Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada iki maç sonucu daha vereyim;

Türkiye: Ozitech

İskoçya:Aksahin

Türkiye:3- İskoçya:1

İskoçya:0- Türkiye:6

Özellikle ilk maçta İskoçya kelimenin tam anlamıyla dünyalar kadar gol kaçırdı, biraz şans yanında olsa maçı 5-3 kazanması normal skor olurdu.
  • B GRUBU nerdesiniz hadi 17.30 a kadar bekliyorum ......

• quote:

Orjinalden alıntı: Ike

Psn'demisin? Geleyimmi?

Haydi gel de yapalım, daha fazla seni sinirlendirmeyeyim, tırstım valla
  • yaa sıkıldım artık nerdesiniz B grubu, hadiiii pffffffffffff
  • brezilya 2 portekiz 1
    brezilya 5 paraguay 0
    brezilya 6 paraguay 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Bu arada iki maç sonucu daha vereyim;

Türkiye: Ozitech

İskoçya:Aksahin

Türkiye:3- İskoçya:1

İskoçya:0- Türkiye:6

Özellikle ilk maçta İskoçya kelimenin tam anlamıyla dünyalar kadar gol kaçırdı, biraz şans yanında olsa maçı 5-3 kazanması normal skor olurdu.

teşekkür ederim dostum...
  • Romanya - Türkiye 2:2
    Türkiye - Romanya 0:1
    Tek italya ile maçım kaldı sanırım o bizim grupta henüz hala maç yapmış değil...Ahh Akşahin ahhh

ConsequensesOzitech harika maçlardı teşekkur ediyorum...
  • Elimize şu anda ulaşan iki skoru daha sizlerle paylaşmak istiyorum değerli izleyenler;

Türkiye(Ozitech)- Romanya(consequences)

Romanya:2- Türkiye:2

Türkiye:0- Romanya:1

Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen iki maçta da çekişme vardı ancak özellikle 2. maç çok kötü şartlar altında oynandı çünkü rezil derecede lag vardı O yüzden iki taraf da oynadığından birşey anlamadı, neyse consequences dostum feci kurmuştu kendisini bana karşı, zembereğinin boşa dönmemiş olmasına sevindim en azından

Önümüzdeki maçlara bakıcaz

• quote:

quote:

Psn'demisin? Geleyimmi?

kardeşim kızma bana oke?
  • quote:

quote:

quote:

Psn'demisin? Geleyimmi?

kardeşim kızma bana oke?

Ha ha ha, yok yahu niye kızayım, sen nasıl ki şaka yapıyorsun aynı durum benim için de geçerli

Rahat ol lütfen.

• turnuvadan ayrılıyorum bazı arkadaşlar resmen hile yapmışlar irlandayla maç yaptım ama sanki brezilyaydı adamları öyle bir koşuyorki yakalayamıyorun

adamı çalımlayıp geçmişim arshavinle gelip yakalıyıp topu çalıyor aybı ferdinand gibiydi

ertug hocam kusura bakma ama beni silmeni istiyorum

diğer arkadaşlardan özür diliyorum

DİĞER TURNUVALARDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ 2 DK FAZLADAN MAÇ YAPIP BÖYLE HİLELERE YOL AÇILACAĞINA 5 DK YAPMAK KAFİDİR..
  • B GRUBU 2.MACI
    Ingiltere (FaTaL) 4-1 Irlanda Cumhuriyeti (Giray_parazit)

Arkadas one gecti guzel firsatlarda yakaladi ama 2. yari ingltere evindeki maci vermedi.

Guzel macti tesekkurler...
  • turnuvadan cekiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yımah

turnuvadan ayrılıyorum bazı arkadaşlar resmen hile yapmışlar irlandayla maç yaptım ama sanki brezilyaydı adamları öyle bir koşuyorki yakalayamıyorun

adamı çalımlayıp geçmişim arshavinle gelip yakalıyıp topu çalıyor aybı ferdinand gibiydi

DİĞER TURNUVALARDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ 2 DK FAZLADAN MAÇ YAPIP BÖYLE HİLELERE YOL AÇILACAĞINA 5 DK YAPMAK KAFİDİR..

arkadaşım.Banlandığım için fake hesap açmak zorunda kaldım senin yüzünden.Yöneticilerden özür diliyorum.Ben niye o zamn ingiltereye 4-1 4-0 yenildim.onu açıklarmısın?Lütfen iftira atma.sen daha rusya nın defansif açığını bilmiyosun.Ben senin açığını buldum.O yüzden o kdar çok atabildim.Ayrıca takımda herhangi bir edit yoktur.zaten sen girerkende görmüşsündün güçlerimiz aynıydı.Yemin ederim Allah belemı versin ki hile yapmadım.Yenilmeyi hazmedemiyosan katılmayacaktın.ben yenilince hile var ddimmi?Gel istersen ranked oynayalım.

• quote:

turnuvadan ayrılıyorum bazı arkadaşlar resmen hile yapmışlar irlandayla maç yaptım ama sanki brezilyaydı adamları öyle bir koşuyorki yakalayamıyorun

arkadaşlar 2 irlanda var lütfen hangisi olduğunu yazın ben kuzey irlandayım sonra ben güme gidiyorum senin bahsettiğin irlanda, irlanda cumhuriyeti dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: shit happens

quote:

arkadaşlar 2 irlanda var lütfen hangisi olduğunu yazın ben kuzey irlandayım sonra ben güme gidiyorum senin bahsettiğin irlanda, irlanda cumhuriyeti dimi

Evet irlanda cumhuriyeti ama yok öle bişi.Hile mile yok.

• F Grubu :

Polonya: 2 - A.B.D: 3

A.B.D: 10 - Polonya: 4

----------------------------

A.B.D: 6 - Slovenya: 0

Slovenya:0 - A.B.D : 4
  • brezilya 2 portekiz 1
    brezilya 5 paraguay 0
    brezilya 6 paraguay 1
    brezilya 1 fransa 0
    brezilya 2 fransa 0
  • yımah psn:turkolog arkadaşın yerine metyn07 PSN:metyn07
    engwashere psn:futbolcu arkadaşın yerine mehmetix51 PSN:mehmetx51

nickli arkadaşlar dahil olmuştur. başka varsa çıkmak isteyen bana pm'den bildirsin...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.