Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusya olmuşum hiç yoktan iyidir. Slovenya'dan iyidir Arkadaşlar maçlarımızı yapabiliriz zaten İspanya ve İngiltere yanında da Danimarka var bakalım sonumuz ne olacak
  • Şimdi biz daha doğrusu en azından ben yımah nickli arkadaşla yapmıştım tekrar bu yeni gelen arkadaşla yapıcakmıyım?

Benim için sorun değil yaparım.
  • Bayadır Uğramıyorum Konuya,Problem Ne ?

Edit Falan Birşeyler Uçuşuyo Yine Havada.Ertuğ Ranked Harici Turnuva Yapmıyoruz Bundan Sonra,Bune Ya Yenilen Karşıdakini Suçluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 28 Haziran 2009; 21:03:38 >
  • problem yok sencer, oyunumuza devam edelim biz ;)

FaTaL_uA senin için problem değilse yap ama normalde yapmama hakkına sahipsin :) ve diğer takımlar...

tamtürk'ün edit yaptığını düşünmüyom demiştim, yani maçlara devam edebilirsiniz yapmak istemeyen olursa zaten bana bildirebilir herkes..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 28 Haziran 2009; 21:07:04 >
  • Gruplar bazında güncel bir puan tablosu alabilir miyiz mümkünse acaba?
  • Maksat muhabbet eğlence yapalım tabiki

metyn07 ekliyorum yapalım maçımızı ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLuA -- 28 Haziran 2009; 21:07:33 >
  • güncel tabloyu tüm maçlar bitince yazıcam inşallah

çok karıştırırım öbür türlü yazdım yazmadım davası falan, hem böle daha heyecanlı değilmi :)
  • vay be tam olmadıgmz zaman en büyük turnuva açılmış kısa sürse katılmak isterdim ama baa uzun sürecek gibi
    sınavdan sonra...artık seneye temmuzda görüşürüz

edit:tamturk u ilk defa bu kadar tepkili gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 28 Haziran 2009; 21:26:06 >
  • F grubu polanya ile maç yapmak istiyen varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: shit happens

quote:

Orjinalden alıntı: yımah

turnuvadan ayrılıyorum bazı arkadaşlar resmen hile yapmışlar irlandayla maç yaptım ama sanki brezilyaydı adamları öyle bir koşuyorki yakalayamıyorun

adamı çalımlayıp geçmişim arshavinle gelip yakalıyıp topu çalıyor aybı ferdinand gibiydi

ertug hocam kusura bakma ama beni silmeni istiyorum

diğer arkadaşlardan özür diliyorum

DİĞER TURNUVALARDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ 2 DK FAZLADAN MAÇ YAPIP BÖYLE HİLELERE YOL AÇILACAĞINA 5 DK YAPMAK KAFİDİR..

arkadaşlar 2 irlanda var lütfen hangisi olduğunu yazın ben kuzey irlandayım sonra ben güme gidiyorum senin bahsettiğin irlanda, irlanda cumhuriyeti dimi

sen kardeşm harbi güme gitcen ya..

• @shit happens

sen değil irlanda cumhuriyetiyle oynayan kişi

TEKRAR HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM VE BAŞARILAR DİLİYORUM .
  • Gruplardaki son maçlar aynı saatte başlasın bari
  • beyler benim anlamadığım bişey var bu turnuvayı yapan ertuğ arkadaşımızın diğer gruplardaki maçlardan haberi var mı? mesela ben h grubunda belçikayım benim 2 beraberlik ve 1 yenilgi dışında bütün maçlardan galip ayrıldım ben gruptan çıktım mı çıkmadım mı haberim yok kaçıncıyım grupta yım bilmiyorum ve puan cetveli falan varmı gruparda eğer varsa nerde var bilmiyourum. ve gruplardan çıkanların rakipleri ne zaman belli olucak? lütfen beni bilgilendirirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

romanya 5 - 1 iskoçya
    iskoçya 3 - 2 romanya

güzel maçlar oldu teşekkür ederim...

kardeşim bizm maç neydi öle ya.......5-4 bitti...dk 84 filan ceza sahası dısı sol çapraz frikik tak gol...harbi maç gitti geldi gitti geldi..netim ettim aldım maçı çok zevkliydi....

artı romanya maçı da harikaydı 2.maç özellikle 1-0 yenildim...bi Türkiye maçında istedğim gibi oyniyamadım..ozi kardeşimle..benm topçular maçtan önce kıza filan mı gittiler netiler.koşamadılar yaw......

bu güçsüz takım kavga olayına birde ben damga vurayım...arkdaşlar en güçsüz takım bana düştü belkide ozi,akşahin ve consequenses olan arkdşlarıma bi sorun nasıl mücadele verdim.....işin zevki burda...bana en güçlü takım çıksaydı belkide bukdar zevkli olmazdı çünkü karşımdakini farklı yendikten sonra ne anladım ondan...önemli olan burda zoru başarmak...ben takımda formalarında ne reklam vardı ne marka..artık gerisini siz düşünün...adamlar zor koşuyor mübrek ona rağmen ben çok eğlendim...bu benm ilk turnuvam dı bidaha olursa yapan arkdşlara sesleniyorum takım fark etmez...güçlü zayıf koyun arkdaşlar böle zevkli oluyor....

nese teşekür ettim arkadaşlar ozi kardeşim türkiye ile dagıttn beni bi ara hesaplaşalım........bu italya sahibi süpercihan olması lazım ses çıkmadı biraderder acaba noldu benm ve diğer arkadşların sadce bi İTALYA maçı kaldı sanırım....

