Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, Campone arkadas tabelayi guncelemeden yapalimki tam olsun maclar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: GS-1905

Mydo arkadasin takimi Werder Bremen 4.5 yildizli takim.

saolasin hocam bilgilendirdigin icin anlayamiyorum gercekten de bazen bazi arkadaslari,amacimiz eglenmek keyif almak diyoruz ama hala adillikten adaletten soz ediliyor yaa...ama salaklik benim gibilerde millet keyif alsin eglensin diye ugrasiyoruz aptal gibi

birazdan mail aticam EA SPORTS'a onumuzdeki sene en azindan bir 20-25 tane 5 yildizli takim yapin yoksa yaptigimiz liglerde adaletsizlik oluyor diye

arkadaslar emege saygı lutfen..ben bayernle oynuyorum ve ınanın cok agır bı takım zate sonuclarımdanda bellı elbette kı rakıplerım ıyı oynuor o ayrı konu..ama bır ıbrahımovıc,messı,henry,eto,ronaldınho, gıbı suratlı oyuncularım yok rıbery bıle hepsınden yavas ama ben keyıf almaya bakıyorum sansıma bu takım dıyorum ve oynuyorum..keyıf almaya bakın bosverın bır organızasyon var tadını cıkaralım baska bırı cıktımı böle bı lıg kurmaya vs vs ..ben sahsen usendım kendı adıma..

ılk yarı tek macım kaldı
    onnossadida---CHELSEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 18 Kasım 2008; 0:00:02 >

• B
    quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Mydo arkadasin takimi Werder Bremen 4.5 yildizli takim.

saolasin hocam bilgilendirdigin icin anlayamiyorum gercekten de bazen bazi arkadaslari,amacimiz eglenmek keyif almak diyoruz ama hala adillikten adaletten soz ediliyor yaa...ama salaklik benim gibilerde millet keyif alsin eglensin diye ugrasiyoruz aptal gibi

birazdan mail aticam EA SPORTS'a onumuzdeki sene en azindan bir 20-25 tane 5 yildizli takim yapin yoksa yaptigimiz liglerde adaletsizlik oluyor diye

Tamam yahu,sinirlenmeOynayan her türlü oynuyo,online da ben interi alınca adam karşıma Hoffenheimla çıktı,ama muhteşem oynuyor.Sonuçta olay yıldızda değil,insanların nasıl oynadığında bitiyor.Campeone1907@ sakın böyle zevkine oynuyoruz deyip de takımların yıldız sayısını karşılaştıran adamlarla uğraşma.Sana kişisel olarak çok teşekkür ederim,böyle bir turnuva düzenlediğin için.Arkadaşlar üzerinize alınmayın ama bu turnuvanın formatını,takımlarını beğenmeyen kendisi uğraşıp turnuva kursun.Armut piş,ağzıma düş ten sonra armutu pişirene laf etmeyelim.
    Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 18 Kasım 2008; 0:02:27 >

• Esetcan, musaitsen maci simdide yapabiliriz?
  • bu oyunun belirgin bir kalıplarının olduğun görmüyorsunuz galiba.hızlı forvetiniz varsa ve defansınız yavaşsa iş zaten bitiyor.hemen hemen herkes bu oyunda L1+üçgeni kullanıyor. var mı kullanmayan arkadaş? sık kullananı var arada sırada kullananı var.

ben şimdi lyonun-werder bremenin-schalkenin ağır defansıyla süpermen olarak yaratılmış Ronaldo'nun karşısında kim zevk alacak?ya da Etoo? bakın bu takımların defans oyuncularının hızlarına özelliklerine.ben eleştirimi mantık çerçevesinde yapıyorum.oyunun özelliklerini göz önüne alarak sizde benim yaptığım eleştirileri biraz düşünüp ona göre yanıtlarsanız daha yapıcı bir ortam olur.benim tek dediğim division b yi de A daki gibi aynı takımlardan seçelim diyorum başka birşey demiyorumki.ben bunu herkes için göz önüne alıyorum.kendi adıma konuştuğum bişeyler yok.
  • @gs-1905,egoktepe,turkozturkoz

dusunceleriniz icin cok tesekkurler keske herkes sizin gibi oyunun,ligin ve maclarin tadini cikarmaya calissa...
  • aman yijoe bizi bole turnuvalardan mahrum etme ben kendi adima sunu soleyebilirmki cok egleniyorum sonuc ne olursa olsun kendimi gercek maca cikmis gbi hissediyorum bole turnuvalar olunca gercekten keyifli

bu arada uc mac daa tamamladim

(meir21) O.LYON 2-4 MAN CITY (EVIL-1905)

2-0dan cevirdi arkadas maci cok guzel macti...

