Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni kurallara gore ikili averaj diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Division B'dekiler uzatma da mı oynuyor acaba hiç beraberlik yok

valla ben de killandim hocam puan durumunu hazirlarken ins oyle birsey yapmamislardir,eger yaptilarsa da ikinci devre dikkat ederler artik yapacak birsey yok
  • DIVISION A EKSIK MACLAR:

CHELSEA-B.MUNIH
    CHELSEA-INTER MILAN
  • hersey icin tesekkur yijoe baya ugrasiyorsun emegine saglik kardesim
  • evet yijoe kardesim emegine saglık gercekten cok vakit harcıyorsun EMEGE SAYGI
    +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS-1905

Tskler Compone.

Bu arada Manchester 3 macta 3 maglubiyetle son siradaydi, takimi zirveye tasidim.

Esetcanlada yapabilsem maci, 1 inci devre bitecek.

Ilk maclarimi garamalli, skywalker ve emredoganla yapmak istiyorum cunku sizlerle mac yapma firsatim olmadi, malum sprit of fly arkadas takimin basindaydi. Bu arada butun maclari iceride oynayacam.

Compone, boyle bir organizasyon duzenledigin icin seni cani gonulden tebrik ederim kardesim.

yapalım kardeş yapalım , bu arada 2. devre ne zaman başlıyor ??

• @00tuna,TamTurk

tesekkur ederim arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

@00tuna,TamTurk

bu arada yijoe seninle yaptıgımız ve benim kaybettigim macı unutmusum yazmayı kardesim ya kusura bakma aslında 5 tanede gol yemisim unutmamam lazımdı ama hayret neyse tebrikler dostum ikinci devre gorusmek üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

@00tuna,TamTurk

bu arada yijoe seninle yaptıgımız ve benim kaybettigim macı unutmusum yazmayı kardesim ya kusura bakma aslında 5 tanede gol yemisim unutmamam lazımdı ama hayret neyse tebrikler dostum ikinci devre gorusmek üzere

estagfurullah hocam onemli degil ikinci devre maclar cok daha cekismeli gecicek walla gorusucez herkesle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 18 Kasım 2008; 23:32:54 >

• DIVISION B....

ESATCAN VE SKY__WALKER NICKLI ARKADASLAR 4'ER MACLA GRUPTA EN AZ MAC YAPAN IKI TAKIMSINIZ...YARIN AKSAMA KADAR MACLARINIZI TAMAMLAMAZSANIZ HUKMEN MAGLUP SAYILACAKSINIZ...LIGINIZDEKI ARKADASLARLA KONUSUP YARIN MACLARINIZI YAPMANIZI BEKLIYORUZ

• DIVISION A EKSIK MACLAR:

CHELSEA-B.MUNIH
    CHELSEA-INTER MILAN
    =====================
    DIVISION B EKSIK MACLAR:

WERDER BREMEN: ROMA,ATL.MADRID
    SEVILLA: ROMA
    ROMA: ATL.MADRID,FIORENTINA,SEVILLA,WERDER BREMEN,OLY.LYON
    OLY. LYON: ATL.MADRID,ROMA
    MAN.CITY: ATL.MADRID
    FIORENTINA: ATL.MADRID,ROMA
    ATL.MADRID: WERDER BREMEN,ROMA,OLY. LYON,MAN.CITY,FIORENTINA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 18 Kasım 2008; 23:54:58 >
  • Dostum bence yine cumaya kadar süre olsun bu eksik maçlar için, hükmen olduğu zaman ligden soğurlar hazır güzel bir topluluk yakalamışız bozmayalım
  • Bence Yarın Bitsin,Daha Fazla Uzamasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Kasım 2008; 1:05:49 >
  • Tamam da en başta cuma demiştik şimdi arkadaşlar belki kendini ona göre ayarladı ,ne demişler oyun sürerken kurallar değiştirilmez ,bence bekleyelim 1 gün eksik 1 gün fazla benim için farketmez,maksat kimsenin kalbi kırılmasın

Tabi son karar yijoenin ona karışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 19 Kasım 2008; 1:13:12 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Online, elin yabancılarıyla Fifa 09 oynuyorum .. Yurdumun insanı ile oynamak için beni de lige katmanızı rica ederim.
    Akşam 7-8 online oluyorum.

PSN:bortacini

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Tamam da en başta cuma demiştik şimdi arkadaşlar belki kendini ona göre ayarladı ,ne demişler oyun sürerken kurallar değiştirilmez ,bence bekleyelim 1 gün eksik 1 gün fazla benim için farketmez,maksat kimsenin kalbi kırılmasın

Tabi son karar yijoenin ona karışmam

aynen bekliyelim cumaya kadar
  • naks-i TURK ( Valencia ) : 0 theconqueror77 (İnter) : 0

LordMuratLOD ( Manu ) : 3 theconqueror77 (İnter) : 1

tamTurk_TR ( Milan ) : 0 theconqueror77 (İnter) : 3

yijoe1987 ( Barca ) : 1 theconqueror77 (İnter) : 1

Senceru ( Real Madrid ) : 2 the conqueror77 (İnter) : 0

theconqueror77 ( İnter ) : 4 turkozturk ( Bayern ) : 0

theconqueror77 ( İnter ) : 0 wamlaw ( Arsenal ) : 1

hoppustr ( Juventus ) : 0 theconqueror77 (İnter) : 0

onnossadida ( Chelsea ) : 2 theconqueror77 (İnter ) : 2

İlk yarı maçları tamam, beraberlik takımı olduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theconqueror06 -- 19 Kasım 2008; 20:26:06 >
  • s.a arkadaslar konuyla alakası yok ama attıgımız golleri nasıl update ediyoruz ea da izleyebilmek icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

s.a arkadaslar konuyla alakası yok ama attıgımız golleri nasıl update ediyoruz ea da izleyebilmek icin

abi replay bolumunde var yanlıs hatırlamıyorsam üçgen olması lazım upload yazması lazım ordan yapıyoruz
  • tamam piskuvit sagolasın niye daha önce söylemedin bak deşifre oldun şimdiii
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.