Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya olay haftasonu değil,abim modemin antenini bozmuş,kablosuz olarak bağlanmıyor.Modem alt katta,inip düzelteyim anahtar yok,kafayı yiycem son yarım saattir.evdeki bütün anahtarları denedim girmek için.abim de cumartesi gelecek ondan dolayı.süre yarın 12:00 a kadarsa bitirebilirim,ancak yok saat 19:00,17:00 falan gibi bitiyorsa halim duman
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

peki yarın gece 12ye kadar siz online olun maçları bitircem,ben de sınav olduğu zaman maç yaptım bu arada,tamam o zaman mağlup mu saycaksınız ilk yarının kalan maçlarını,bu akşam online olun gene de yapıcam,yeter ki turnuva da kalayım.Atmazsınız dimi?

esatcan ok kardesim,yarin geceye kadar yapabildigin kadar mac yapmaya calis,eger hala macin kalirsa ilk yari maclari icin kac mac kaldiysa onlari hukmen maglup sayariz ama ligden atmayiz merak etme ok??o zaman senden ricam bu haftasonu ikinci yari maclarini olabildigince bitirmeye calisirsin ok???

• Yeni update çok iyi oldu yan yan kosmadan eser kalmamış 10 numra olmuş
  • 1-2 Maç Yaptım Yeni Uptade İle Oyun Daha Akıcı Olmuş,Defansta Oluşan Buglar Kalkmış.

Daha Eğlenceli Maçlar Bizi Bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 20 Kasım 2008; 19:29:24 >
  • Meir21 le maçımız yarım kaldı,bağlantısı koptu,bu arada update e rağmen hala daha çok nadir olarak(16 maç yaptım) yana kayma olayı var.Ama 5 maçta 1 kere oluyo,eskisi gibi değil
  • yeni bir lig yokmu yakın bi zamanlar da...!!!
  • Esetcan, musaitsen maci yapalim simdi?
  • Merhaba,
    Beni de kayıt edebilir misiniz?

PSN:bortacini
  • esatcan ve walker arkadasım bugun online olcakmısnız ?? hiç gorulmuyonuz
  • arkadslar mrb beni de kayıt edin ya PSN:piceyyuz28
  • Arkadaşlar Ne Kayıtı Lig Bitecek Nerdeyse...

Başlıkta Kayıtlar Devam Ediyor Yazısı Kalmış Ondan Adamlar Yanılıyor...
  • bu aksam 2. maclar baslıyormu arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

bu aksam 2. maclar baslıyormu arkadaslar.

reis gel biz ikinci macları yapalım seninle üzerine bikactanede hazırlık macı oynadıkmı tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Arkadaşlar Ne Kayıtı Lig Bitecek Nerdeyse...

Başlıkta Kayıtlar Devam Ediyor Yazısı Kalmış Ondan Adamlar Yanılıyor...

FIFA 09 SUPER LEAGUE---DIVISION A&B baslik bende bu sekilde arkadasim ok,ben bunu 20 kisiyi tamamladiktan sonra degistirdim,o gunden beri de bu sekilde,sadece konuya girdikten sonra yukarida ve asagida yaziyor kayitlar devam ediyor diye ama ona da yapilabilecek birsey yok...

ARKADASLAR IKINCI YARI MACLARINIZA BU AKSAMDAN ITIBAREN BASLAYABILIRSINIZ,EGER ESATCAN VE SKY_WALKER BU GECE ILK YARI MACLARINI YAPARLARSA ONLARI DA GECERLI SAYARIZ AMA YAPMAZLARSA HUKMEN MAGLUP OLACAKLARDIR...IKINCI YARIDA HERKESE BOL SANSLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 21 Kasım 2008; 18:43:23 >

• Arkadaşlar geçen gün burayada yazdım, 2 saat bekledim online, 1 arkadaşla yapabildim maç, bu akşam tekrar online ım, 2-3 saat. Yapalım maçlarımızı.
  • Ben Maçlarımı Yapmaya Başlıyorum...
  • Division A

onnossadida (Chelsea) 0 - 3 Senceru (Real Madrid)

2.Devre Maçı - Real Madrid Away Olmuştur...

Teşekkürler Güzel Maçtı.

Hakem Geri Pası Penaltı Çaldı... Birde Direkten Dönen Roveşatam Hala Gözümün Önünde

---

Toplu Sonuçlarım ;

1.Devre

Senceru (Real Madrid) 2 - 0 wamlaw (Arsenal)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 1 LordMuratLoD (Manchester United)
    Senceru (Real Madrid) 3 - 3 naks-i_turk (Valencia)
    Senceru (Real Madrid) 1 - 0 TamTurk_TR (Milan)
    Senceru (Real Madrid) 2 - 0 theconqueror77 (İnter Milan)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 1 yijoe1987 (Barcelona)
    Senceru (Real Madrid) 4 - 0 turkozturk (Bayern Münih)
    Senceru (Real Madrid) 2 - 0 Hoppustr (Juventus)
    Senceru (Real Madrid) 3 - 0 onnossadida (Chelsea)

2.Devre

onnossadida (Chelsea) 0 - 3 Senceru (Real Madrid)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 21 Kasım 2008; 20:03:47 >

• (onnossadida) Chelsea 0-3 Real Madrid (senceru) (ikinci yarı maçı)
  • Dün 4,5 saat onlinedım,sadece meir21 le maç yapabilmeye çalıştım,o da yarım kaldı.
  • onno /chelsea macım kaldı sımdı bu aksam beklıyorum gene onlıneım dun baktım yoktu aksam zamanlarımız cakısmıyor bı turlu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.