Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 temmuz geç ama maçlarını yapamayanlar olduğu zaman az kişiye hükmen basmış olucaz..
    eğer maçlar erken tarihte biterse tarihte erkene alınmış olunur, yani keyfekeder değildir 7 temmuz

ayrıca kavgalar, küfürleşmeler lütfen pm yolu ile halledilsin. şikayet edilecektir bir dahaki sefere....

her takım her kişiye uygun olmayabilir mesela hırvatistan bana göre vasat bir takım, ama eğlenmek için oynadığımızı unutmayalım..
    zaten en iyi oynayan değil, takımına en iyi uyumu sağlayan şampiyon olacaktır kanımca. o yüzden kimse oyun bakımından laf yarışına girmesin lütfen :)
    5 yıldızlı takımlarla 2 yıldızlı takımlar aynı kefene koyulamaz sonuçta...

unutmadan maç sırasında oyunun mesela 60. dk sında yeniliyom diye oyundan çıkmak yasaktır. böyle bi durumda lütfen yönetime bildirilsin...
    tekrar belirtmekte yarar var keyfine ve sadece eğlence maksadıyla hiç amaç güdülmeden açılmıştır bu turnuva...

• Kesinlike eğlence için açılmıştır tabi ki burdaki arkadaşarımızın çoğu da buna katılıyor . Sonuçta bana finlandiya düştü eğlence olmasa

kabul edermiyim TABİKİ etmem amaç eğlence .

Bir tavsiye :

ertug kardeş bu turnuva bitince yeni bir turnuva düzenliyelim ve herkes istediği takımı seçsin ve eleme usulü 2 maç üzerinden olsun . Böylece eğlence bile

olsa kimse şikayet edecek bişe olmaz hem böylece gerçekten kim daha iyi belli olur . ve daha zevkli olur

Sanırım %90 oyuncu bu tavsiyeyi seveceklerdir
  • pm'den devam edelim sercan...
  • Ingiltere(FaTaL) 5 - 1 Ispanya(OFLI )

Ispanya(OFLI) 1 - 4 Ingiltere (FaTaL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

7 temmuz geç ama maçlarını yapamayanlar olduğu zaman az kişiye hükmen basmış olucaz..
    eğer maçlar erken tarihte biterse tarihte erkene alınmış olunur, yani keyfekeder değildir 7 temmuz

ayrıca kavgalar, küfürleşmeler lütfen pm yolu ile halledilsin. şikayet edilecektir bir dahaki sefere....

her takım her kişiye uygun olmayabilir mesela hırvatistan bana göre vasat bir takım, ama eğlenmek için oynadığımızı unutmayalım..
    zaten en iyi oynayan değil, takımına en iyi uyumu sağlayan şampiyon olacaktır kanımca. o yüzden kimse oyun bakımından laf yarışına girmesin lütfen :)
    5 yıldızlı takımlarla 2 yıldızlı takımlar aynı kefene koyulamaz sonuçta...

unutmadan maç sırasında oyunun mesela 60. dk sında yeniliyom diye oyundan çıkmak yasaktır. böyle bi durumda lütfen yönetime bildirilsin...
    tekrar belirtmekte yarar var keyfine ve sadece eğlence maksadıyla hiç amaç güdülmeden açılmıştır bu turnuva...

ertug kardesim bir arkadas cekildim demis turnuvadan ben yedekteyim alabilirmisin beni bir gruba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet386 -- 28 Haziran 2009; 3:44:56 >

• D grubu arkdaşlar..psn olark ekledim sizi sadce 1 maç yaptım....psn den msj atıyorum cvp veren yok...hadi arkdaşlar ypalım su maçları da sizde rahat bende rahat.....
  • D grubu
    15 dakka sonra psn de yim görüşelim...
  • oke bende giriyorum suan....
  • A grubundakı arkadaslar dun butun maclarımı yapabılrdım fakat bır turlu oyuna baglanamadık nedendır bılemıyorum bu aksam veya yarına tamamlarım maclarımı yıne bı aksılık yasanmazsa ıns...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

C Grubu
    Ukrayna(kratos_1905) 3 - 2 Yunanistan(hoppustr)

Yunanistan(hoppustr) 1 - 2 Ukrayna(kratos_1905)

inanılmaz zevkli maçlar oldu hele o son dakikalar neydi ya.
    ama oyunun inş. 2010 da düzelecek ama bugün aşırı farkettim kaleler çok küçük hep direkten döndü benimde arkadaşında.

dostum gerçekten 2 maç da çok güzeldi. puan alamadım ama inanılmaz eğlendim, zaten eğlenmek için girdik turnuvaya.

yalnız çok talihsiz goller yedim pas hatalarından falan, yunanistan 4 yıldız ama tüm oyuncular 70-78 arası elimde lider olabilcek bi oyuncu yok. =)

ilk maçta 3 topum direkten dönmüştü sanırım. baya ilginç oluyor....

• .............D group maçları.............