(ahmetiz) SCHALKE 0-2 O.LYON(meir21)

(mydo 84) W.BREMEN 0-1 O.LYON (meir21)
  • quote:

Esetcan, musaitsen maci simdide yapabiliriz?

Özür dilerim,tam yatarken gördüm.Malum sabah 6da kalkmak zorundayım.Yarın yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

bu oyunun belirgin bir kalıplarının olduğun görmüyorsunuz galiba.hızlı forvetiniz varsa ve defansınız yavaşsa iş zaten bitiyor.hemen hemen herkes bu oyunda L1+üçgeni kullanıyor. var mı kullanmayan arkadaş? sık kullananı var arada sırada kullananı var.

ben şimdi lyonun-werder bremenin-schalkenin ağır defansıyla süpermen olarak yaratılmış Ronaldo'nun karşısında kim zevk alacak?ya da Etoo? bakın bu takımların defans oyuncularının hızlarına özelliklerine.ben eleştirimi mantık çerçevesinde yapıyorum.oyunun özelliklerini göz önüne alarak sizde benim yaptığım eleştirileri biraz düşünüp ona göre yanıtlarsanız daha yapıcı bir ortam olur.benim tek dediğim division b yi de A daki gibi aynı takımlardan seçelim diyorum başka birşey demiyorumki.ben bunu herkes için göz önüne alıyorum.kendi adıma konuştuğum bişeyler yok.

ya dostum ıllakı senınde haklılık payın war..ama bu saatten sora ne yapabılırız dıyoruz bırdahakı lıge ınsallah daha degısık bıseyler yaparız hep beraber bır topıc acar herkes fıkırlerını sunar ona göre hepımızın kurdugu gusel bır lıg tasarlarız..bu sezondan alabıldıgın kadar keyıf al...hele su lıgı gusel bı sekılde bı bıtırelım..senın yasadıklarını yasıyorum bende allah askına yaptıgım maclara baksan her mac nerdeyse 4 yıyorum..ama genede mucadele verıyorum keyıf almaya calsııyorum..ortam önemli bosver gerısını daha cok lıgler yaparız..( bıde aramızda ben daha 2 aylık fıfacıyım ezelden pescıyımdır bıde böle dusunsene gelenden 3 -4 yıyorum )

ya bıde onnossadida---CHELSEA nerde arkadaslar bı onunla kaldı macım onunla mac yapan varmı lıgtemı bu arkadas gelsın oda 3 lesın benı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 18 Kasım 2008; 0:19:48 >

• yaw bende zaten önümüzdeki ligler için söylüyorum.arkadaşlar hiç bir şekilde eleştiriyi kabul etmiyorlar ki.elimden geldiği kadar yapıcı şekilde açıklıyorum.daha ne diyeyim anlamadım ki.dediklerimde kötü birşey olsa anlayacağım.bunu şimdi söylememin sebebi de burada tartışılabileceğini düşünmemdir eksiklikleri veya yeni fikirleri görmek adına.

ama yok yani kimse birşeyi tartışamıyor.eleştiri yapmak şuç
  • quote:

yaw bende zaten önümüzdeki ligler için söylüyorum.arkadaşlar hiç bir şekilde eleştiriyi kabul etmiyorlar ki.elimden geldiği kadar yapıcı şekilde açıklıyorum.daha ne diyeyim anlamadım ki.dediklerimde kötü birşey olsa anlayacağım.bunu şimdi söylememin sebebi de burada tartışılabileceğini düşünmemdir eksiklikleri veya yeni fikirleri görmek adına.

tamam okey anlasıldı bundan sorakı lıgı el bırlıgıyle ortak fıkırlerle daha guzel yaparız..sımdılık bu konuyu kapayalım lıgımızı bıtırelım..(ya sende mac sat be kardesım madem öle ) gelecek sezona yatırım

• quote:

(ahmetiz) SCHALKE 0-2 O.LYON(meir21)

Ben Bu son maçımla Birlikte İlk yarıdaki bütün maçları Bitirdim 9 puanda kaldım ilk yarı

