Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw sanki deveye hendek atlatıyoruz..çekilmek istersem sölerim senin sormana gerek yok..
  • akşam 18:00 den sonra lig maçlarını yapabilrim .
    PSN:YASAR07 ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

yaw sanki deveye hendek atlatıyoruz..çekilmek istersem sölerim senin sormana gerek yok..

arkadasim bak ben sana kibarca bir sekilde soyluyorum nedenleriyle ok?ben sadece seni dusundugum icin soledim eger bu kadar kotuyse miden bulaniyorsa man.city'den ligden cekilebilirsin diye,cevaplarimiza dikkat edersek sevinirim,kirici olmaya gerek yok...
  • b grubundan onlıne varmı? mac yapalım
  • yunusemredogan ) FIORENTINA 3 - 0 EVERTON ( thehereticman )

iyi mactı kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

yunusemredogan ) FIORENTINA 3 - 0 EVERTON ( thehereticman )

iyi mactı kardes

ooo division B costu division A assolist gibi maclara sonradan cikacak heralde
  • yunusemredogan ) FIORENTINA 2 - 1 M.CİTY ( Spirit_of_sLy )

zar zor yendım bu macı
  • sil beni birader böle takım olmaz olsun ,karşı takımın oyuncuları zıpkın zıpkın benimkiler uykudan yeni kalkmış gibi..anlatamıyoruz derdimizi ya
  • quote:

sil beni birader böle takım olmaz olsun ,karşı takımın oyuncuları zıpkın zıpkın benimkiler uykudan yeni kalkmış gibi..anlatamıyoruz derdimizi ya

niye kardes bence gayet guzel oynuyon dewam et bence
  • ya altımda başka takım olsa hakkaten daha iyi olacak,kaldı ki bu takımla oyundan zevk alamıyorum...nedir yani bukadar yokuşa sürüldü bu takım değiştirme olayı anlam veremiyorum.bu takım yerne fifada kayıtlı herhangi bir takım olabilir japon liginden bile olsa razıyım bukadar rahatsız oluyorum bu takımdan.bunu anlamak neden bukadar zor yahu hayret bişi !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

quote:

sil beni birader böle takım olmaz olsun ,karşı takımın oyuncuları zıpkın zıpkın benimkiler uykudan yeni kalkmış gibi..anlatamıyoruz derdimizi ya

niye kardes bence gayet guzel oynuyon dewam et bence

neyse arkadasin oynamaya pek niyeti yok gibi,machester city'nin forvet hattiyla neler yapilabileceginin farkinda degil diye tahmin ediyorum,sagda robinho solda wright phillips(petrov) ortada jo orta sahada m.johnson v.kopmany elano defansta da zabaleta richards dunne m.ball dizilisiyle oynamayi denememis hic arkadaslar m.city tum maclarinda 3-0 hukmen maglup sayilacaktir...lige dewam

• vık vık etme oyna len.
  • Aslında Yiğit Bende Şöyle Düşünüyorum Eğer FIFA Üzerinden Lig Açmıyorsak,Herkez İstediği Takımı Alabilir Mantığıyla Yürüsün.Çünkü Offline Turnuvalar ve Oyuna Bağlı Olmayan Online Turnuvalarda Bu Genellikle Böyle Olur.Mesela Bu Turnuva'nın Sonunda Bir Ödül Olsa Adama O Takımı Vererek Şansını Kırmış Oluyorsun.Tabii Bu Turnuva'nın Sonunda Bir Ödül Yok Sadece Zevk Almak İçin Yapılan Birşey... Ama Yinede Dediğim Gibi Olabilir...
  • ya tamam gel değişelim takımları.benim takım werder miş.ben alırım man city.nolacak.
  • herkes ıstedıgı takımı alırsa ooo cok sacma olur maclar genellıkle manu ve barca olrak oynanır
  • Arkadaşlar turnuvanın kuralları en baştan belirtildi kimse itiraz etmedi bu turnuva bu şekilde bitsin ikinci turnuvada varsa düşündüğünüz bir aksaklık en baştan söyleyin ona göre düzeltilir.
  • Ya beyler oynayın gitsin ya sonuçta oyun bu önemli olan eğlenmek.
  • ne turnuvaymıs abi ya
  • Arkadaşlar ufak çocuklar gibi "beğenmedim bu takımı, değiştiricem de değiştiricem" deyip mızmızlanmaya gerek varmı, bunu 2-3 maç kaybedipte söylemek hiç etik değil ayrıca. Ortalığı karıştırmamak için söylemedim baştan diyorsunuzda bana göre 2-3 maç yapıpta söylemek asıl ortalığı karıştırmaktır. Burada amacımız sadece ve sadece eğlenmek. Ben takım değişikliğine kesinlikle karşıyım.

Eğer M.City'den memnun değilseniz yol yakınken çıkarsınız ligden, bu takımı kaldığı yerden bi başka arkadaş devralır, eğlenmesine bakar yok diğer türlü biraz daha olgun biri gibi davranıp, kurallara uyar, mevcut takımınızla oynar sizde eğlenmenize bakarsınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar ufak çocuklar gibi "beğenmedim bu takımı, değiştiricem de değiştiricem" deyip mızmızlanmaya gerek varmı, bunu 2-3 maç kaybedipte söylemek hiç etik değil ayrıca. Ortalığı karıştırmamak için söylemedim baştan diyorsunuzda bana göre 2-3 maç yapıpta söylemek asıl ortalığı karıştırmaktır. Burada amacımız sadece ve sadece eğlenmek. Ben takım değişikliğine kesinlikle karşıyım.

Eğer M.City'den memnun değilseniz yol yakınken çıkarsınız ligden, bu takımı kaldığı yerden bi başka arkadaş devralır, eğlenmesine bakar.

sky__walker,Allah razi olsun arkadasim,sagolasin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.