Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senceru (Real Madrid) 2 - 0 Hoppustr (Juventus)

İlk Maç "Real Madrid" Home Olmuştur... İkinci Devre Maçında "Juventus" Home Olacaktır...

HoppusTr İle Yarım Kalan 20 Dakikamızı Yaptık Maç 2-0 Bitmiştir...

---

Toplu Sonuçlarım ;

Senceru (Real Madrid) 2 - 0 wamlaw (Arsenal)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 1 LordMuratLoD (Manchester United)
    Senceru (Real Madrid) 3 - 3 naks-i_turk (Valencia)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 0 TamTurk_TR (Milan)
    Senceru (Real Madrid) 2 - 0 theconqueror77 (İnter Milan)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 1 yijoe1987 (Barcelona)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 0 turkozturk (Bayern Münih)
    Senceru (Real Madrid) 2 - 0 Hoppustr (Juventus)

Bütün Maçlar Benim Evimde Oynanmıştır.2.Devre Maçlarımı Hep Deplasmanda Yapıcam.

onnossadida Seni Bekliyorum Birtek Seninle Maçım Kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 17 Kasım 2008; 1:38:02 >

• Senceru ne kadar hızlısın ya. bende yazıyım diye açtım ama ohoo. ben bu son maçımızdan daha çok keyif aldım. :D son vuruşda sorun var, gol atamıyorum =))
  • Saol...

Evet Dostum Son Vuruşların Berbat Ötesi,Mutlaka Çalışman Lazım...
  • arkadaşlar benide lige kayıt edebilirmisiniz psn:teknosinan şimdiden teşekkürler
  • arkadaslar ligden cekilmek istiyorum milan canıma okudu resmen yapamıyorum avaraj takımı oldum isteyen birisi olursa milanla devam edebilir 5 maçta 1 puan alabildim.eger kimse almazsa tüm maclar hükmen yenik sayarsınız kusuruma bakmazsınız umarım
  • Merhaba arkadaşlar bende gg'den region free fifa09 siparişi vermek üzereyim. Oyuna alıştıktan sonra düzenlenecek turnuvalara katılmak isterim. Region free olması sıkıntı yaratır mı acaba online oyunlarda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

arkadaslar ligden cekilmek istiyorum milan canıma okudu resmen yapamıyorum avaraj takımı oldum isteyen birisi olursa milanla devam edebilir 5 maçta 1 puan alabildim.eger kimse almazsa tüm maclar hükmen yenik sayarsınız kusuruma bakmazsınız umarım

ARKADASLAR LIG BASLAYALI 4 GUN OLDU BU SAATTEN SONRA YENI ARKADASLARI KAYIT YAPMAMIZ MUMKUN DEGIL,BOSUNA YAZMAYIN KONUYA BENI DE KAYIT EDEBILIRMISINIZ DIYE...ACILACAK DIGER LIGI TAKIP EDERSENIZ O ZAMAN KAYIT YAPTIRIRSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 17 Kasım 2008; 14:41:53 >
  • Campone, bizim ligdende theteroric arkadas gitti, ayrica sprit of fly arkadas onunla mac yapmamis.

Yani soyleyecegim odami hukmen maglup olacak? Ozaman 3 te 3 yapmis olurum.

Tabelayi nezaman gunceliyeceksin?
  • Bu arada theteric kesin gittiyse, benim sertcan, meir ve mydo arkadaslarla macim kaldi.

Birde sprit of sply, garamalli, skywalker ve emredoganla mac yapmisti, iceridemi yoksa disaridami yapmisti? Bunuda soylersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS-1905

Bu arada theteric kesin gittiyse, benim sertcan, meir ve mydo arkadaslarla macim kaldi.

Birde sprit of sply, garamalli, skywalker ve emredoganla mac yapmisti, iceridemi yoksa disaridami yapmisti? Bunuda soylersen sevinirim

ilk sayfada mac tablosuna bakarsin sizin division'un satirda yazan takimlar ev sahibi sutundakiler ise deplasman takimi olmuslardir,man.city takimina baktigin zaman 3 macini da deplasmanda oynamis...theheretic o yazdigi son msjdan sonra herhangi birsey yazmadi,bu aksama kadar anlasilir ligden kesin olarak cikip cikmadigi...puan ve mac tablosunu yarin aksam guncelleyecegim
  • Bende 2 mac oynadim dun ve deplasman.

