Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısınız değmez. Sizlere başarılar...
  • bu kadar büyütmene gerek yok tcancan , gel bir kez daha deneyelim lag olmayana kadar deneyelim illaki kavga edicez , zevki zaten burada hemen çekilmene turnuvayı bırakmana gerek yokki .

gir ps3 e , deneyelim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrahen1212 -- 27 Haziran 2009; 19:14:51 >
  • Arkadaşlar lütfen saçma nedenlerle kavga etmeyelim. Mega Lig vardı bundan önce bazı arkadaşlarımız 10 tane 15 tane atıyordu herkese onlar bile kimseye yok x i bilmiyor yok bilmemne diye mesaj atmıyordu. İyi oynayan iyi oynuyordur hakettiği yere gelir. Kötü oynayan da keza aynı şekilde. Kimseye hakaret etmeye üstün görmeye hakkı yok kimsenin şunun şurasında oyun oynuyoruz. Biraz kolay geldi oynamasa da olur ya da sabaha kadar oynasak yenemezsin gibi mesajlar eğlence için oynayan insanların kullanacağı türden sözler değil. Hırs yapmaya gerek yok Hele takımlar arasında büyük farklar olan böyle bir turnuvada

Bu arada maç sonuçlarını da vereyim

E Grubu

Kuzey İrlanda(shit happens) : 3 - 5 : Hollanda(mcbtrcs)
    Hollanda(mcbtrcs):1-0:Kuzey İrlanda(shit happens)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 27 Haziran 2009; 19:45:54 >

• arkadaslar baktınız macta asırı lag var aranızda anlasın cıkın sonra yapın macınızı gercekten lag cekılmıyor lag olan taraf msj atsın karsı tarafa oynaymıyorum lag var dıye daha sonra yapın bu herkezın basına gelebılır tartsma yaratmaya gerek yok bırbırınızı anlayısla karsılayın lag cok kotu bıse oynanmıyor o olunca malesef ..bende ertug ıle yarım saattır baglanmak ıcın ugrasıyoruz hatlar bıraz bozuk suan maca gırseydık buyuk ıhtımalle lag olucaktı anlasıcaktık cıkıcaktık bukadar basıttır arkadaslar sorun yapmayın bunalrı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

A GRUBU

İlk maç:

Kuzey İrlanda(giray_parazit) 0 - 4 İngiltere(FaTaL)

kuzey irlanda benim arkadaşım yanlış yazdın galiba
  • @giray_parazit
    irlanda cumhuriyetiydi senin takım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 27 Haziran 2009; 20:03:29 >
  • F grubu:

A.B.D : 1 - Finlandiya: 0

Finlandiya: 3 - A.B.D: 9
  • nerdesiniz B grubu
  • D gurubu Psn'deyim...
  • C Grubu
    Ukrayna(kratos_1905) 3 - 2 Yunanistan(hoppustr)

Yunanistan(hoppustr) 1 - 2 Ukrayna(kratos_1905)

inanılmaz zevkli maçlar oldu hele o son dakikalar neydi ya.
    ama oyunun inş. 2010 da düzelecek ama bugün aşırı farkettim kaleler çok küçük hep direkten döndü benimde arkadaşında.
  • arkadaşlar yarın müsaitim sorun olmaz sanırım sabah 10 dan itibaren müsaitim. ama olmaz diyorsanız şu vakitte girin deyin gireyim, birazdan halı saha maçına gidicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.#98

F grubu:

A.B.D : 1 - Finlandiya: 0

Finlandiya: 3 - A.B.D: 9

arkadaşlar 6'dan fazla gol atmak yok haberiniz olsun
  • benim rakiplerim bana bos olduklari zamani yassinlar psnden veya buraya o saate ps3 basina gideyim
  • bence avaraj 6 dan fazla olmaması lazım.6-6 diyelim maç ne olacak.bırakıp gidecek mi takımlar.
  • Polonya 6-0 finlandiya

Finladiya 1 - 6 Polonya

Elendik bi günde 6 maç futbolcular kaldıramadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

bence avaraj 6 dan fazla olmaması lazım.6-6 diyelim maç ne olacak.bırakıp gidecek mi takımlar.

arkadaşım akıl var mantık var

gol sayısı değil farktan bahsediyoruz

6-6 ise tabiki oynıycaksın olay bu değil 6-2 ise daha nesine yükleniosun oyun zaten bitmiş bu konuda anlatılmak istenen olay bu

sonuç : önemli olan skor değil aradaki fark umarım anlatabilmişimdir

• ama sen 6 dan fazla gol atmak yok deyince bende normal olarak öyle anladım
  • Senceru arkadaş listen dolu ekleyemedim seni.. C grubundan biri warsa oynayalım.
  • Slovenya- 6
    Polonya- 0

Polonya- 5
    Slovenya-5

2. maç belki de turnuvada zevk aldığım ve alacağım tek maçtı. İlk maçı defensive yapıp 6*0 yendikten sonra ikinci maça balanced başladım ve 3-0 geriye düştüm. Fakat ikinci yarı 3*2 yi yakaladım. Sonra maç 4*2 oldu, benim ümitlerim kırıldı ama süpriz bir şekilde 4*4 ü yakaladım. 83 te arkadaş durumu 5-4 yaptı ama ben de 84 te 5-5 yaptım ve maç bitti Gerçekten inanılmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 27 Haziran 2009; 21:46:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

bence avaraj 6 dan fazla olmaması lazım.6-6 diyelim maç ne olacak.bırakıp gidecek mi takımlar.

Bu arada, maç yapmak isteyen ya burdan ya da PSN'den mesaj atsın, PSN'de on-line görünmeme rağmen PS-3'ün başında olmayabilirim zira.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.