Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Deplasmanda Oynadıklarım
    Valencia(naks-i_TURK) 3-1 (wamlaw) Arsenal

Real Madrid (senceru) 2-0 (wamlaw) Arsenal

Manchaster (LordMuratLoD) 1-1 (wamlaw) Arsenal

Barcelona (yijoe1987) 1-2 (wamlaw) Arsenal

B.Münih (turkozturk) 1-2 (wamlaw) Arsenal

Inter (theconqueror77) 0-1 (wamlaw) Arsenal

Milan (TamTurk_TR) 1-0 (wamlaw) Arsenal

İçerde Oynadıklarım

Arsenal (wamlaw) 0-0 (hoppustr) Juventus

Herkese teşekkürler sadece onnosadida arkadaşımızla maçımız kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 18 Kasım 2008; 1:12:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

kısır döngü olacak ama oyunun defans ve hücum sisteminin artı eksilerini göz önüne alarak yapılmış bir yorum benimkisi.pesten bahsetsek dediğine tamamen katılıyorum dediklerine.

sizin karşı takımlarda oynadığınız rakipleri bilemiyorum.benim oynadığım rakiplerde genellikle level 15 üstü.kimse hata affetmiyor dolayısıyla ve maçlar kıran kırana geçiyor.benim man utd karşına inter i almayıpta gidip westhamı almam bile bile lades demektir.herkesin değerlendirme kriterleri ayrı.

anliyorum hocam iste o yuzden yanlis yerdesin diyorum sana... burada manu'nun inter'in grubuna 4.5 yildizli takim koymadik arsenal disinda,sen zaten grubunda 18 mac yapacaksin ve hepsi de esit gucte takimlar olacak,eger oynadigin rakipler genellikle 15 level ustuyse ne guzel bi durum senin icin division B...hem takimlar arasi cok guc farki yok hem de anladigimiz kadariyla sen cok iyi oynuyorsun ki rakiplerin level 15 ve ustu yani derecedeki oyuncular,division b'deki arkadaslardan da en iyileri o civarlarda sanirim...simdi ilk defa sorunsuz giden bir ligin ortasinda neden boyle birsey soyleme ihtiyaci hissettin onu anlayamadik...hadi diyelim gruptan ciktiniz ve karsiniza manu geldi,yapacaginiz topu topu 2 mac olacak tabi olur da o muhtesem olaganustu ruya takim manu'yu eleyemezseniz!...yani acikcasi cok fazla korkunc bir durum yok ortada...walla benim level 12 ama grubumda olup da derecede olmayan arkadaslar da inan cok guzel oynuyorlar yani olay ne levellarda bitiyor ne de takim secimlerinde,tipki esatcan arkadasimizin verdigi ornekteki gibi...seninkisi bu durumda biraz isi yokusa surmek olmus arkadasim eger 4.5 yildizli bir takima karsi 4.5 yildizli bir takimla 18 mac oynamak,gruptan cikman halinde 5 yildizli bir takima karsi 2 mac yapmak seni bu kadar rahatsiz ediyorsa rahat olabilirsin yani ligi zorla tamamlamak zorunda degilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 18 Kasım 2008; 1:28:32 >

• bugün okula gitmedim beyler bana bir saat söylerseniz o saatte online olabilirim
  • İçerde Oynadıgım Maçlar

TamTurk_TR (Milan) 1 - 0 wamlaw (Arsenal)

TamTurk_TR (Milan) 0 - 1 LordMuratLoD (Manchester United)

TamTurk_TR (Milan) 1 - 3 naks-i_turk (Valencia)

TamTurk_TR (Milan) 0 - 3 theconqueror77 (İnter Milan)

TamTurk_TR (Milan) 2 - 2 turkozturk (Bayern Münih)

TamTurk_TR (Milan) 4 - 0 Hoppustr (Juventus)

TamTurk_TR (Milan) 0 - 0 onossadida (Chelsea)

Dışarda Oynadığım Maçlar

Senceru(Real Madrid) 1 - 0 TamTurk_TR (Milan)

Yanlış Hatırlamıyorsam sadece Yijoe1987 ile maç yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TamTurk -- 18 Kasım 2008; 9:58:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

İçerde Oynadıgım Maçlar

TamTurk_TR (Milan) 1 - 0 wamlaw (Arsenal)

TamTurk_TR (Milan) 0 - 1 LordMuratLoD (Manchester United)

TamTurk_TR (Milan) 1 - 3 naks-i_turk (Valencia)

TamTurk_TR (Milan) 0 - 3 theconqueror77 (İnter Milan)

TamTurk_TR (Milan) 2 - 2 turkozturk (Bayern Münih)

TamTurk_TR (Milan) 4 - 0 Hoppustr (Juventus)

TamTurk_TR (Milan) 0 - 0 onossadida (Chelsea)

Dışarda Oynadığım Maçlar

Senceru(Real Madrid) 1 - 0 TamTurk_TR (Milan)

Yanlış Hatırlamıyorsam sadece Yijoe1987 ile maç yapmadım

hocam biz mac yapmistik seninle 5-1 bitmisti senin sahandaydi,ea'den gelen maillerden de kontrol ettim.16 kasim pazar aksami 18:30 civari yapmisiz
    @onno92,birazdan oyuna girecegim musaitsen yapariz macimizi
    @naks-i_turk arkadasim bir de seninle macim kaldi,bir ara yapalim macimizi...

