Şimdi Ara

FIFA 09 | WORLD CUP TURNUVASI (Şampiyon Kuzey İrlanda(Shit Happens)) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
0
Favori
17.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmm öyle yapalım yarına kadar isim yazdıranlar arasından sıraya ve kişilere göre bakarım
  • İngiltere yani FaTaLgKy arkadaşım psn'ye ekledim seni şimdiden başarılar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ike

İngiltere yani FaTaLgKy arkadaşım psn'ye ekledim seni şimdiden başarılar dilerim.

Tamam hocam akşam akşam Galatasarayın maçı başlamadan yapalım 6gibi psnde olabilirsen sevinirim.Olmadı maçtan sonra da yapabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

quote:

Orjinalden alıntı: Ike

İngiltere yani FaTaLgKy arkadaşım psn'ye ekledim seni şimdiden başarılar dilerim.

Tamam hocam akşam akşam Galatasarayın maçı başlamadan yapalım 6gibi psnde olabilirsen sevinirim.Olmadı maçtan sonra da yapabiliriz.

Tamam dostum ben öğlenden sonrada musaitim haberin olsungalatasarayımızada başarılar.
  • nedense hep çeyrek finalde ylönen çıkıyor. gene elenecem yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.#98 -- 16 Temmuz 2009; 16:56:54 >
  • tcantcan pm attım..
  • Ike ekledim yapabiliriz
  • tcantcan hocam 9 dk ile kaçırmışım seni kusura bakma yetişemedim o kadar kasmama rağmen, haber bekliyom senden müsait olucağın zaman
  • yarın akşam son arkadaşlar, o yüzden son saat olarak en fazla 1 2 saat daha ileri sarabilirim, yarı finalede hükmen vermeyelim :)

bu arada jrahen1212 arkadaşımız tatil sebebiyle ligden ayrılmıştır, kuzey irlanda yarı finaldedir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 17 Temmuz 2009; 0:35:03 >
  • Romanya - İngiltere 2:2
    İngiltere - Romanya 5:0

Romanya dahada böyle başarı yapamaz onu çeyrek finale taşıdım elimden geleni yaptım sırf Hagı hatrına devam eden arkadaşlarıma başarılar dilerim.
  • Güzel maçlardı hocam.Özellikle ilk maç tam bir return back oldu. Teşekkürler tekrardan.
  • Ekvator: 5 - A.B.D: 3

A.B.D: 7 - Ekvator : 1
  • ekvator : 5 - a.b.d : 3

a.b.d : 7 - ekvator : 1

tebrik ederim ekvator ile anca bu kadar oluyor malesef en güçlü defans 69 daha söylencek bişe yok

üst turlarda başarılar
  • Teşekkürler ,2 maçta başa baş geçti, çok zevkli maçlardı.
  • Hırvatistan 6-0 Fransa
    Fransa 1-5 Hırvatistan

yarı finaller ve son tarih melli olmuştur...
  • mellliiii
  • YA bu arada şu tarihi pazartesi geceye çekebilirmiyiz, malum yaz aylarında haftasonları pek evde olunmuyor
  • Hay Hırvatistan çıkmış ya

Arkadaşa katılıyorum pazartesi akşamına kadar olsa olabilirmi?Haftasonu epk belli olmuyor çünkü evde olunul olunmuyacağı.Ertesi gün haftabaşı zaten insan yorgun oluyor
  • iki tane maç 2 gün boyunca yapılamazsa yapılmasın zaten, oda ediyo günde bi maç :)))
    bak ben eve geldim yeni, ve mesaj yazabiliyom mesela ne zaman yapalım maçımızı diye
  • Kuzey irlanda , bugün için müsait olduğun saati pm atarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.