2.yarı Hazırlıkları için Kartepede kampa Girdim

Yigit çok güzel gidiyor bende schalkeden hiç memnun degilim ama turnuvanın zevkini çıkarıyorum Gol sevinçlerim malum arkadasın çok zoruna gitmiş heryerde geveliyor

• quote:

yaw bende zaten önümüzdeki ligler için söylüyorum.arkadaşlar hiç bir şekilde eleştiriyi kabul etmiyorlar ki.elimden geldiği kadar yapıcı şekilde açıklıyorum.daha ne diyeyim anlamadım ki.dediklerimde kötü birşey olsa anlayacağım.bunu şimdi söylememin sebebi de burada tartışılabileceğini düşünmemdir eksiklikleri veya yeni fikirleri görmek adına.

hocam ilk olarak division b'deki takimlar 4 yildizli degil, bunu belirtmek isterim...ikinci olarak da bundan sonraki ligler icin soledim demissin,su lig bir bitsin o zaman konu acilinca herkes yorumunu yazar istediklerini soyler,sen de dusuncelerini belirtirsin,katilmak isteyen katilir,kafasina yatmayan da katilmaz olur biter ama dedigin seyi buraya yazmanin pek bir anlami yok ki...iki divisionda da ayni takimlar olursa gercek bir lig tadi olusmayacagini dusundum ben,grubunuzu ilk 4 olarak bitirdiginiz zaman diger gruptan gelecek 4 takimin da ayni olabilme olasiligi pek hos gelmedi bana en basinda ve bunu soyledim ben,takimlarin farkli olacagini ve kurayla verilecegini,herkes kayit yaptirirken soyleseydi ligin nasil olmasini istedigini o zaman yine dusunurduk nasil yapalim diye ama turk insaninda is isten gectikten sonra soyleniyor fikirler,dusunceler...yine de saygiliyim dusuncelerine...

@ahmetiz,saol hocam

bu arada onnossadida arkadasa cok zor ulasabiliyoruz,sanirim bu gidisle maclari zamaninda bitiremeyecek gibi gorunuyor...derslerin yogunlugundan dolayi pek vakit ayiramiyor heralde kendisi,bir ara foruma ugrarsa duruma son bir kez bir aciklik getirirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 18 Kasım 2008; 0:33:46 >

• 1. ligdede vardım biliyorsun.ben her zaman bişeyleri iyi yapmak için yorum yapıyorum.daha öncede maçlar 6 dakika olsun demiştim hatırlıyorsan.iş işten geçtikten sonra yorum yapmıyorum.bir sonraki lig için yapıyorum.

birde lütfen 4.5 yıldız diyip de beni güldürmeyin.inter-man utd-chelsea de 5 yıldız.yarım yıldızın ne farkı var o zaman sizde normal online oynarken seçsenize ranked maçlarda lyonu-schalkeyi-werder yada diğer 4.5 yıldızlı takımları.konuştuğunuz şeylerde gerçeklik payı olsun lütfen.(bu yorum sadece campeone arkadaşım için değildir.)
  • Bırakalım Herkez Manchester United'ı Seçsin...

Şaka Bir Yana Benim İçin Farketmez,Ancak Görkem'in Haklılık Payı Tabiiki Var Division B İçin Konuşmuyorum Ordaki Takımlar Eşit.Ama Çapraz'a Geçtiğimizde Takımlar Eşit Olmayacak... Aslında Bir Dahaki Turnuvaya Şöyle Bir Uygulamada Olabilir ; Yine Aynı Takımlar Dağıtılır Division A,B Diye Ayrılır Ancak Çapraz Maçlara Geçtiğinde Division A Dan Elenenlerden Bir Takım Seçilir veya İstediğin Bir Takımı Seçersin...

onnossadida Maçlarını Yapmayacak Sanırım... Kaç Gündür Bekliyorum Ne Gelen Var,Ne Giden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 18 Kasım 2008; 0:37:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Bırakalım Herkez Manchester United'ı Seçsin...

