Şimdi Ara

Fifa 11 Çıldıracam artık..Sistem süper ama kasıyor yardım lütfen!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
14.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısı bana da oluyodu, güç seçeneklerini ayarla. Dengeli veya yüksek performansa getir şayet ben yüksek performans kullanıyorum
  • Arkadaşlar fifa tarafından resmi yama yayınlandı indirebilirsiniz yazın google a fifa 11 patch 1.01 diye çıkar
  • bende 3gb ram 2.53ghz işlemci ati 3004 ekran kartı var win 7 32bit kasıyo ne yapayım?
  • Merhaba arkadaşlar ilk önce oyunu windows 7 32bit ve xpde denedim oynadım ve her ikisindede kasma problemi yaşamadım.Bende 3gb ddr3 1333mhz ram amd athlon ii x4 640 ve gts 250 512mb var hiçbir kasma olayı yok elinizde 2gb ram var ve siz inadına windows 7 kullanıyorsunuz.Bakın biraz gerçekçi olalım şimdi ben fazla oyun oynamam diyorsanız buyrun 7 yükleyin ama ben hem oyun oynayayım hemde windows 7 kullanayım olmuyor işte xp kurmaktan başka çareniz yok gibi gözüküyor sonrada oyuna suçu atarsınız.Tamam oyunda optime sorunlar var ama bukadar abartılı değil açıkcası.Bende sadece replayde takılma oldu ve patch yükledim geçti.
  • Arkadaşlar benim sistemim sol'da panelde yazıyor. Windows xp ve windows 7 64 bit hiç takılma yok. Replayler vs heryer akıcı yani. Windows 7 de 2 gb ram sorunu olabilir çünkü bende bundan önce gene 64 bit win 7 vardı ama 2 gb vardı high da ve 1920 x 1080 oynuyamıyordum. Şimdi oynuyorum. 10 gün sonra bi 2 gb ram daha geliyo 6 gb ram'e tamamlıyorum. Ram'in ne kadar etkisi var bilmiyorum tabi.
  • uyumluluk ile xp moduyla çözülüyor bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V€NoM -- 29 Aralık 2010; 14:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V€NoM

uyumluluk ile xp moduyla çözülüyor bu sorun.

bende onlada çözülmedi
    amd dual core 5200+ 2.69 ghz 4 gb ram kingston 2600xt ati ekran kartı var hiçbişekilde çözülmüyor lanet olsun
  • v1.01 patch ini yükleyin bu patch ile bazı ekran kartlarındaki kasma sorunlarını gideriyormuş bende ati 4450 var patch yüklemeden önce arada sırada kasıyodu ama yükleyince sıfır kasma ile oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdcn09

v1.01 patch ini yükleyin bu patch ile bazı ekran kartlarındaki kasma sorunlarını gideriyormuş bende ati 4450 var patch yüklemeden önce arada sırada kasıyodu ama yükleyince sıfır kasma ile oynadım.

o da çözmedi
  • Konuyu hortlattım ama başlık da uygunken şimdi yeni konu açmayayım dedim.Oyunu yükledim tüm patchler de yüklü. 1.01 olsun, expansion patch olsun, hybrid mod falan hepsi yüklü. Sistem süper, ultra high da kasmalar yaşıyorum. Beşiktaş'ı alınca daha çok oluyor almayınca çok az kasıyor ama sinir oluyorum. Sisteme gelince
    Amd phenom x4 965 3.4
    Ati radeon hd 6850 256 bit
    8 gb ram
    Win 7 ultimate 64 bit
    Bu süper sistemde bile kasma oluyorsa oyunun optimizasyonunda birşeyler vardır. Lütfen yardım edin. Bu arada ati 11.7 driver de yüklü
  • İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.30GHz Turbo ile 2.90GHz
    İşlemci Numarası 2410M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli G315M
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi LED Toshiba TruBrite®
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr
    Ağırlık 2.3 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

FİFA 2011 BU SİSTEMDE ÇALIŞIRMI KALDIRIMI SİZCE LÜTFEN CVP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waluigi

