiştirmek istiyorum zatenm midemi bulandırıyordu takım listede görüncede şimdi bu bana denk gelir dedim ve dediğimde oldu..gelen vurdu giden vurdu kimse acımadı.attığım gollerde şanstan ibaretti.değiştirmek istiyorum müümkünmüdür fenerbahçe ile??

hocam maclari yapmadan once degistirmek istedigini belirtseydin keske ben foruma sbah yazdim aksam 5e kadar takim degistirmek isteyen olursa yazsin diye hangi takimi istedigini,ama maca girip macini yapmisssin yani bu saatten sonra yapabilecegim birsey yok,kusura bakma ok?

@sky_walker,everton baska bir kullanicinin heralde,duzeltip yazarsan sevinirim

• yaw bu takımla oynayamıyorum hakkaten..denemek için yaptım maçları hadi dedim bozmayayım ama yani olmaz olsun böle takım..bakın yıldızı farklı bir takımda istemiyorum..çok rica ediyorum..eğer skywalker ve garamalli kabul ederse maçlarımı onlar ile tekrar yapmak istiyorum..?fenerbahçeyi istiyorum..en azından yürekten sevdiğim bir takımla oynarım bu ne ya ne defansı sağlam ne orta sahası!!
  • Arkadaşlar Divison B deki herkesi ekledim, akşama tekrar online olurum psn de, yaparız 2-3 maç daha.

@Spirit_of_sLy, bana göre gayette güzel oynuyorsun, bana sorarsan 2. golü ben şans eseri buldum, yüklenen 2 topu direkten dönen sendin, ben kontraatakla 2. golü attım son 5 dkda. Takım değiştirmene gerek yok diye düşünüyorum.

Birde yanlış bilmiyorsam takım tanınma hakkı dün verilmişti, o süre içerisinde neden değiştirmedin? Şimdi 2 maç oynamışsın, her takımından memnun olmayan veya mağlup olan takımını değiştirmek ister bu şekilde olursa ki sana yemin ediyorum şu kurada bana çıkan Roma kadar nefret ettiğim bi takım yoktur, geçen senede kurada bana o çıkmıştı, sonuncu oldum amaç eğlenmek boşver o nedenle.

Ki tekrar ediyorum gerçekten iyi oynuyorsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam bu takımla oynamak midemi bulandırıyor,onun yerine mersin idmanyurdu verin yine kabulum çok rica ediyorum ama yeterki bu takımla oynamayayım...
  • ( yunusemredogan ) fiorentina 4 - 2 sevilla ( garamelli85)

iyi maçtı abi
  • ( yunusemredogan ) FIORENTINA 4 - 2 SEVILLA ( garamalli85 )
  • @Spirit_of_sLy, sky__walker nickli arkadasimizin da dedigi gibi eger dun gece takimi degistirmek istedigini soylediginde fenerbahceyi almak istiyorum deseydin keske,sabah hemen degistirirdik takimin ama sen hadi 1 mac yapsan tamam belki ama 2 mac yapmissin ve 2 maci da kaybedince veya takiminin iyi oynamadigini dusununce hemen takim degistirmek istedigini soyluyorsun,herkes takimiyla 2-3 mac yapip yok ben begenmedim bana yeni takim verin derse nasi olur bu isin sonu???o yuzden sakin yanlis anlama,kusura bakma ama malesef takimini degistiremeyiz bu saatten sonra...eger man.city ile oynamak bu kadar cok kotuyse,bu kadar rahatsiz ediyorsa seni,keyif almicaksan hicbir mactan o zaman ligden cekilebilirsin,yerine man.city ile oynayacak arkadas arariz ok???tekrardan kusura bakma ok?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.