Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuralar cekildi arkadaslar,yarindan itibaren ilk devre maclarinizi yapmaya baslayabilirsiniz.maclari ranked olarak yapacaksiniz,oyun icinde birbirinize davet atarak maclari yapabilirsiniz,herkese basarilar...
  • Hadi hayırlı olsun inşallah kimse aksatmaz da ağız tadıyla güzel bir lig yaparız
  • Real Madrid Gelmiş,Hemen Çalışmaya Başlayalım...

Hayırlı Olsun...
  • juventus alessandro del piero =) yarın 6 gibi falan online olurum bi aksilik çıkmassa oynarız.
  • biraz isin var madridle agir takim
  • Benide ekle.

PSN Evil1905
  • El Clasico'yu Oynatmayı Bilmek Lazım...

Yiğit Bu Arada Anlaşılabilir Bir Fikstür Resmi Yayınlıcakmısın ? İlk Maçlarımızı Kimle Yapıcaz,İlk Kim Home veya Away olucak... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Benide ekle.

PSN Evil1905

Hocam sen de hep geç kalıyorsun yav aslında iyi bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum senin oyun ilk çıktığında 10-0 felan kazandığın ssleri koymuştun
  • lig maçları bittikten sonraki çapraz maçlarda güç farkları olmayacakmı takımlar arasında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Benide ekle.

PSN Evil1905

Hocam sen de hep geç kalıyorsun yav aslında iyi bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum senin oyun ilk çıktığında 10-0 felan kazandığın ssleri koymuştun

Deme ya?

Kardes, birdahaki sefere bana ozel olarak yer ayirabilirmisin zahmet olmazsa?

Nezaman birdahaki turnuva?

• fiorentina olsun mutu ve gilo var her turlu yenerim
  • ya beyler m.city inşallah bana gelmez dedim o geldi değişmek isteyen varmı?
  • banada milan gelmis daha once hic oynamadım denemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

lig maçları bittikten sonraki çapraz maçlarda güç farkları olmayacakmı takımlar arasında?

hocam haklisin tabi ki olacak yani 5 yildizli bir takima karsi 4 .5 bir yildizli bir takim oynayacak malesef ama yapabilcegimizin en iyisi bu diye dusunuyorum,neden diyecek olursa,eger 5 yildizli takimlarla 4.5 yildizli takimlari 2 lige de karisik sekilde dagitsaydim iki ligden de 5 yildizli takimlarin cikma olasiligi daha yuksek,18 mac yapilacak divisionlarda,burada 4.5 yildizli takimlar ile 5 yildizli takimlar arasinda buyuk bir fark olusacakatir diye dusundum...ama capraz eslesme ile karsilasildiginda 2 mac uzerinden 4.5 yildizli bir takimin 5 yildizli bir takimi eleyebilme olasiligi cok daha yuksek yani,pesturkiye forumundaki fifa liglerine bakarsaniz ufak takimlarin da buyuk takimlara karsi rahat rahat direnebildigini gorursunuz,mesela bana kurada 3.5 yildizli ajax cikmisti,ajax takimiyla sadece Huntelaar ile tek basina mucadele ediyorum,arada maglup da oluyorum buyuk takimlara karsi ama dedigim gibi bircok mac da kazanabildim,ayrica bizim ligimizdeki en dusuk takim 4.5 yildizli yani ok???yapabilecek baska bir sey yok arkadaslar,elden pek birsey gelmiyor yani...

Bu arada takim degistirmek isteyen arkadaslar ligdeki takimlarin disinda takim almak isterlerse bunu saat 5e kadar yazsinlar konuya lutfen,cunku ona gore puan ve mac tablosunu koyacagim,iyice dusunup karar verirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 14 Kasım 2008; 12:16:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

El Clasico'yu Oynatmayı Bilmek Lazım...

Yiğit Bu Arada Anlaşılabilir Bir Fikstür Resmi Yayınlıcakmısın ? İlk Maçlarımızı Kimle Yapıcaz,İlk Kim Home veya Away olucak... ?

fikstur olmayacak senceru,yani ilk macini kiminle yapacagin,ilk kimin home away olacagi pek sorun degil,ilk yarida butun maclarini evde oynarsin ikinci yarida habire deplasmana gidersin ama herkes 9 home 9 away yapmak zorunda bunu da unutmayin ve sakin ilk yari maclari bitmeden ikinci yari maclarina baslamayin ok???

• ben 2 division içinde aynı takımları verirsin diye düşünmüştüm.maçlar bittikten sonra kalan maçlar az takımla yapılacağı için aynı takım karşı karşıya gelse bile bence sıkıntı olmazdı.neyse sorun değil bu şekilde oynarız.
  • yijoe nie fifaadan otomatik bi lig acmadin senn icin daha kolay olmazmiydi bolece herkesin macalrini daa kolay takip edebilirdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

ben 2 division içinde aynı takımları verirsin diye düşünmüştüm.maçlar bittikten sonra kalan maçlar az takımla yapılacağı için aynı takım karşı karşıya gelse bile bence sıkıntı olmazdı.neyse sorun değil bu şekilde oynarız.

ayni takimli 2 division garip olurdu hocam,gercekci gelmedi acikcasi bana,bundan sonraki liglerde arkadaslar bu sekilde yapabilir yani konusursunuz onlari daha sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: nic391

yijoe nie fifaadan otomatik bi lig acmadin senn icin daha kolay olmazmiydi bolece herkesin macalrini daa kolay takip edebilirdik

fifadan lig actigin zaman home&away olayi olmuyor arkadaslar,ligdeki diger takimlarla ya 1 ya 3 ya 5 ya 7 ya 9 ya 11 ya 13 ya da 15 mac yapabiliyorsunuz lig suresince,yani bu durumda gercek bir home&away lig olusamiyor...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.