Şaka Bir Yana Benim İçin Farketmez,Ancak Görkem'in Haklılık Payı Tabiiki Var Division B İçin Konuşmuyorum Ordaki Takımlar Eşit.Ama Çapraz'a Geçtiğimizde Takımlar Eşit Olmayacak... Aslında Bir Dahaki Turnuvaya Şöyle Bir Uygulamada Olabilir ; Yine Aynı Takımlar Dağıtılır Division A,B Diye Ayrılır Ancak Çapraz Maçlara Geçtiğinde Division A Dan Elenenlerden Bir Takım Seçilir veya İstediğin Bir Takımı Seçersin...

onnossadida Maçlarını Yapmayacak Sanırım... Kaç Gündür Bekliyorum Ne Gelen Var,Ne Giden...

o bekledıgınden bende beklıyorum

• quote:

1. ligdede vardım biliyorsun.ben her zaman bişeyleri iyi yapmak için yorum yapıyorum.daha öncede maçlar 6 dakika olsun demiştim hatırlıyorsan.iş işten geçtikten sonra yorum yapmıyorum.bir sonraki lig için yapıyorum.

birde lütfen 4.5 yıldız diyip de beni güldürmeyin.inter-man utd-chelsea de 5 yıldız.yarım yıldızın ne farkı var o zaman sizde normal online oynarken seçsenize ranked maçlarda lyonu-schalkeyi-werder yada diğer 4.5 yıldızlı takımları.konuştuğunuz şeylerde gerçeklik payı olsun lütfen.(bu yorum sadece campeone arkadaşım için değildir.)

ya arkadas bız senı anladık sen halen aynı yerde aynı seyı sölıyorsun..tamam dedık okey dedık bırdahakı lıge aynen böle yapcaz dedık sımdı bu lıgı bıtırelım dedık olsun buseferde böle olsun keyıf almaya bakalım dıyoruz..uzadıkca uzuyor bu konu bosver anladık bız seni...

uffff ya fıfanın ustunden lıg kuralım sıfrelı vs ısteyen ıstedıgı takımı alsın..oyun yapsın sıralamayı vs neyse ıste

• quote:

1. ligdede vardım biliyorsun.ben her zaman bişeyleri iyi yapmak için yorum yapıyorum.daha öncede maçlar 6 dakika olsun demiştim hatırlıyorsan.iş işten geçtikten sonra yorum yapmıyorum.bir sonraki lig için yapıyorum.

ilk cumlene katilmakla beraber son cumlen biraz komik olmus kusura bakma,eger sen parani sadece 5 yildizli takimlarla oynamak icin verdiysen bu oyuna yazik olmus parana...ben ajax'la da fenerbahce'yle de man.city ile de sevilla'yla da diger 5 yildizli olmayan takimlarla da diger buyuk takimlara karsi oynuyorum cunku daha heyecanlaniyorum ufak takimlarla buyuk takimlara karsi oynadigimda...senin sorunun anlasildi bence,derece kasmak icin surekli 5 yildizli takimlarla oynayan bir arkadassin sanirim bu tarz yorum yapip da isin icine ''ranked'' kelimesini soktugun icin...yanlis ligdesin arkadasim o zaman bence burada bosuna vaktini oldurme,allah korusun bir 5 yildizli takima yenilir de puanlarin duserse yazik olur onca emeklerine(yanlis anlama burayi kotu niyetle soylemiyorum,cunku biliyorum bazi arkadaslar oluyor,yenilince baya stres falan yapiyorlar puan kaybettiler diye,seni dusundugum icin soyluyorum yani)

@senceru,gruptan cikan takimlara 5 yildizli bir takim muessesemizden hediyedir diyorsun yani,o da guzel yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 18 Kasım 2008; 0:54:41 >

• Olabilir,Neden Olmasınki.A Divison'dan 2 Takım Gelecek Gruptan Manchester United veya Chelsea Çıktı Diyelim Elenen Takımlardan Kura İle B Division'dan Çıkan Arkadaşlara Birer Tane Hediye Edebiliriz...

Yani En Azından Eşitlik Olsun Çaprazlarda...
  • kısır döngü olacak ama oyunun defans ve hücum sisteminin artı eksilerini göz önüne alarak yapılmış bir yorum benimkisi.pesten bahsetsek dediğine tamamen katılıyorum dediklerine.

sizin karşı takımlarda oynadığınız rakipleri bilemiyorum.benim oynadığım rakiplerde genellikle level 15 üstü.kimse hata affetmiyor dolayısıyla ve maçlar kıran kırana geçiyor.benim man utd karşına inter i almayıpta gidip westhamı almam bile bile lades demektir.herkesin değerlendirme kriterleri ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.