Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rakıplerım yarın tam gun bosum sızlerde musaıt olursanız ya psn den yada burdan pm ıle ulasın bana..

MEKSIKA
    HIRVATISTAN
    ISVEC
    NORVEC
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

rakıplerım yarın tam gun bosum sızlerde musaıt olursanız ya psn den yada burdan pm ıle ulasın bana..

MEKSIKA
    HIRVATISTAN
    ISVEC
    NORVEC

maçlar cumartesi günü başlıyor...

müsaitsen gel hazırlık maçı yapalım bu ekvatora kolay kolay alışılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 26 Haziran 2009; 0:38:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

quote:

Orjinalden alıntı: Ike

Türkye - Romanya olabilir ben musaitim C.tesi 14:00'te Ertug-TR diğer arkadaş musaitmi acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

eee açılış maçının adını koyalım artık :)

türkiye - ??????

herkes psnde olur o saatde güzelde olur hem :)

Dostum Cumartesi o saatte müsait değilim ancak o akşam evde olucam, başta sen olmak üzere, gruptan bir takımla daha maçlarımı yapabiliriz seve seve.

Hiç önemi yok zaten o saatte musaitim diye maçı yapmak istedim ama gece ilk rakibin olabilirim benim için farketmez.Ben benim grubumdakileri PSN'me ekledim şimdiden herkese başarılar...

• açılış maçları için; türkiye veya abd yapmadığı için son kez soruiim bende
    açılış maçı yapmak isteyen varmı? tabiiki rakibide hazır olacak şekilde garanti isterim :))

bu arada regaip kandilinizi kutlarım..
  • Hazırlık diye kasmıyorum takımı tanıyoruz FİNLANDİYA Tüm hazırlık maçlarım farklı yenilgi ile bitti .

Takım defans diye birşey yok . . Grubumda da 1 tane boş adam yok . bi slovenya ile maç yapmadım . çok zorlu grup .

A.B.D
    FİNLANDİYA
    SLOVENYA
    POLONYA
    ARJANTİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan1907

Hazırlık diye kasmıyorum takımı tanıyoruz FİNLANDİYA Tüm hazırlık maçlarım farklı yenilgi ile bitti .

Takım defans diye birşey yok . . Grubumda da 1 tane boş adam yok . bi slovenya ile maç yapmadım . çok zorlu grup .

A.B.D
    FİNLANDİYA
    SLOVENYA
    POLONYA
    ARJANTİN

Yenersin hocam beni, Slovenya'ya alışmaya bile çalışmıyorum, kendimi genç ps3 kullanıcıları grubundaki turnuvaya verdim, bunda zaten grupta benim önümde kesin olacak 2 kişi olduğu için çok zorlamam

Bu arada rakiplerimden biri kabul ederse açılış maçında yer alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 26 Haziran 2009; 2:33:12 >

• C GRUBU:
    1.URUGUAY
    2.YUNANİSTAN
    3.ALMANYA
    4.UKRAYNA
    5.İSVİÇRE

İsviçreyi temsilen yarın pm atın oynayalım...
  • meraba arkadaşlar daha bugun elime geçti oyun geç biraz belki ama benide ekleyebilirmisiniz ?

psn : mehmetx51
  • yedeklere yazdım...

açılış maçıda iptal olmuştur yani 15:00 de direk başlanabilir maçlar...
    maçlar için son tarihde o saatde belli olacaktır.

herkes takımından memnun herhalde, takas girişimleri son bulmuş gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 26 Haziran 2009; 4:11:34 >
  • ben dün ylönen arkadaşla yaptım iki maçta da 8-10 tane yedim
    bir mesajda ylonen favoriler arasında gösteriliyordu. herkes onun gibi oynuyorsa averajınızı ben belirlerim h grubundakiler
    güney afrika zayıf diyemiyeceğim çünkü ikinci maçta barcelanoya karşı chelsea'ydim ve hiç gol atamadım. İlk maçta en azından 4 gol atmıştım. Onda da ikinci yarı dağılarak 10 yedim galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 26 Haziran 2009; 8:53:20 >
  • bna yeni zellanda çıktı ok ama daha teklif yok nolucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

açılış maçları için; türkiye veya abd yapmadığı için son kez soruiim bende
    açılış maçı yapmak isteyen varmı? tabiiki rakibide hazır olacak şekilde garanti isterim :))

bu arada regaip kandilinizi kutlarım..

açılış maçı için ben herzman müsaitim......Hungary (macaristan)...
  • r33cord ile berkek takas yapıldı berkek te yeni zellanda yla r33corda ki belçika takasla değiştirdik berkek-belçika
    r33cord-yeni zellanda
    duyurulur
  • Slovenya isteyen yok mu şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: markekreb

r33cord ile berkek takas yapıldı berkek te yeni zellanda yla r33corda ki belçika takasla değiştirdik berkek-belçika
    r33cord-yeni zellanda
    duyurulur

h grubuna hoşgeldin berkek.akşam 10 gibi hazırlık maçı yapalım mı? psn: serdar1981
  • C GRUBU:
    1.URUGUAY
    2.YUNANİSTAN
    3.ALMANYA
    4.UKRAYNA
    5.İSVİÇRE

ben ukraynayım hadi benim grup gelinde maç yapalım açık olan varsa yazsın buradan.arkdaşlar bende takas istiyorum ukraynada voronin,shevchenko gibi adalar var yani boş takım değil.çok güzel takımda bir türlü alışamadım sevmiyorum shevchenko yu.şöyle 4 yıldızlık takıla takas yapabilirim.
    psn:kratos1905 şuan girdim ekleyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 26 Haziran 2009; 14:51:14 >
  • ertug dostum aynı gruptayız senle hadı hayırlısı bos oldugunda haber et hazırlık macı yapalım dun msj atmısın sabah gordum yaa ..

grupdakı dıger takımlar hazılrık macları yapabılırz...
  • h grubuna hoşgeldin berkek.akşam 10 gibi hazırlık maçı yapalım mı? psn: serdar1981

ok akşam 10 da hazırlık maçına bekliyorum psn imi kaydet saat tam 10 da (player hub dan) teklifini bekliyorum
  • berkek-belçika
    r33cord-yeni zellanda

olarak değiştirildi varmı başka takas :)
  • ukraynayı takas öneren arkadaş, attack/midfield/defence özellikleri kaçtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 26 Haziran 2009; 15:43:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.