Esetcan, Mydo ve Meir lede deplasmanda oynarsam ozaman 2 inci devrede butun maclari iceride oynayacam? Tskler cevap icin.

Esetcan, Mydo ve Meir, musahitseniz bu aksam yapalim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

arkadaslar ligden cekilmek istiyorum milan canıma okudu resmen yapamıyorum avaraj takımı oldum isteyen birisi olursa milanla devam edebilir 5 maçta 1 puan alabildim.eger kimse almazsa tüm maclar hükmen yenik sayarsınız kusuruma bakmazsınız umarım

ok arkadasim niye kusura bakalim,eger keyif alamiyorsan normal ligden ayrilmak istemen...ARKADASLAR MILAN BUNDAN SONRAKI MACLARINDA HUKMEN MAGLUP SAYILACAKTIR...

ARKADASLAR LIG BASLAYALI 4 GUN OLDU BU SAATTEN SONRA YENI ARKADASLARI KAYIT YAPMAMIZ MUMKUN DEGIL,BOSUNA YAZMAYIN KONUYA BENI DE KAYIT EDEBILIRMISINIZ DIYE...ACILACAK DIGER LIGI TAKIP EDERSENIZ O ZAMAN KAYIT YAPTIRIRSINIZ

arkadaslar kusura bakmayın sizinde oyun zevkinizi bolmeye hakkım yok o nedenle milan ile kaldıgım yerden devam ediyorum en nihayetinde oyun bu.bırakıp gitmek olmaz devam...

• simdiye kadarki maclarim :

(meir21) O.LYON 0-1 FIORENTINA (yunusemreerdogan)

(thehereticman) EVERTON 2-4 O.LYON (meir21)

(yasar07) LIVERPOOL 1-2 O.LYON (meir21)

yijoe kardesim bnm tabloda hic macim yok bi daa ki sefere duzenlersen sana kolaylik olsun die hepsini biyere toplayip yaziim dedim ayrica tesekkur etmek istedim bole bi lig actigin icin herkese ii oyunlar ...
  • helal olsun milan'a durmak yok yola devam.
  • quote:

quote:

quote:

ok arkadasim niye kusura bakalim,eger keyif alamiyorsan normal ligden ayrilmak istemen...ARKADASLAR MILAN BUNDAN SONRAKI MACLARINDA HUKMEN MAGLUP SAYILACAKTIR...

arkadaslar kusura bakmayın sizinde oyun zevkinizi bolmeye hakkım yok o nedenle milan ile kaldıgım yerden devam ediyorum en nihayetinde oyun bu.bırakıp gitmek olmaz devam...

ok hocam supersin bundan sonraki maclarinda basarilar diliyorum

@nic391,saolasin hocam skorlari bir arada topladigin icin,tabloyu yarin aksam guncelleyecegim ins

• Meir21, mumkunse 2 saat sonra mac yapabilirmiyiz?
  • son macimda hezimete ugradim garamalli arkadas gercekten cok ii

(garamalli85) SEVILLA 4-1 O.LYON (meir21)

GS-1905 aksama online olacagim istersen ozmn oynayabilirz arkadasim ..

bide son bi sorum olacak ben hizli cevap tan baska hicbir sey yapamiyorum forumda uye iseniz uyelik girisi yapiniz dio ben yapmama ragmen hic bi ozellik yapamiyorum kendi mesajlarimi editlemek istemistim ama olmadi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ok hocam supersin bundan sonraki maclarinda basarilar diliyorum

@nic391,saolasin hocam skorlari bir arada topladigin icin,tabloyu yarin aksam guncelleyecegim ins

bu saatten sonra bırakmak sizin gibi güzel kardeslerime büyük ayıp olurdu o nedenle sonuna kadar devam hem yakısırmı yarıda bırakmak

• yakışmaz tabi tamturk bu akşam online olursan yapalım maçımızı senin attığın mesajları hep son dakika görüyorum herhalde oyuna aşırı kaptırdığımdan
  • TamTurk Milan Çok İyi Takım Bence,Önceki Turnuvada Milanla Şampiyon Oldum Hatırlarsan...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.