• kamerun : 4 - ekvator : 1

ekvator : 2 - kamerun : 1

belçika : 2 - ekvator : 4

ekvator : 2 - belçika : 4

güzel maçlardı teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetix51

F grubu polanya ile maç yapmak istiyen varsa

Polonya maçlarını tamamlamış olablir.bi kontrol et istersen..ya da sadece arjantinle maçın kalmş olablir
  • quote:

Orjinalden alıntı: markekreb

beyler benim anlamadığım bişey var bu turnuvayı yapan ertuğ arkadaşımızın diğer gruplardaki maçlardan haberi var mı? mesela ben h grubunda belçikayım benim 2 beraberlik ve 1 yenilgi dışında bütün maçlardan galip ayrıldım ben gruptan çıktım mı çıkmadım mı haberim yok kaçıncıyım grupta yım bilmiyorum ve puan cetveli falan varmı gruparda eğer varsa nerde var bilmiyourum. ve gruplardan çıkanların rakipleri ne zaman belli olucak? lütfen beni bilgilendirirmisiniz

dostum skorlarını buraya bildirceksin ona göre puan durumu yapılcak

• Varmı C Grubundan Online...
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan86fb

quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

romanya 5 - 1 iskoçya
    iskoçya 3 - 2 romanya

güzel maçlar oldu teşekkür ederim...

kardeşim bizm maç neydi öle ya.......5-4 bitti...dk 84 filan ceza sahası dısı sol çapraz frikik tak gol...harbi maç gitti geldi gitti geldi..netim ettim aldım maçı çok zevkliydi....

artı romanya maçı da harikaydı 2.maç özellikle 1-0 yenildim...bi Türkiye maçında istedğim gibi oyniyamadım..ozi kardeşimle..benm topçular maçtan önce kıza filan mı gittiler netiler.koşamadılar yaw......

bu güçsüz takım kavga olayına birde ben damga vurayım...arkdaşlar en güçsüz takım bana düştü belkide ozi,akşahin ve consequenses olan arkdşlarıma bi sorun nasıl mücadele verdim.....işin zevki burda...bana en güçlü takım çıksaydı belkide bukdar zevkli olmazdı çünkü karşımdakini farklı yendikten sonra ne anladım ondan...önemli olan burda zoru başarmak...ben takımda formalarında ne reklam vardı ne marka..artık gerisini siz düşünün...adamlar zor koşuyor mübrek ona rağmen ben çok eğlendim...bu benm ilk turnuvam dı bidaha olursa yapan arkdşlara sesleniyorum takım fark etmez...güçlü zayıf koyun arkdaşlar böle zevkli oluyor....

nese teşekür ettim arkadaşlar ozi kardeşim türkiye ile dagıttn beni bi ara hesaplaşalım........bu italya sahibi süpercihan olması lazım ses çıkmadı biraderder acaba noldu benm ve diğer arkadşların sadce bi İTALYA maçı kaldı sanırım....

Valla doğruya doğru, aynı Uruguay gibi son derece basit bir forma tasarımı ve markasız formalar, kadro desen zaten belli bir kapasitede, ama özellikle ilk maçta bir de 10 kişi kalmasına rağmen inanılmaz mücadele etti gerçekten de.

Estağfurullah dostum, dağıtmak filan haddime değil sadece şanslıydım, efektif oynadım diyelim.

supercihan genelde haftasonunda PSN'e girmez hiç ama yarın akşam takır takır yapmaya başlar maçlarını merak etmeyin.

Zayıf takım- güçlü takım konusu hassas mesele o yüzden pek fazla yorum yapmak istemiyorum ama bugüne kadar turnuvalarda zayıf takım almak adına fazlası ile tecrübeleri olmuş birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki amacınız ille de kupayı kazanmak olmadığı zaman ve her maçı kendi içinde düşünüp de önce oyunu oynamak ve tarzınızı sahaya yansıtmak olunca oyundan aldığınız keyif daha da artıyor ve yenilseniz dahi çok üzerinde durmuyorsunuz.

Tabii ki karşı tarafın da rencide edici sözlerden kaçınması lazım.

• FaTaL_uA(İngiltere) 1-2 metyn07(Rusya)

metyn07(Rusya) 2-6 FaTaL_uA(İngiltere)

Maçlar için teşekkür ediyorum arkadaşa.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.