Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tcantcan arkadaşımız turnuvaya devam ediyodur arkadaşlar bilginize..

tamturk hocam 6 farktan fazla atmak olmadığı için 1-0 olarak yazıyorum senin 2. maçı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 28 Haziran 2009; 15:29:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yımah

evet ama yapacak bişey yok herkes istediği takımı alırsa ne zevki kalır ??? öyle yapmak istiyorsanız açın ranked oynayın

Herkes aynı takımı alsın diyen yok zaten, sadece güçsüz takımlar olmasın turnuvalarda
  • bana ukrayna geldi voroninden başka güzel oyuncu yok amanasıl olduysa 4 maçta 3 galibiyet aldım yenilincede zaten adam gibi yenildim(6-2).
  • Tam turnuvaya girdiğime sevinmiştim ama devam ediyormuş arkadaş :S
  • dünya kadar turnuva düzenledik, 5 yıldızlılarda oldu 4 yıldızlılarda oldu, ama konumuz dünya kupası olduğu için fifadada maalesef 40 tane takım olduğu için ve uzun süredir turnuva olmadığı için böle bi turnuva açtım. zaten 09 için son açtığım turnuvaydı bu, bende bunun hatrına 40 kişilik daha önce hiç yapılmamış bi turnuva açtım, sadece herkes katılsın diye olay bu kadar basit :) bundan sonra açıcağım turnuvalar fifa 10 için olur zaten..

kurallar yazıyo, format belli, herşey açık başından beri, sonradan böle mesajlar gelmesi sizcede garip gelmiyomu :)
  • .............D group maçları.............

1.maç:

-Macaristan-Romanya: 2-4
    -Romanya-Macaristan: 1-0

Romanya(conseqenses)-Macaristan(orhan86fb)
    ----------------------------------------------

2.maç:

-Macaristan-İskoçya: 1-1
    -İskoçya-Macaristan: 4-5

İskoçya(Akşahin)-Macaristan(orhan86fb)

-------------------------------------------------------------

3,maç:
    -Macaristan-Türkiye: 2-3
    -Türkiye-Macaristan: 3-1

Türkiye(ozi1907CLG)-Macaristan(orhan86fb)
    ---------------------------------------------------------------------
  • ozitech ve kharonya arkadaşlarım nerdesiniz hadi çıkın ortaya maç yapalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Orjinalden alıntı: yımah

evet ama yapacak bişey yok herkes istediği takımı alırsa ne zevki kalır ??? öyle yapmak istiyorsanız açın ranked oynayın

Herkes aynı takımı alsın diyen yok zaten, sadece güçsüz takımlar olmasın turnuvalarda
    1 arkadaş benzer birşey yazdı dün, sadece güçlü takımlar olsun dedi, herkes istediği takımı alsın diyen bile oldu ,benzer olduğundan yazdım

sizin dediğinizde buna benziyor güçsüzler çıkarıldığında ne olacak ??? ne zevki kalacak uefa bile sizden daha merhametli

• quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

ozitech ve kharonya arkadaşlarım nerdesiniz hadi çıkın ortaya maç yapalım...

Ben daha demin PSN'deydim, FIFA oynadım baktım kimse yok çıktım, müsaitsen yaparız maçlarımızı ayıp ettin
  • romanya 5 - 1 iskoçya
    iskoçya 3 - 2 romanya

güzel maçlar oldu teşekkür ederim...
  • B grubu nerdesiniz hafta sonu bile yoksunuz hafta içi nasıl maç yapacazz

ayrıca 7 temmuz biraz geç değilmi 2 ya da 3 temmuz olamaz mı son gün ??

kassatura , ekremcoskuner , scorpioleo aranıyor

maçları biran önce bitirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 28 Haziran 2009; 15:52:53 >
  • kurallarda editle ilgili olan bölümde, güncelleme yapılmama olayını dikkate almamıştım ben
    bu yüzden taktik ile güçler değişebiliyo. 4 olan defansınızı 5 yaparsanız bu size extradan 1 2 puan artı olarak gelebiliyo defans özelliğinde
    o yüzden bu skill leveller zaman zaman taktiğie göre değişiklik gösterebilir, bu farkın daha fazla olması sırasında yine şikayet edilebilinir ama 1-2 fark olduğu zaman bu taktikle olabiliyo yani şikayet önemsiz oluyo.. buda aklınızda olsun :) yeni yeni şeyler öğreniyoz valla :)

TamTurk ile ghostie 2. maçınıza devam edebilirsiniz bu yüzden

TamTurk en eskilerden olduğu için zaten edit yapıcağını düşünmüyom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 28 Haziran 2009; 16:41:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

kurallarda editle ilgili olan bölümde, güncelleme yapılmama olayını dikkate almamıştım ben
    bu yüzden taktik ile güçler değişebiliyo. 4 olan defansınızı 5 yaparsanız bu size extradan 1 2 puan artı olarak gelebiliyo defans özelliğinde
    o yüzden bu skill leveller zaman zaman taktiğie göre değişiklik gösterebilir, bu farkın daha fazla olması sırasında yine şikayet edilebilinir ama 1-2 fark olduğu zaman bu taktikle olabiliyo yani şikayet önemsiz oluyo.. buda aklınızda olsun :) yeni yeni şeyler öğreniyoz valla :)

TamTurk ile ghostie 2. maçınıza devam edebilirsiniz bu yüzden

TamTurk en eskilerden olduğu için zaten edit yapıcağını düşünmüyom..

Arkadaşlar bunlara hiç gerek yok çıkıyorum oynuyorum maçımı kabileyetiniz iyise takım önemli değil bence...

• edit nedir?
  • kuzey irlanda : 4 - avusturya : 1

avusturya : 1 - kuzey irlanda : 4

yeni zellanda : 1 - kuzey irlanda : 4

arkadaş çıktığı için 2. maçı yapmadık kısmetse bugün yaparız.....
  • kharonya dan ses yok sanırım
  • B GRUBU nerdesiniz hadi 17.30 a kadar bekliyorum ......
  • ertuğ bundan sonra başka turnuvada yapalım ya daha fifa10 a ne kadar var.
    şöyle tüm takımların 4 yıldızlı olduğu turnuva yapalım.takımları yazalım isteyen seçsin.ama 40 kişi olmayacak tabikide.wolfsvorg olsun kesin ben direk onu alırım.herkes insanca konuşup takımlarını alır.hep 5 yıldızlarla oynamaktan sıkıldık zaten 4 yıldızlı olursa tüm takımlar harika olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Katılsam mı acaba ya

Sana kendimi çok kötü kurdum kardeşim psn olayı yüzünden kendine dikkat et sana elimden geleni yapıcam( takılıyorum Ozitech sana)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ike

quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Katılsam mı acaba ya

Sana kendimi çok kötü kurdum kardeşim psn olayı yüzünden kendine dikkat et sana elimden geleni yapıcam( takılıyorum Ozitech sana)

O zaman ben çıkmıyım maçlara, peşinen kabul edeyim hükmen mağlubiyetleri

Elinden geleni yapmakla kalma, ayağından geleni de yap ki her vurduğun gol olsun maçta

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.