Konuyu hortlattım ama başlık da uygunken şimdi yeni konu açmayayım dedim.Oyunu yükledim tüm patchler de yüklü. 1.01 olsun, expansion patch olsun, hybrid mod falan hepsi yüklü. Sistem süper, ultra high da kasmalar yaşıyorum. Beşiktaş'ı alınca daha çok oluyor almayınca çok az kasıyor ama sinir oluyorum. Sisteme gelince
    Amd phenom x4 965 3.4
    8 gb ram
    Win 7 ultimate 64 bit
    Bu süper sistemde bile kasma oluyorsa oyunun optimizasyonunda birşeyler vardır. Lütfen yardım edin. Bu arada ati 11.7 driver de yüklü

bu sistemdemi kasıyo diyecek söz yok valla

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Konuyu hortlattım ama başlık da uygunken şimdi yeni konu açmayayım dedim.Oyunu yükledim tüm patchler de yüklü. 1.01 olsun, expansion patch olsun, hybrid mod falan hepsi yüklü. Sistem süper, ultra high da kasmalar yaşıyorum. Beşiktaş'ı alınca daha çok oluyor almayınca çok az kasıyor ama sinir oluyorum. Sisteme gelince
    Amd phenom x4 965 3.4
    8 gb ram
    Win 7 ultimate 64 bit

Normalde ultra high da 3 oyun açıp oynarım. Burda oyundan kaynaklanan bir sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Amd phenom x4 965 3.4
    8 gb ram
    Win 7 ultimate 64 bit

Fifaconfigden vait for vsync yi kapattım cillop gibi oldu oyun.

• arkadaslar herkes bısıler soleyıp durmus ama hepsı bos dıyebılırım yazılan sıstemlerın bu oyunu kaldırmaması cok zor ımzamdakı sıstemde 1440 x 900 4 x AA ve high sevıyede gram kasmadan oynuyorum daha alt sıstemlerdede oynanabılır

kasma sebebının kesın cozumunu verıoorum ısteyen dener sonuca varır ıstemeyen takıla takıla oynamaya dvm eder . ek program gerekmeden halledıcez olayı

kasmanın sebebı oyunun uyum modlarında problem olmasıdır
    win 7 x64 de oyunun kısa yoluna sag tıklayın ve uyumluluk sorununu gıderme sekmesını acın ufak bı tarama yaptıktan sonra karsınıza 2 secenek gelıcek usttekını yane onerılen ayarları dene sekmesıne tıklayın. sıze onerı olarak buyuk ıhtımal xp sp2 veya sp3 uyumlulugunu onerıcektır secıp uygulayın ve ılerıkı adımda uyumlulugun saglanması ıcın oyunun acılması gerektıgını solıcek soldakı butondan tıkladınızda oyun acılıcaktır oyun acılırken oyun calısmayı durdurdu dıye bır hata alabılırsınız tamam dıyıp ıslemı ıptal edın ve masa ustune gerı geldıgınızde uyumluluk sekmesını uygulayıp kapatın ve oyunu yenıden acın olay bundan ıbaret bır gram kasma olmıcana emın olabılırsınız

son olarak 4850 kartı olanlar CCC dan asagıdakı ayarları uygulasınlar kart cpk performanslı o yuzden kısık sekılde oynamak olmaz onemlı nokta AA nın 4 x secılmesdır kartın performansı 4 x de ıyıdır 8 x de cuvallar emın olun herkes bılırkı kartları yoran AA dır ve bu kartın AA performansı 4 x dır 8 x ısteyenler daha ust modellerden baska kart satın almalıdır

CCC ayarı :
    http://imageshack.us/photo/my-images/841/adszplm.jpg/

tsk ederm sımdıden deneyen gorur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saameet_06 -- 19 Ağustos 2011; 8:00:59 >