1.maç:

-Macaristan-Romanya: 2-4
    -Romanya-Macaristan: 1-0

Romanya(conseqenses)-Macaristan(orhan86fb)
    ----------------------------------------------

2.maç:

-Macaristan-İskoçya: 1-1
    -İskoçya-Macaristan: 4-5

İskoçya(Akşahin)-Macaristan(orhan86fb)

Herkese Başarılar..............................................
  • D grubu psn'de olan varsa maçımızı yapmaya gelebilirim...( bunu neden soruyorsun gir oyna diyen çıkabilir onuda açıklıyayım dün gece bi rakibimle karşılaştım elemana psn'den msj atım beni sallamadı bile ilğinç.)
  • Mexica 1 - 3 Norveç

Norveç 13 - 0 Mexica

Arkadasa tsk ederim
  • "C" Grubundan Bildiriyorum...

(Froslord) İsviçre 0 - 1 Yunanistan ( Hoppus )

( Hoppus ) Yunanistan 1 - 2 İsviçre ( Frostlord )
  • psn den mesaj atıyoruz kimse tınlamıyor.jrahen e kaç defa msj attım psn den 1 saat cevap bekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ike

D grubu psn'de olan varsa maçımızı yapmaya gelebilirim...( bunu neden soruyorsun gir oyna diyen çıkabilir onuda açıklıyayım dün gece bi rakibimle karşılaştım elemana psn'den msj atım beni sallamadı bile ilğinç.)

ben psn deyim, yapalım istersen maçı...
  • B grubu nerdesinizzzzz
  • Bu şekilde düzenlenen turnuvalar anlamsız oluyor. Abuk subuk takımlarla oynayanlar eger süper Fifa oynayan biri degilse, hiç şansları yok. Sürpriz vs olmaz bu şekilde. Anlamsız tamamen
    Karşımda Zlatan, Carew ,Larsson gibi adamlar var, olmadık yerden attıkları kaleye giriyor. Sizin zar zor girdiğiniz pzisyonlarda atmanız ise mucize gibi oluyor. Her top ya kalecide ya dışarda, nadir girerse giriyor. Ister plase at, ister L2 ister R1 neyse, farketmiyor.

Dün TamTurk le oynuyoruz mesela (iyi oynuyor ona birşey demiyorum), başabaş gidiyor oyun, hatta 1-0 öndemiydim neyse, zar zor atmışız, Norveçli oyuncu orta sahadan orta yapıyor, meksikanın mal kalecisi ileri çıkıyor, üstünden aşan topla gol yiyorsun. Sonraki maçta, rakip gidiyor, 2 defans oyuncun kendi kendilerine yere düşüyor hiçbirşey yapmadan..
    Öncekindede Lazio ile oynamıştım, şimdiki takımda aynı mallıkta bir takım.
    Hani konuşmanın çok anlamı yok biliyorum ama bu kadar dengesiz olunca takımlar, bu işin eglencesi, zevki kalmıyor.
    Birde şu High Pressure olayıda Fifa09 un en dandik özelliği olsa gerek. İyi takım birde high pressure oldumu tamam, adamların sanki ayakları uzuyor, her top takılıyor, güçsüz takımsan paslaşman hayal oluyor nerdeyse, yasaklamak lazım

Neyse ya gecenin 3 üde olunca sinir stres kalmadı...

karakule denk gelirse yapalım, bitsin şu maçlarda kurtulalım çileden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Haziran 2009; 15:05:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu şekilde düzenlenen turnuvalar anlamsız oluyor. Abuk subuk takımlarla oynayanlar eger süper Fifa oynayan biri degilse, hiç şansları yok. Sürpriz vs olmaz bu şekilde. Anlamsız tamamen
    Karşımda Zlatan, Carew ,Larsson gibi adamlar var, olmadık yerden attıkları kaleye giriyor. Sizin zar zor girdiğiniz pzisyonlarda atmanız ise mucize gibi oluyor. Her top ya kalecide ya dışarda, nadir girerse giriyor. Ister plase at, ister L2 ister R1 neyse, farketmiyor.

Dün TamTurk le oynuyoruz mesela (iyi oynuyor ona birşey demiyorum), başabaş gidiyor oyun, hatta 1-0 öndemiydim neyse, zar zor atmışız, Norveçli oyuncu orta sahadan orta yapıyor, meksikanın mal kalecisi ileri çıkıyor, üstünden aşan topla gol yiyorsun. Sonraki maçta, rakip gidiyor, 2 defans oyuncun kendi kendilerine yere düşüyor hiçbirşey yapmadan..
    Öncekindede Lazio ile oynamıştım, şimdiki takımda aynı mallıkta bir takım.
    Hani konuşmanın çok anlamı yok biliyorum ama bu kadar dengesiz olunca takımlar, bu işin eglencesi, zevki kalmıyor.
    Gecenin 3 üde olunca sinir stres kalmadı...

karakule denk gelirse yapalım, bitsin şu maçlarda kurtulalım çileden

Katılıyorum

Bence öbür turnuvalarda katılan sayısı bir miktar daha azaltılsın fakat güçsüz takımlar olmasın 4 turnuvaya katıldım, 3ünde saçma sapan takımlar geldi, hep turnuvanın en güçsüzlerinden geldi, haliyle zevk alamadım.

• evet ama yapacak bişey yok herkes istediği takımı alırsa ne zevki kalır ??? öyle yapmak istiyorsanız açın ranked oynayın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.