Şimdi Ara

Fifa 11 Çıldıracam artık..Sistem süper ama kasıyor yardım lütfen!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
14.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytamal

Yaw tek bir oyun için Win7'den XP'ye geçilir mi?.. Sorun neyse düzeltirler o zaman oynarım..Hayatta sistemime dokunmam.. Ayrıca 2.4 GHz'lik işlemcinin bir futbol oyununa yetmemesi kadar saçma bişey olamaz..Arkadaşlar bana işlemcin kötü demişler ama, ayarları low'a da getirsem donmalar dewam ediyor.. Bana mısın demiyor..:(

geçenin aklına şaşarım. Bu mercedesten inip doğana binmek gibi bir saçmalık olur.
  • hakkaten xp de oyunlar daha bi stabil çalışıyor nedense????????????????
  • HD4650 ekran kartı, P8700 2.53 GHz. işlemci, 4GB ram ile takılmalar donmalar yaşıyorum. Büyük ihtimalle Patch çıkarırlar.
  • HD4850 ekran Karti core 2 duo 2.2 ghz 4 gb 1066 windows 7 oyun süresine göre 25. dakkadan sonra yaklasik cok fena kasayio ayarlari en düsüğe aliyorum gene ayni ondan sonra 1 2 macdan sonra düzeliyo heralde patchlik is ins düzeltirler yoksa bi tadi kalmaz birde (bu sorunu oyunu orjinal alanlardada yapiomu )
  • Beyler sürücülerinizi yenileyin. En az donanım kadar önemli. Ben şimdiye kadar hiç kartlarla gelen cd lerdeki sürücüleri kullanmadım, ki içlerinde genelde eski versionlar bulunmakta. Özellikle ekran kartı sürücüleriniz güncel tutun.. E8400 işlemci, 4GB Ram, 8800GT ekrankartı, Win7 64bit işletim sistemi üzerinde 1920x1080 çözünürlük, 2xFA, 16xAA, Full ayarlarda hiç sorun yaşamadan akıcı şekilde çalışmakta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavera

Beyler sürücülerinizi yenileyin. En az donanım kadar önemli. Ben şimdiye kadar hiç kartlarla gelen cd lerdeki sürücüleri kullanmadım, ki içlerinde genelde eski versionlar bulunmakta. Özellikle ekran kartı sürücüleriniz güncel tutun.. E8400 işlemci, 4GB Ram, 8800GT ekrankartı, Win7 64bit işletim sistemi üzerinde 1920x1080 çözünürlük, 2xFA, 16xAA, Full ayarlarda hiç sorun yaşamadan akıcı şekilde çalışmakta..

+1907
    bende bas bas bağırıyorum ekran kartınızın son güncellemesini yükleyin diye ama millet önemli görmüyor bunu yeni oyunlarda ilk yapmanız gereken şey ekran kartınızının driver güncelliyeceksiniz.
    bide sistemin iyiyse windows 7 bi zararı yok benim demek istediğim eğer iyi bir pc niniz yoksa windows 7 cebelleşip durursunuz.

• hic bosa ugrasmayın adam gibi yama cıkmasını beklicez artık
  • kasma problemi bende de oluyor arkadaşlar ama şöyle...
    Xp kurulu laptopumda gayet akıcı oynuyorum fakat ea account u açmadığım zaman ! Key aldım oyunu orjinal kurdum. ea sports üyeliğim ile acarsam oyunu bilgisayara karşı yaptıgım maçlarda inanılmaz donmalar oluyor... sanırım oyun internete bağlanınca optimizasyonu düşüyor.. Benim farkettiğim olay böyle...
  • Oyun yağ gibi akıyorda bazen uzun toplarda kamera ilerlerken takılır gibi oluyor geri kalan herşey akıcı ama takılmalar kamerada oluyor saçma birşey.. Replaylerde falan takılma olmuyor bende.
  • beyler daha öncede yazdım 64 bit işletim sisteminle bi uyumsuzlugu var sanırım . w7 32 bitte oynayıp kasma şikayeti olan varmı ?
  • 64 bitle alakası yok hocam, pek araştırmamışsın heralde.. Win7 32bit'te de kasma sorunu var, bende de oldugu gibi..
  • Win7 32 bit'te küfrettirecek kadar kasıyor. Denemediğim ayar kalmadı. Yamayla çözüm bulunana kadar askıya alıyorum oyunu PES yükliycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Win7 32 bit'te küfrettirecek kadar kasıyor. Denemediğim ayar kalmadı. Yamayla çözüm bulunana kadar askıya alıyorum oyunu PES yükliycem.

Pes'in de kadroları güncel değil ben resmi yamalar çıkana kadar iki oyunu da askıya aldım. Yaşasın LoL!
  • dün arkadaşımla maç yapalım dedim felaket derecede takılmalar var görüntü resmen atlıyordu.
    oyunu kurduğumda heyecanlanmıştım baya güzel görünmüştü ama oynayamadıktan sonra neye yarar bende şimdi pes indiriyorum bakalım ondada varmı kasma...
  • Ben yükledim bugün fifa yı açtım berbattı görüntü sonra aradan 2 saat filan geçti girerken uptade yaptı grafikler harika oldu ..Güzel yapmış ea oyunu..Birşey soracam ama oyna gireken e-mail istiyor e mail yazmassam kısıtlımı oynarım ..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CK7 -- 9 Ekim 2010; 21:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Win7 32 bit'te küfrettirecek kadar kasıyor. Denemediğim ayar kalmadı. Yamayla çözüm bulunana kadar askıya alıyorum oyunu PES yükliycem.

Pes'in de kadroları güncel değil ben resmi yamalar çıkana kadar iki oyunu da askıya aldım. Yaşasın LoL!

nasıl bir optimizasyondur bu anlamadım gitti.

ea ya
  • Valla arkadaşlar bende

Amd athlon II X4 640

GTS 250

3GB DDR3 1333Mhz ram var.Şimdi xp kurulu oyunu full ayarlarda takılma olmaksızın oynuyorum ama bazı replaylarda kasıyor bazılarında kasmıyor anlamış değilim bide ben bu sisteme win7 kursam kasar mı?

Teşekkürler
  • Benim'de Sistem Özelliklerim Çok İyi.Fakat Pes'de Kasıyor Fifa'daKasmıyor.
    Not:Win 7 64 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CK7 -- 31 Ekim 2010; 16:00:17 >
  • Bende de win7 32 bit var, fifa ve tüm sürücülerim güncel ama aşırı kasma devam ediyor. Sırf denemek için xp yükledim hiç bir kasma problemi olmadı ama bu seferde her zaman olmasa da fifa bir sorunla karşılaştı deyip oyundan atıyor.

Win7 de de atma problemi yok, bende bıktım artık pes e geçmeyi düşünüyorum.
  • PS3 alın keyfinize bakın beyler.
    Bende de core 2 duo 2,33 ghz işlemci, 3 gb ram, nvidia gtx 260 ekran kartı ile gram kasma yok ama ps3 keyfi ayrı kasma masma yok sorunsuz gameplay + pc'de olmayan modlar ve özellikler.

Edit: xp home kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Kasım 2010; 17:03:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.