Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 00tuna

tamam piskuvit sagolasın niye daha önce söylemedin bak deşifre oldun şimdiii

sorma reis desifre olduk neyse hayırdır evdemisin
  • arkadaslar gunaydin,dediginiz gibi aslinda maclar icin son gun cumaydi ama bazi (sabirsiz ) arkadaslar maclarini 1-2 gunde bitirdigi icin ikinci devre maclarini beklemeye basladilar,ikinci maclar ne zaman baslicak diye soran da cok oldu.Division A'da 2 mac eksik sadece ama Division B'de baya bir mac eksik yazdim hepsini hangi maclar eksik diye...esatcan arkadasimiz baglantisinda problem varmis wireless baglantisinin duzelmesini bekliyormus ama sky__walker'dan hic ses seda yok,o yuzden bu aksam da bekleyelim bakalim yine bir hareket olmassa eksik maclarda o zaman daha fazla bekleyip vakit kaybetmeye degmez diye dusunuyorum...umarim bu aksam birkac mac daha yaparlar division B'dekiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 19 Kasım 2008; 11:43:19 >
  • Sabırsız Değil,Turnuvaya Özen Gösteren Arkadaşlar Dicektin Sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Sabırsız Değil,Turnuvaya Özen Gösteren Arkadaşlar Dicektin Sanırım...

yok walla sabirsiz dicektim oyle de dedim zaten cunku butun arkadaslar ellerinden geldigince turnuvaya ozen gosteriyorlar...
  • Turnuvayı Açmışsın.İsteyen Maçını 2 Günde Tamamlar,İsteyen 1 Haftada...

Turnuvayı Yöneten Bir Kural Koyar Son Gün Cuma İse Cumadır,Çarşamba İse Çarşambadır...

Şahsi Fikrim Cuma Geç,Bu Kadar Kişi Maçını Yapmışken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Kasım 2008; 12:33:49 >
  • esatcan93 arkadas fazla online olamıyo galiba sty_walker da onun gıbı onları beklıom ilk maclarım bıtsın dıye yoklar
  • Arkadaşlar tadilat gibi bir mazeretim var kusura bakmayın lütfen, online ım şu anda, varsa yapmadığım arkadaş davet atsın bana yapalım maçlarımızı.
  • psn i açtım şuan ara ara kontrol etcem online yakalarsam maç yaparız. birde bu fifa 09 bbeni sinir hastası etcek, çok dandirik goller yiyorum pes te hayatta yemiyeceğim goller
  • Roma 0 - 6 Lyon

Rezalet oynadım bu maç, Roma dan nefret ettim bi kez, geçen senede aynı takım geldi bana kurada
  • Toplu Sonuclarim

(meir21) O.LYON 2-4 MAN CITY (EVIL-1905)

(ahmetiz) SCHALKE 0-2 O.LYON(meir21)

(mydo 84) W.BREMEN 0-1 O.LYON (meir21)

(meir21) O.LYON 0-1 FIORENTINA (yunusemreerdogan)

(thehereticman) EVERTON 2-4 O.LYON (meir21)

(yasar07) LIVERPOOL 1-2 O.LYON (meir21)

(skywalker_tr) ROMA 0-6 O.LYON (meir21)

(garamalli85) SEVİLLA 4 - 1 LYON (meir21)

esatcan arkadasla hala bi temas kuramadim ne oldu bi haber warmi ??
    eger bu gece de bulamazsak onu hukmen galip mi gelcem ??
    son sorum yarin dan itibaren basliyomuyuz son maclara yoksa cumayimi beklicez??

simdiden tedekkurler yijoe herkese ii fifalar :P

• ARKADASLAR ILK YARI MACLARI EN BASTA BELIRLEDIGIMIZ GIBI 21 KASIM CUMA AKSAMI SONA ERECEKTIR...HEPINIZE IYI MACLAR...
  • sty walker arkadas acıktı ama o zmn bende yenı oyun almsıtım onu bı bakıp kapattım bu gece online olursa her turlu oynarım 3 4 farketmez
  • CHELSEA-B.MUNIH
    tek kalan macım onno ıle bu aksam musaıt olursa bıtırırız
  • arkadaşlar konu dışı biraz sanırım ama bir sorum olacak maçta gol attıktan sonra çıkan sevinme tuşları ilk başlarda çıkıyordu ama artık sürekli skip çıkmaya başladı bunu bir türlü düzeltemedim kardeşimle oynarken onu kızdırmak hoşuma gidiyor o yüzden soruyorum nasıl düzelteceğimi biliyorsanız söylermisiniz teşekkürler.
  • Fifa 09 Yeni Update Geldiiiiii Boyut 25 MB Hayırlı olsun...
  • arkadaslar iş yerindeyim yukleyenler bilgi verebilirmi ama 25 mb biraz az gibi ne olur bilmem
  • onnossadida Chelsea 2-2INTERNAZIONALE MILAN---theconqueror77---
  • yaw arkada;alar yapmayin etmey'n ben sadece haftsaonu maç yapabiliorum 21 kasımda bitirmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

yaw arkada;alar yapmayin etmey'n ben sadece haftsaonu maç yapabiliorum 21 kasımda bitirmeyin

onu ne başta söyleyecektin kardeş millet sırf belirlenen tarihe kadar bitirmek için ertesi gün sınavı olsa bile maç yaptı o arkadaşların günahı ne o zaman?
  • peki yarın gece 12ye kadar siz online olun maçları bitircem,ben de sınav olduğu zaman maç yaptım bu arada,tamam o zaman mağlup mu saycaksınız ilk yarının kalan maçlarını,bu akşam online olun gene de yapıcam,yeter ki turnuva da kalayım.Atmazsınız dimi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.