Elimize şu anda ulaşan iki skoru daha sizlerle paylaşmak istiyorum değerli izleyenler;
Türkiye(Ozitech)- Romanya(consequences)
Romanya:2- Türkiye:2
Türkiye:0- Romanya:1
Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen iki maçta da çekişme vardı ancak özellikle 2. maç çok kötü şartlar altında oynandı çünkü rezil derecede lag vardı O yüzden iki taraf da oynadığından birşey anlamadı, neyse consequences dostum feci kurmuştu kendisini bana karşı, zembereğinin boşa dönmemiş olmasına sevindim en azından
Önümüzdeki maçlara bakıcaz
quote:
Orjinalden alıntı: Ozitech
quote:
Orjinalden alıntı: Ike
Psn'demisin? Geleyimmi?
Haydi gel de yapalım, daha fazla seni sinirlendirmeyeyim, tırstım valla
kardeşim kızma bana oke?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ozitech
quote:
Psn'demisin? Geleyimmi?
Haydi gel de yapalım, daha fazla seni sinirlendirmeyeyim, tırstım valla
kardeşim kızma bana oke?
Ha ha ha, yok yahu niye kızayım, sen nasıl ki şaka yapıyorsun aynı durum benim için de geçerli
Rahat ol lütfen.
turnuvadan ayrılıyorum bazı arkadaşlar resmen hile yapmışlar irlandayla maç yaptım ama sanki brezilyaydı adamları öyle bir koşuyorki yakalayamıyorun
adamı çalımlayıp geçmişim arshavinle gelip yakalıyıp topu çalıyor aybı ferdinand gibiydi
ertug hocam kusura bakma ama beni silmeni istiyorum
diğer arkadaşlardan özür diliyorum
DİĞER TURNUVALARDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ 2 DK FAZLADAN MAÇ YAPIP BÖYLE HİLELERE YOL AÇILACAĞINA 5 DK YAPMAK KAFİDİR..
B GRUBU 2.MACI Ingiltere (FaTaL) 4-1 Irlanda Cumhuriyeti (Giray_parazit)
Arkadas one gecti guzel firsatlarda yakaladi ama 2. yari ingltere evindeki maci vermedi.
Guzel macti tesekkurler...
turnuvadan cekiliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: yımah
turnuvadan ayrılıyorum bazı arkadaşlar resmen hile yapmışlar irlandayla maç yaptım ama sanki brezilyaydı adamları öyle bir koşuyorki yakalayamıyorun
adamı çalımlayıp geçmişim arshavinle gelip yakalıyıp topu çalıyor aybı ferdinand gibiydi
DİĞER TURNUVALARDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ 2 DK FAZLADAN MAÇ YAPIP BÖYLE HİLELERE YOL AÇILACAĞINA 5 DK YAPMAK KAFİDİR..
arkadaşım.Banlandığım için fake hesap açmak zorunda kaldım senin yüzünden.Yöneticilerden özür diliyorum.Ben niye o zamn ingiltereye 4-1 4-0 yenildim.onu açıklarmısın?Lütfen iftira atma.sen daha rusya nın defansif açığını bilmiyosun.Ben senin açığını buldum.O yüzden o kdar çok atabildim.Ayrıca takımda herhangi bir edit yoktur.zaten sen girerkende görmüşsündün güçlerimiz aynıydı.Yemin ederim Allah belemı versin ki hile yapmadım.Yenilmeyi hazmedemiyosan katılmayacaktın.ben yenilince hile var ddimmi?Gel istersen ranked oynayalım.
quote:
arkadaşlar 2 irlanda var lütfen hangisi olduğunu yazın ben kuzey irlandayım sonra ben güme gidiyorum senin bahsettiğin irlanda, irlanda cumhuriyeti dimi
quote:
Orjinalden alıntı: shit happens
quote:
arkadaşlar 2 irlanda var lütfen hangisi olduğunu yazın ben kuzey irlandayım sonra ben güme gidiyorum senin bahsettiğin irlanda, irlanda cumhuriyeti dimi
Evet irlanda cumhuriyeti ama yok öle bişi.Hile mile yok.
F Grubu :
Polonya: 2 - A.B.D: 3
A.B.D: 10 - Polonya: 4
----------------------------
A.B.D: 6 - Slovenya: 0
Slovenya:0 - A.B.D : 4
brezilya 2 portekiz 1 brezilya 5 paraguay 0 brezilya 6 paraguay 1 brezilya 1 fransa 0 brezilya 2 fransa 0
yımah psn:turkolog arkadaşın yerine metyn07 PSN:metyn07 engwashere psn:futbolcu arkadaşın yerine mehmetix51 PSN:mehmetx51
nickli arkadaşlar dahil olmuştur. başka varsa çıkmak isteyen bana pm'den bildirsin...