Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese slm... psn:turkozturk benıde eklersen sevınırım..lig nzmn baslıycak ? ona göre motıve olayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexxson

Birader Bizi niye eklemiyosun?

biraz sabir arkadasim yaw biz de robot degiliz heralde

ewet arkadaslar 20 kisilik kayit alinmistir,bundan sonra kayit yaptiracak arkadaslar olursa onlar yedek olarak kayit yapilacaktir...bu gece kura cekimini ve division'lari belirleyecegim,yarin aksam maclara baslariz sanirim
  • hadi hayırlısı
  • quote:

biraz sabir arkadasim yaw biz de robot degiliz heralde

Tabiki insansın sen

Biraz Dikkat ettiysen Benim Mesajım Sipirit_of_sly Arkadaştan önce eklemeni bekledim eklemeyince yazmak zorunda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkozturkoz

herkese slm... psn:turkozturk benıde eklersen sevınırım..lig nzmn baslıycak ? ona göre motıve olayım

ne iş gecmı kaldık gene topıcın acılıs tarıhıne bak anındamı doldu anlamadım yedekmıyım kayıt oldummı ben sımdı?
  • quote:

quote:

herkese slm... psn:turkozturk benıde eklersen sevınırım..lig nzmn baslıycak ? ona göre motıve olayım

ne iş gecmı kaldık gene topıcın acılıs tarıhıne bak anındamı doldu anlamadım yedekmıyım kayıt oldummı ben sımdı?

hocam kayit yapmisim iste 20. ve son siradan istemiosan kayit olmak yedek kayit da olabilirsin yani sorun degil

• ARSENAL
    BARCELONA
    CHELSEA
    MILAN
    INTERNAZIONALE MILAN
    REAL MADRID
    VALENCIA
    ROMA
    JUVENTUS
    MANCHESTER UNITED
    LIVERPOOL
    ASTON VILLA
    MANCHESTER CITY
    OLYMPIQUE LYON
    BAYERN MUNIH
    WERDER BREMEN
    SCHALKE
    LAZIO
    EVERTON
    SEVILLA

arkadaslar bu takimlar arasindan 4 yildizli bir takim yok dimi?4.5 ve 5 yildizli takimlardan olusacak da lig,oyunda olan arkadaslar bir bakiversin bir zahmet,bir de atl.madrid kac yildiz bakabilecek olan var mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 13 Kasım 2008; 21:36:52 >
  • abi everton l aston villa nın ne ısı var orda atletico madrid daha ıyıdır onlardan onu yaz bence
  • 4 Yıldızlı Lazio Var...

Onun Yerine A.Madrid'i Ekle 4.5 Yıldız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

abi everton l aston villa nın ne ısı var orda atletico madrid daha ıyıdır onlardan onu yaz bence

yaw arkadaslar yapmayin allah askina, everton 4.5 aston villa da 5 yildizli yanlis hatirlamiyorsam.o iki takimi cikarip da yerine kimi yazayim ki yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

quote:

hocam kayit yapmisim iste 20. ve son siradan istemiosan kayit olmak yedek kayit da olabilirsin yani sorun degil

eywallah emegıne saglık.... ben ılk defa lıge katılıyorum sızı nerden nasıl bulcam gıbı acaıp sorular sormıycam ama genede mumkunse sen bı ufaktan yazarmısın dostum..bıldıgım kadarıyla lıgı blucaz sıfresını verıceksın oynıycaz dımı? herkese bol sans sevgı ve saygı cercevesınde ıyı eglenceler dılıyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

abi everton l aston villa nın ne ısı var orda atletico madrid daha ıyıdır onlardan onu yaz bence

yaw arkadaslar yapmayin allah askina, everton 4.5 aston villa da 5 yildizli yanlis hatirlamiyorsam.o iki takimi cikarip da yerine kimi yazayim ki yani

kızma tmm ya sen bilirsin abi sen adidas live season secenegını ingiltere mi yaptın belki ondan yıldızları fazladır

• kardeş aston villa düşük bi takım diğerleri güzel olmuş ama,Fiorentina,Bordeaux gibi takımları da ekleyebilirsin yine senin bileceğin iş tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

4 Yıldızlı Lazio Var...

Onun Yerine A.Madrid'i Ekle 4.5 Yıldız...

ok atl.madrid'i aliyorum lazio yerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

kardeş aston villa düşük bi takım diğerleri güzel olmuş ama,Fiorentina,Bordeaux gibi takımları da ekleyebilirsin yine senin bileceğin iş tabi

hadi ya aston villa kac yildiz ki??ben online'da oynarken bir kac cocuk seciodu villa'yi 4.5 ya da 5 yildizdi diye hatirliyorum oyundaki arkadaslar bir zahmet bakiversin
  • ver şu takımları üstad dalalım hemen online a
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

kardeş aston villa düşük bi takım diğerleri güzel olmuş ama,Fiorentina,Bordeaux gibi takımları da ekleyebilirsin yine senin bileceğin iş tabi

hadi ya aston villa kac yildiz ki??ben online'da oynarken bir kac cocuk seciodu villa'yi 4.5 ya da 5 yildizdi diye hatirliyorum oyundaki arkadaslar bir zahmet bakiversin

4.5 yıldızmış ama bence çok kötü bir takım kardeş yıldızına bakma sen değiştir

Fiorentina iyi gider bu listeye 4.5 yıldız,yine sen bilirsin

• Yiğit Hadi Açıkla Takımları Sayfa Yenilemekten Bıktı Millet Sabırsızlanıyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Yiğit Hadi Açıkla Takımları Sayfa Yenilemekten Bıktı Millet Sabırsızlanıyoruz...

beyler bir sorun cikti,kura cekimi yarin sabaha kaldi maalesef,kusura bakmayin ok??yarin aksam da maclara baslariz artik,iyi geceler herkese

• Neyse Yarını Beklicez Artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 13 Kasım 2008; 23:21:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.