Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar gruptaki ilk maçımı ayarlayalım yarın turnuva başlıyor. Yarın özellikle gece boş olanlar yazsın . gece biliyorsunuzki daha iyi bir oynanış sunuyor EA Server'i . Evet ilk rakibim kim

A.B.D
    FİNLANDİYA
    SLOVENYA
    POLONYA
    ARJANTİN
  • ya ben yedek listedeyim o ne demek yarın yokmuyum yani biz 2 kişiyiz yedekte bizide biyerlere attırsan be abi
  • Arkadaşlar tekrar eve dönmemle birlikte turnuvaya yetişmiş oluyorum. E grubunun kağıt üzerindeki en güçlü takımı olan Hollanda'nın teknik direktörü olarak tüm arkadaşlarımı hazırlık maçlarına davet ediyorum. Her ne kadar az zaman kalmış olsa da

E GRUBU
    1.YENİ ZELANDA
    2.HOLLANDA
    3.AVUSTURYA
    4.ÇİN HALK CUMHURİYETİ
    5.KUZEY İRLANDA

PSN: mcbtr89
  • D grubu evet yarın başlıyoruz benle kim maç etmek ister..benm takım macaristan...psn den ekledim D grubu arkadaşlar...
  • Maçlarımı bu gece yaırısından sonra oynamam gerekiyor. Yarın uygun olmayabilirim. Cumartesi saat 15:00dan itibaren olması yerine, bu gece yarısından itibaren olması daha iyi olur bence.
  • ARkadaşlar Slovenya olarak maçlarınızı istediğiniz zaman yapalım. Pm atın ya da psn'i, ekleyin, konuşalım
  • G grubu tüm gün müsayitim bilginize...
  • B grubu musaitim istediginiz zaman yapalim
  • Kimsenin işi çıkmadı herhalde biz katılamayacağız
  • h grubu belçika-yeni zellanda takasından haberininz vardır umarım ama ben yinede hatırlatıyim r33cord yerine berkek psnini ekleyin bn sizleri ekledim ama yinede sizin haberiniz olsun ben belçikayım

PSN:berkek
  • C grubunda birtek ben aktifim neredesiniz beyler ya.millet konuşuyor biz hiçkonuşamadık daha.
  • D GRUBU 5 kdar psndeyim.....
  • online olan varsa hazirlik yapabiliriz

psn:fatalgky
  • c grubundakiler hadi ya nerledesiniz?
  • D grubu
    Macaristan 2:4 Romanya
    Romanya 1:0 Macaristan
    Saat 14:00 geçti bizde uygunduk maçımızı yaptık umarım bi sorun yoktur.Arkadaşım ikinci maçta bi harikaydı maç soluk soluğaydı tebrik ediyorum arkadaşımı...
  • Sorun olmaz herhalde ama yinede belli olmaz 15.00 bile olmamış
  • saat 15:00 demiştik ama hadi öle olsun bakalım....

maçlara başlayabilirsiniz

MAÇLAR İÇİN SON TARİH 07.TEMMUZ.09 SALI'DIR
  • g grubundaki arkdaslar herkes burdaysa baslayalim
  • Slovenya ile maçı olanlara:

Arkadaşlar şimdi 20 dakikalık bir işim var, sonra tüm gün boşum.
  • D grubu 1 maç oynandı...........

Macaristan-Romanya:2-4
    Romanya-Macaristan:1-0

macaristan(orhan86fb)-Romanya(consequenses)

kardeşim güzel maçtı başarılar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.