Şimdi Ara

İlk defa paintball oynayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanımda ne tarz giysi götüreyim ? Oynarken tavsiye verecek var mı ?

• Oynama
  • paintball ı kış mevsiminde oyna.

kalın giyinmen gerekecek çünkü
  • Çuval gibi kamuflaj veriyolarmış ama yeterli değilmiş sanırım. Kalın bişeyler götürmemiz lazım yanımıza ama üstüne kamuflajı da giyince çok sıcak olacak bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

paintball ı kış mevsiminde oyna.

kalın giyinmen gerekecek çünkü

Kışın da o soğukta mermi gelirse acısı zıplatır adamı.
  • Pus ama sabit bir yere hareket etme adeta bütünleş çalılıklırla.
    Edit: Gidipte coddaki gibi adamı tak indiriym deme sesi iyi dinle kıpraşma olan yere 5 mermi sık ya da ayarla kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USA-Street -- 13 Ağustos 2013; 23:10:28 >
  • Kafalara nişan al 3er 3er sık. Mermin biterse şarjör değiştirmekle zaman kaybetme ikincil silaha geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

Pus ama sabit bir yere hareket etme adeta bütünleş çalılıklırla.
    Edit: Gidipte coddaki gibi adamı tak indiriym deme sesi iyi dinle kıpraşma olan yere 5 mermi sık ya da ayarla kolay gelsin.

kantırmı la bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagittaire -- 13 Ağustos 2013; 23:15:14 >
  • yaş sınırı filan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: babavatan5

quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

Pus ama sabit bir yere hareket etme adeta bütünleş çalılıklırla.

kantırmı la bu

Oynamadım ki kafadan sıktım.
  • Sana zaten cok kalin giysi vericekler normal duz tisört le git.koşma kabiliyetin kısıtlanicak o derece kalin.bide sakın kaskı taktiginda agizda nefes alma ben heycanlanip agizdan nefes almistim buhardan ilk raundu siper arkasinda gecirdim

• Vucuda gelince cok acitmaz zaten kalin giyinmene gerek yok. Benim kulagima gelmisti maskesiz yere yine 2-3 dk yandi sonra gecti. En garibi de vurulmusum haberim yok devam ediyorum yandan bagirdilar vuruldun cik diye kafama bi dokundum boyayi gordum ondan sonra yanmaya baslamisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Waluigi

Yanımda ne tarz giysi götüreyim ? Oynarken tavsiye verecek var mı ?

boxer veya alttan kalın birşey giy çunku acıtıyor bayagı

bide emaneti koru yoksa yandın
  • Tavsiye etmem mermi yerden sektiği halde patlamadı dizime çarpınca dizim mosmor oldu bide çalıdaydım biri bi sıktı kafama geldi ceviz gibi şişti yatamadım gece

• Normal giyin korkma ama kahramanlıkta yapma pus sürekli.Ayrıca kafaya dikkat ben kafandan yedim bir kere yemyeşil oldu hiçbir şey göremedim.
  • Verdikleri kamuflaj kalın ancak yeterli değil, beline dikkat et. Yan tarafların açıkta kalabiliyor çünkü. Mermiyi yiyince de baya bir yanma hissedersin, sonrasında morarma devreye giriyor. Burnundan nefes al, buhardan etrafı göremezsin yoksa.
  • Natura PAİNTBALL 'ı deneyebilirsiniz yerimiz anadolu yakasında mesire alanı içerisinde nezih bir ortam.

www.naturapaintball.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.