Evet arkadaşlar gruptaki ilk maçımı ayarlayalım yarın turnuva başlıyor. Yarın özellikle gece boş olanlar yazsın . gece biliyorsunuzki daha iyi bir oynanış sunuyor EA Server'i . Evet ilk rakibim kim
A.B.D FİNLANDİYA SLOVENYA POLONYA ARJANTİN
ya ben yedek listedeyim o ne demek yarın yokmuyum yani biz 2 kişiyiz yedekte bizide biyerlere attırsan be abi
Arkadaşlar tekrar eve dönmemle birlikte turnuvaya yetişmiş oluyorum. E grubunun kağıt üzerindeki en güçlü takımı olan Hollanda'nın teknik direktörü olarak tüm arkadaşlarımı hazırlık maçlarına davet ediyorum. Her ne kadar az zaman kalmış olsa da
E GRUBU 1.YENİ ZELANDA 2.HOLLANDA 3.AVUSTURYA 4.ÇİN HALK CUMHURİYETİ 5.KUZEY İRLANDA
PSN: mcbtr89
D grubu evet yarın başlıyoruz benle kim maç etmek ister..benm takım macaristan...psn den ekledim D grubu arkadaşlar...
Maçlarımı bu gece yaırısından sonra oynamam gerekiyor. Yarın uygun olmayabilirim. Cumartesi saat 15:00dan itibaren olması yerine, bu gece yarısından itibaren olması daha iyi olur bence.
ARkadaşlar Slovenya olarak maçlarınızı istediğiniz zaman yapalım. Pm atın ya da psn'i, ekleyin, konuşalım
G grubu tüm gün müsayitim bilginize...
B grubu musaitim istediginiz zaman yapalim
Kimsenin işi çıkmadı herhalde biz katılamayacağız
h grubu belçika-yeni zellanda takasından haberininz vardır umarım ama ben yinede hatırlatıyim r33cord yerine berkek psnini ekleyin bn sizleri ekledim ama yinede sizin haberiniz olsun ben belçikayım
PSN:berkek
C grubunda birtek ben aktifim neredesiniz beyler ya.millet konuşuyor biz hiçkonuşamadık daha.
D GRUBU 5 kdar psndeyim.....
online olan varsa hazirlik yapabiliriz
psn:fatalgky
c grubundakiler hadi ya nerledesiniz?
D grubu Macaristan 2:4 Romanya Romanya 1:0 Macaristan Saat 14:00 geçti bizde uygunduk maçımızı yaptık umarım bi sorun yoktur.Arkadaşım ikinci maçta bi harikaydı maç soluk soluğaydı tebrik ediyorum arkadaşımı...
Sorun olmaz herhalde ama yinede belli olmaz 15.00 bile olmamış
saat 15:00 demiştik ama hadi öle olsun bakalım....
maçlara başlayabilirsiniz
MAÇLAR İÇİN SON TARİH 07.TEMMUZ.09 SALI'DIR
g grubundaki arkdaslar herkes burdaysa baslayalim
Slovenya ile maçı olanlara:
Arkadaşlar şimdi 20 dakikalık bir işim var, sonra tüm gün boşum.