hocam imageshack'e yukledim resimleri ama foruma eklemek icin hangi linki kullanmam gerekiyor onu bilmiyorum
yüklediğin ekranda show advanced link diye bi seçenek var oraya tıklayacaksın,daha sonra o linki buraya [simage] [/simage] şeklinde yazacaksın dostum
quote:
Orjinalden alıntı: Gianfranco
yüklediğin ekranda show advanced link diye bi seçenek var oraya tıklayacaksın,daha sonra o linki buraya [simage] [/simage] şeklinde yazacaksın dostum
saolasin hocam en sonunda becerebildim
quote:
Orjinalden alıntı: campeone1907
quote:
güzel olmuş ama olaya daha konsantre ediyor insanı
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: campeone1907
quote:
güzel olmuş ama olaya daha konsantre ediyor insanı
saol hocam bir ise basladik bari duzgun yapalim yani dimi
psn:hoppustr
Bende varım
PSN: LordMuratLoD
Beni de alsanıza PSN:esatcan93
arkadaslar her psnini yazan arkadasi ekliyoruz lige ama umarim herhangi bir aksamaya neden olmazlar...bazi arkadaslari hic tanimiyorum yani o yuzden herkesten ricam maclari aksatmadan,verilen sure zarfi icerisinde,saygi cercevesinde,herhangi bir tatsizlik cikmadan yapalim olur mu??? son kayitlar kaldi,sanirim bu gece kayit isini hallederiz,biraz sonra fenerbahcenin basket maci var onu izleyecegim ondan sonra da kura cekimini ve divisionlari belirleyecegim Allah izin verirse
maclar aksam olcak dımı ??
quote:
Orjinalden alıntı: şanışer
maclar aksam olcak dımı ??
sabah,aksam, gece yarisi yani ne zaman rakip bulursaniz o zaman yaparsiniz yeter ki maclari son gune kadar tamamlayin...
quote:
Orjinalden alıntı: şanışer
yunusemredogan benıde ekle abi
slm yunus ben Arda_1905 hatirlamissindir beni 3 kez mac yaptik 2sinde yendim 1inde yenildim
garamalli85
garamellide geldi naaptın sen sattın mı mp3 ü abi ??
benle maç yapmak isteyenler 4-6 arası online olursa mutlu olurum
Ekle Hacu PSN: ahmetiz
benide ekle üstad psn :Spirit_of_sLy
quote:
Orjinalden alıntı: onno92
arkadasim eger sadece 4-6 arasi veya sadece gunduz online olabiliyorsan bu durumda lig maclarini bitirmen zor olur,gunduzleri cok fazla giren olmuyor cunku oyuna,aksam 7-8den sonra dolusuyor millet kesin birsey soylersen sevinirim,eger bu durumda olan baska arkadaslar varsa onlar da belirtsinler durumu ok?
quote:
Orjinalden alıntı: onno92