• sorunun çıkış tarihi üzerinden seneler geçti ancak ben gibi fifanın kurgu, oyun, oynama şekliyle ilgili aşırı takıntılı iseniz ya da fifanın yeni modelleri çıkmasına rağmen 2007-2011 efsane seri ve sezonlarında mutlu iseniz ancak sisteminizin süper olmasına rağmen fifa 11; maçın belirli bir dakikasına gelince (genelde 70.-83.dk) ya da menüye oyuncu değişimi için girip çıktığınızda adeta yavaşlatılmış görüntü gibi kasıyorsa ben ilkel bir çözüm buldum. Gayet hayret verici ancak gerçekten işe yaradı. Üstelik burdaki tüm çözümleri denememe rağmen emin olun hiçbir sonuç vermemişti. Wait sync, dikey/yatay yenileme hız ayarı, bu yenileme hız ayarları için programlar, yamalar, ekran kartı güncellemesi, uyumluluk sorunu vs internette yazacağım çözüm dışında aklınıza ne geliyorsa denedim sonuç sıfır.

Öncelikle sistem özelliklerimi yazmak istiyorum :
    İşlemci ; AMD A10-4600M APU with Radeon(tm) HD Graphics 2.30Ghz
    Bellek(RAM) ; 8,00 GB
    Sistem Türü ; 64bit
    Ekran Kartı ; AMD Radeon HD 7660G + 7600M Dual Graphics (2GB, 128bit)

Görüldüğü üzere sistem FIFA11 gereksinimlerinden kat be kat yüksek.

"ÇÖZÜM" : Ben arka planda tivibu tv player açık tuttum simge durumuna küçülterek FIFA11'e girdim ve gerçekten artık donma, kasma, yavaşlatılmış görüntü gibi olayların kalmadığını gördüm.

Siz de bu oyundan hala vazgeçemiş ve özlem çekip oynamak istiyorsanız çözümü bu şekilde buldum. Eminim bu durumun prensibini anlayıp daha mantıklı bir çözüm üretebilecek arkadaşlar vardır. Dediğim gibi oyun çok eski kabulüm ancak benim en sevdiğim serilerden. O sebeple paylaşmak; belki bir kaç yardım arayan arkadaş varsa yardımcı olmak adına yazdım. Hâlâ oynamak isteyenler umarım sizlerde de işe yarar

• artukbey kullanıcısına yanıt
    kasma olayina gelirsek core 2 duo 1,8 ghz, 1gb ram ve intel gma x3100 "384 mb" cipsetli ekran karti olan 2008 de aldigim acer marka leptopta bile orta ayarlarda kasmadan oynuyordum kasan arkadaslar nasil kastirmis sasirdim dogrusu.

fifa 11 e gelirsek korsan veya netten download edipte ucretsiz olarak gameranger programi sayesinde online oynanan fifanin son serisiydi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihe bakmadanbu sistememi süper demişbu adam dedim ki tarih 2011:)
  • Kasma muhabbeti, oyun motorunun bazı ekran kartı ve bazı bilgisayarların donanımsal parçalarıyla uyumsuz olduğundan olmalı ki; çoğu düşük seviyeli donanımlar oynatırken, çoğu yüksek donanımlı bilgisayarlarda "ekran yenileme hızına bağlı olarak" oyun bir şekilde yavaşlamaya başlıyor. Yani kasması için fazladan bir çaba sarf etmenize, kastırmaya çalışıp forum forum çare aramanıza, gerek yok ve anlamsız! Ayrıca benim de masaüstü bilgisayarımda da sizin verdiğiniz özelliklere eşdeğer donanım olup, sıkıntısızca oynayabilmeme rağmen, kaliteli bir oyun görüntüsü yakalayamadığım için dizüstü bilgisayarımdan LED TV'ye bağlayıp ve FIFA'nın en keyif aldığım serilerinden olan FIFA11'i; gerek arkadaşlarım, gerek aile içinde, oynamak için bu sorunun çözümü bir takıntı haline gelmişti. Korsan veya download program deneyimim olmadığından son satırınızı değerlendiremeyeceğim.

Saygılarımla sayın komutanım @xtreme28
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.