Bahsettiğim kısım hemen üstteki maç sonuçları, hisse senedi gibi widgetlerin olduğu alan. Özellikle maç sonucu takip ederken kolaylık sağlıyor. Google ayarlarından her şeye baktım ama bunları geri getirecek seçeneği bulamadım. Cihazım Note 10 Pro, yedekte tuttuğum Note 8 için de aynı durum var. Sorun google uygulaması veya hesabı ile alakalı. Format atmak veya cihaz değiştirmek de sorunu çözmeyecek. Normalde o alanda kaydırma yapınca orada bir kalem çıkıp özelleştirme imkanı veriyor ama o alan olmayınca kaydırma da yapılmıyor. O kısmı nasıl geri getirebilirim?
Arçelik Imperium 9 A65 C 985 B aldım. Prensip olarak bass hastalığı olduğu için tv hoparlöründen ziyade ses sistemi kullanmayı tercih ediyorum. Eski ses sistemimi eski televizyonlardaki gibi ses girişi olmadığı için kulaklık girişi vasıtasıyla bağladım. Ses sisteminden ses alıyorum ancak tv hoparlörü devre dışı kalmadığı için oradan gelen cızırtıya benzer sesi de duyabiliyorum ve bu da beni rahatsız ediyor. Ses ayarlarında ise bunu devre dışı bırakacak hiçbir seçenek bulamadım. Öyle olunca da çözüm yolu yok gibi görünüyor ama yine de belki vardır diye konuyu açmak istedim. Daha eski android olmayan cihazlarda bu seçenek varken daha yeni android modellerde bu seçeneğin olmaması gerçekten enteresan.
|
Türkiye'deki spor kültürü
|
Directory bind-Lütfen yardım edin
|
S4'te oyunların dosyalarını hafıza kartına indirmesi
|
İlk defa paintball oynayacağım
|
Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı
|
Israrla 29 temmuz diyen arkadaşlar
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 270
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.268 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar