Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftasonu maçlarımı yapamadım bu akşamdan itibaren maçlarımı yapmaya başlayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

haftasonu maçlarımı yapamadım bu akşamdan itibaren maçlarımı yapmaya başlayacağım.

aga bi senle bide estacan arkadasla kaldı maclarım sizlerlede oynarsam ılk maclarım bıtıo
  • ( garamalli85 ) SEVİLLA 4 - 1 LYON ( meir21 )
  • Arkadaşlar,maclarımı yapamadığımdan dolayı özür dilerim,internet bağlantımdaki bir sorun nedeniyle aksattım.Sorunum düzeldi.Maçları tamamlayabilirim
  • BENDE KATILABLRMYM ACABA hala yer varsa psn : eneskewell
  • arkadaslar varmı su anda online olabilecek division a dan
  • theconqueror77-INTER MILAN 4-0 turkozturk-B.Munıch
    turkozturk-B.Munıch 1- 3 yijoe1987-BARCELONA
    Senceru (Real Madrid) 4-0 turkozturk-B.Munıch
    naks-i_turk (Valencia) 0-2 turkozturk-B.Munıch
    turkozturk-B.Munıch 1-2 wamlaw-ARSENAL
    turkozturk-B.Munıch 3-0 LordMuratLoD-M.UNITED
    hoppustr-juventus 0-3 turkozturk-B.Munıch

KALAN MACLARIM BUNLAR..
    5)onnossadida---CHELSEA
    9)tamTurk_TR---MILAN

bakın arakadaslar ben pes oyununda ve fıfada hep ınterle oynadım hayatımda ılk defa bayernle oynuyorumkı yukarıdakı sonuclardan bısıler gözukuyordur..ama bunu sadece eglence yenı ınsanlarla tanısmak olarak dusundugum ıcın gerısını dusunmuyorum o bana sus ısaretı yapmıs golden sora takla atmıs vs vs..lıgımıze devam edelım yarı yolda bırakmayalım bu organuzasyonu yaratan arkadasımızın emegıne saygı olarak dusunuyorum..herkese saygılar ve sevgıler..

bide onnossadida---CHELSEA / tamTurk_TR---MILAN hadı musaıt oldugunuzda su maclarımızı yapalım..zate averaj takımıyım daha ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 17 Kasım 2008; 21:48:07 >

• ben müsaitim geliyorum
  • ahmetiz (Schalke) 0 - 3 mydo84 (Werder Bremen)

mydo84 (werder bremen) 1 - 6 evil1905 (man city)

yasar07 (liverpool) 4 - 5 mydo84 (werder)

mydo84 (werder) 0 - 1 meir21 (lyon)

garamalli83 (Sevilla) 1 - 2 mydo84 (Werder Bremen) maç 12. dakikada yarıda kaldı arkadaşın bağlantısı koptu.kontak kurduğumuz zaman devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem84 -- 18 Kasım 2008; 0:08:06 >
  • quote:

ahmetiz (Schalke) 0 - 3 mydo84 (Werder Bremen)

garamalli83 (Sevilla) 1 - 2 mydo84 (Werder Bremen) maç 12. dakikada yarıda kaldı arkadaşın bağlantısı koptu.kontak kurduğumuz zaman devam edeceğiz.

12.dk 3 gol ha
  • Gorkem (Mydo) arkadas bizim macin skorunu yazmis.

Onun icinde ben Meir21 ile olan macin skorunu yazayim:

Lyon (meir21) 2 - 4 Manchester City (evil1905)
  • Sadece Theteric le macim kaldi..

Butun maclar deplasmanda oynandi, yani 2 inci devredeki butun maclari iceride yapicam.
  • Unutmusum, Esatcanla hala macim var.

Esatcan, yarin yapalim maci?

Theteric arkadas galiba ligden cikmis, onun icinde sadece senle macim kaldi.
  • şu ana kadar 4 maç yaptım.ama gördüğüm kadarıyla division b nin hiç bir adil tarafı yok pek zevk alarkta oynamıyorum.bu lige devam edeceğime ama diğer ligdede eğer division b deki takımlar 4 yıldızlı olursa katılmayacağım.campeone arkadaşım bunu da şimdiden tartışmakta fayda var.bu seferki çok alelacele oldu çünkü hiç tartışılmadan.
  • quote:

şu ana kadar 4 maç yaptım.ama gördüğüm kadarıyla division b nin hiç bir adil tarafı yok pek zevk alarkta oynamıyorum.bu lige devam edeceğime ama diğer ligdede eğer division b deki takımlar 4 yıldızlı olursa katılmayacağım.campeone arkadaşım bunu da şimdiden tartışmakta fayda var.bu seferki çok alelacele oldu çünkü hiç tartışılmadan.

arkadasim kusura bakma ama elimden pek fazla birsey gelmiyor acikcasi bu konuda...katilim yuksek oldugundan dolayi herkese 5 yildizli takim denk gelmedi,bu durumda 4.5 ve 4 yildizli takimlari sordum arkadaslara ve onlarla takimlar konusunda anlastik...kurayi cektikten sonra ilk maclarinizi yapmadan once takim degistirebilirsiniz aksam 5e kadar demistim,takim degistirmek isteyen de olmadi,lige bu sekilde basladik...division B'nin adil tarafi yok derken neyi kastettigini anlayamadim kusura bakma ama soylemek istedigin konu 4.5 yildizli takimlarin yaninda 4 yildizli takimin veya takimlarin olmasiysa eger division a'da da 9 tane 5 yildizli takimin yaninda 1 de 4.5 yildizli takim var,yani eger adaletsizlik yapildigini dusunuyorsan bu bir tek sana ozel bir durum degil...bundan sonraki ligi kuracak,ugrasacak bir arkadas cikarsa ona butun isteklerinizi teker teker soylersiniz...benden bu kadar...

• Mydo arkadasin takimi Werder Bremen 4.5 yildizli takim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS-1905

Mydo arkadasin takimi Werder Bremen 4.5 yildizli takim.

saolasin hocam bilgilendirdigin icin anlayamiyorum gercekten de bazen bazi arkadaslari,amacimiz eglenmek keyif almak diyoruz ama hala adillikten adaletten soz ediliyor yaa...ama salaklik benim gibilerde millet keyif alsin eglensin diye ugrasiyoruz aptal gibi

birazdan mail aticam EA SPORTS'a onumuzdeki sene en azindan bir 20-25 tane 5 yildizli takim yapin yoksa yaptigimiz liglerde adaletsizlik oluyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 17 Kasım 2008; 23:52:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: turkozturkoz

theconqueror77-INTER MILAN 4-0 turkozturk-B.Munıch
    turkozturk-B.Munıch 1- 3 yijoe1987-BARCELONA
    Senceru (Real Madrid) 4-0 turkozturk-B.Munıch
    naks-i_turk (Valencia) 0-2 turkozturk-B.Munıch
    turkozturk-B.Munıch 1-2 wamlaw-ARSENAL
    turkozturk-B.Munıch 3-0 LordMuratLoD-M.UNITED
    hoppustr-juventus 0-3 turkozturk-B.Munıch

KALAN MACLARIM BUNLAR..
    5)onnossadida---CHELSEA
    9)tamTurk_TR---MILAN

bakın arakadaslar ben pes oyununda ve fıfada hep ınterle oynadım hayatımda ılk defa bayernle oynuyorumkı yukarıdakı sonuclardan bısıler gözukuyordur..ama bunu sadece eglence yenı ınsanlarla tanısmak olarak dusundugum ıcın gerısını dusunmuyorum o bana sus ısaretı yapmıs golden sora takla atmıs vs vs..lıgımıze devam edelım yarı yolda bırakmayalım bu organuzasyonu yaratan arkadasımızın emegıne saygı olarak dusunuyorum..herkese saygılar ve sevgıler..

bide onnossadida---CHELSEA / tamTurk_TR---MILAN hadı musaıt oldugunuzda su maclarımızı yapalım..zate averaj takımıyım daha ne

tamTurk_TR-MILAN 2-2 turkozturk-B.Munıch

gusel mactı..ılk yarıyı 2-0 maglup kapatınca ıkıncı yarı butun rısklerı göze aldım sıddetle puana ıhtıyacım vardı bunada şükür dıyorum 1 puan 1 puandır tekrar teskkurler tamturk_TR

• Sakin ol ya.

Hayir lutfen, boyle organizasyonlara devam et, cok ugrasiyorsun evet, cok tesekkurler!

Cok keyifli geciyor gercekten, eminim neredeyse herkes icin. Tek tuk arkadaslarin sozuyle boyle dusunme, harika bir is yapiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS-1905

Unutmusum, Esatcanla hala macim var.

Esatcan, yarin yapalim maci?

Theteric arkadas galiba ligden cikmis, onun icinde sadece senle macim kaldi.

Sorun olmazsa,okuldan döneceğimden dolayı 17:00-20:00 arası bi saatte yaparız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.