Şimdi Ara

fifa 10 çok fazla lag var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben online fifa 10 oynarken aşırı lag yaşıyorum.neredeyse 10 maçta 1-2 maç iyi diğerleri çok ağır.test yapıyorum hızı 6.5 mb çıkıyor bu hızda olmaması lazım ama anlayamadım bir türlü.arkadaşlara soruyorum onlarda hiç yokmuş nerdeyse.bende de ilk başlarda yoktu fakat uzun zamandır böyle bilen varsa yardım etsin lütfen !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremocano -- 3 Nisan 2010; 5:52:12 >

• wireless kullanıyosan kabloyla bağlanmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

wireless kullanıyosan kabloyla bağlanmayı dene

denedim aynı yeşil çekenlerde bile çok ağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

wireless kullanıyosan kabloyla bağlanmayı dene

denedim aynı yeşil çekenlerde bile çok ağır

• Bence modemini degiştir benim arkadaşta sorunlar yaşıyordu modemi degiştirince düzeldi.
  • benim 8 mbt ama ps3 içerde olduğu için %50 çekyior yaklasık işte 2 mbtle - 5 mbt arasında değişiyor hız bende lag yok bi de sende 6.5mbt e rağmen lag varsa bir sorun vardır demek
  • Bende 1 mbit internet kullanıyorum..Ve modemle ps 3 ' ün arasında 4 tane oda var ve hiç lag olmuyor..Ethernetten bağlanıyorum..Etherner kablosunu uzattım odaya PC' dede usb ile giriyorum..
  • lag olup olmadığını anlamanın bir yolu varmıdır?
    ÖRNEK: online team play de oyuncum ben hareketi yaptıktan uzun bir süre sonra ekranda hareketi yapıyor. Bu lag'dir, ttnetten (adsl) bağlanıp, "bende bu dediğiniz durum olmuyor" diyeniniz var mı acaba?

bağlantım 8 mb adsl-ttnet

www.pingtest.net adresinden yaptığım test sonuçları da iyi çıkıyor, ama gel gör ki bu lag mevcut fifa da.

sizin tecrübeler nasıldır bu konuda?
  • En kolay online team play'de anlaşılır oyuna girmeden önce custom maç seçin oyuncu sayısını 5 ile sınırlayın oyuna giren oyuncuların takım seçtiği alanda gecikme çubukları çıkıyor, eğer bunun rengi kırmızı ise anlayın ki sorun sizde sarı ise bağlantınız da az da lag olabilir, yeşil ise sorun yok.
    Gündüz vakitleri yoğunlukdan dolayı tam sonuç alamazsınız belki ama gece 1-2 gibi denediğinizde tam sonuç alma ihtimaliniz yüksek.
    Tekli oynamada anlaşılmıyor durum örneğin karşınıza rakip çıkıyor yeşil gösteriyor ama oyunda lag oluyor , yada kırmızı gösteriyor hiçbirşey yapmadan 5-10 saniye bekliyorsunuz adamın rengi yeşile dönüyor yani aslında tam doğru olup olmadığını anlayamıyoruz ordan.
    Ama dediğim gibi online team play'de denediğimde eğer yeşil alıyorsam online team play hariç diğer oyunlarda da eğer karşı adamın bağlantısı kötü değilse sorun çıkmıyor, üst üste kötü bağlantıların gelme ihtimali zaten düşük.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.