• Beyler ikinci yarıdaki maclara ne zaman baslıycaz ....
  • Barcelona(yijoe1987) 4-0 Chelsea(onnossadida)

@yasar07,ilk yari maclari bugun veya yarin biter,en gec persembe gunu baslariz ikinci yariya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 18 Kasım 2008; 16:12:56 >
  • onnosadida akşam online olursan maçımızı yapalım senle kardeşim benim psn:wamlaw şimdiden eklersen sevinirim
  • yijoe puan durumunnu ne zmn duzenliyceksin bu aksammi ?
  • yijoe aksam musaitsen yapalım macımızı birde onnosadida kaldı...bu arada 2. maclar ne zaman baslıycak birde gruptan ilk kac takım elemelere katılıcak....?yijoe kardes seni cok yoruyoruz ama cevaplarsan sevınırım.
  • @nic391,evet bu gece guncelleyecegim puan durumunu...
    @00tuna,ok arkadasim bu aksam yapariz macimizi,benim de ilk yari maclarim bitmis olur...gruplardan ilk 4 takim cikacak ve ceyrek finalde diger gruptan gelen takimlarla eslesecek...ilk yari maclari heralde bu gece veya yarin gece tamamlanir,en gec persembe gunu baslariz maclara,yalniz bu gece herkes onnossadida ile yaparsa iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 18 Kasım 2008; 17:09:01 >
  • sevilla 3 - 4 werder bremen

mydo84'ü kutluyorum , bu maçın rovanşını bekliyorum
  • fiorentina(yunusemredogan) 2-1 werder bremen(mydo84)

7 macta 6 galibiyet lider benım heralde
  • beyler yavas yavas puan tablosunu guncellemeye calisiyorum,toplu sonuclarinizi yazmanizi rica ediyorum ki herhangi bir karisikli olmasin ok?

gianfranco,senceru ve tam_turk sagolsun yazmislar toplu skorlarini onlarin yazmasina gerek yok
  • arkadaslar puan ve mac tablosu yavas yavas sekillendi, DIVISION B'DE sky__walker ve esatcan arkadasimiz sadece 3 mac yapmis gozukuyor.DIVISION A'da ise 3 mac ile onnossadida en az mac yapan arkadasimiz,bu aksam eksik maclarimizi birazcik daha tamamlayabilirseniz ligimiz daha da hizlanir cunku bircok arkadasimiz ilk devre maclarini tamamladi...bu arada 2 division da cok cekismeli geciyor,puan durumunda cok fazla kopmalar yasanmamis
  • abi benim yarın ingilizce sınavı var şu saate kadar kimse online olmadı. 3maç daha yapabilirim giren olursa.birde anneme bağlı tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno92

abi benim yarın ingilizce sınavı var şu saate kadar kimse online olmadı. 3maç daha yapabilirim giren olursa.birde anneme bağlı tabi

ok kardesim bekleme o zaman sen daha fazla,derslerin daha onemli,ders calismana bak sen ok?? basarilar dilerim yarin sinavinda
  • Esetcan, senle macimiz var, bekliyorum seni. PSN e gel.
  • Toplu Sonuçlarım

Deplasmanda Oynadıklarım
    Valencia(naks-i_TURK) 3-1 (wamlaw) Arsenal

Real Madrid (senceru) 2-0 (wamlaw) Arsenal

Manchaster (LordMuratLoD) 1-1 (wamlaw) Arsenal

Barcelona (yijoe1987) 1-2 (wamlaw) Arsenal

B.Münih (turkozturk) 1-2 (wamlaw) Arsenal

Inter (theconqueror77) 0-1 (wamlaw) Arsenal

Milan (TamTurk_TR) 1-0 (wamlaw) Arsenal

İçerde Oynadıklarım

Arsenal (wamlaw) 0-0 (hoppustr) Juventus

Arsenal (wamlaw) 3-0 (onnossadida) Chelsea

İlk yarı maçlarım tamamlandı herkese teşekkürler
  • (wamlaw)Arsenal 3-0 Chelsea (onnossadida)

maça yorum: hocam o nasıl bi kaleci ya, her topu kurtardı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.