Şimdi Ara

Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
3
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu güzelim telefonları sade hava atmak veya şekil yapmak için kullananlara acayip ayar oluyorum. Özellikle iphone kullananlarda var bu. Adam taksitle alıyor telefonu maaşı fazla olmamasına rağmen. Telefonu kullanma amacı bir yere gittiğinde masanın üstüne koymak, hava atmak. O kadar para verip aldığı telefonla da tek yaptığı arama yapıp, mesaj yazmak. E kardeşim ben onu takoz diye atfedilen Ericsson GH628'le de yaparım. En fazla internete girer sade. Madem o kadar para verip alıyorsun, dünyanın taksidine giriyorsun. Yükle bir kaç oyun da o yüksek donanımın hakkını ver bari. Zil sesini bile değiştirmeye tenezzül etmezler. En basitinden cuma namazlarına giderseniz namazın ortasında marimba sesleri duyabilirsiniz. Benim gibi düşünenler varsa gelin buraya, dökün içinizi, rahatlayın. Bu arada kendi telefonum Huawei ideos x5. Telefonda nerdeyse iphone 4 kadar donanım var. Zamanında 600 liraya almıştım. Elimden geldiğinde ilgileniyorum aletle. En güncel romlara bakıp yüklemeye çalışıyorum, telefondan en güzel şekilde verim almaya çalışıyorum. Jelly bean romunu yükledikten sonra gta 3'ü çatır çatır oynadım. Acaba düşünüyorum da başka milletlerde de var mıdır böyle telefon gibi şeyleri bir statü simgesi olarak düşünmek ?

• Sorma yahu. Milletimiz savurganlasti mi nedir Metro da goruyorum herkesin elinde akilli telefon herkesin ama. Bundan 2-3 yil oncesine kadar tugla gibi telefon tasiyordu bizimkiler.

Amca 60 yasinda ama elinde Iphone 5 var. Telefon caliyor oglum bu nasil aciliyordu diyor, be amca acmasini bilmiyorsun daha ne diye 2 bin lira para doktun o telefona?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların paralarını neye harcadigina karışır olmuşsunuz. birakin ne yaparlarsa yapsınlar. onu bıraksalar hava atacak baska birsey bulurlar.
  • telefonu alınca "akıl"ı da yanında veriyolar sanıyolar çünkü.
  • Guldum. Bizim insanimiz hava atmayi cok seviyor. Ben de sevmiyor degilim ama bu yollarla hava atmam tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

telefonu alınca "akıl"ı da yanında veriyolar sanıyolar çünkü.

+999999

• Sizene bunlardan ya adamların ne alacakları ne giyecekleri size mi dert oldu ? Bir de gitmiş kıyaslamış filan çoluk çocuk doldu vallahi şu forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple kullaniyorum ama sirf ios icin. Her gordugunuz pahali telefon kullanan adami hava atiyor sanmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Apple kullaniyorum ama sirf ios icin. Her gordugunuz pahali telefon kullanan adami hava atiyor sanmayin.

Zaten öyle diyen olmadı neden üstüne alındın ki
  • Dizi ve film izliyorum, oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, fotoğraf çekiyorum, ve daha bir sürü şey... Şahsen ben bunlar için kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waluigi

Şu güzelim telefonları sade hava atmak veya şekil yapmak için kullananlara acayip ayar oluyorum. Özellikle iphone kullananlarda var bu. Adam taksitle alıyor telefonu maaşı fazla olmamasına rağmen. Telefonu kullanma amacı bir yere gittiğinde masanın üstüne koymak, hava atmak. O kadar para verip aldığı telefonla da tek yaptığı arama yapıp, mesaj yazmak. E kardeşim ben onu takoz diye atfedilen Ericsson GH628'le de yaparım. En fazla internete girer sade. Madem o kadar para verip alıyorsun, dünyanın taksidine giriyorsun. Yükle bir kaç oyun da o yüksek donanımın hakkını ver bari. Zil sesini bile değiştirmeye tenezzül etmezler. En basitinden cuma namazlarına giderseniz namazın ortasında marimba sesleri duyabilirsiniz. Benim gibi düşünenler varsa gelin buraya, dökün içinizi, rahatlayın. Bu arada kendi telefonum Huawei ideos x5. Telefonda nerdeyse iphone 4 kadar donanım var. Zamanında 600 liraya almıştım. Elimden geldiğinde ilgileniyorum aletle. En güncel romlara bakıp yüklemeye çalışıyorum, telefondan en güzel şekilde verim almaya çalışıyorum. Jelly bean romunu yükledikten sonra gta 3'ü çatır çatır oynadım. Acaba düşünüyorum da başka milletlerde de var mıdır böyle telefon gibi şeyleri bir statü simgesi olarak düşünmek ?

Alo demek için alanlar var evet :D

ideoslar hb 350 tl mi ne o civarı ideal telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 7 Ağustos 2013; 8:25:53 >

• çocuğun s4 u var içinde kontöru yok yaptiği tek şey wifi ile internete girmek
  • Hala htc wildfire s kullaniyorum gayet de memnunum. Guncel romlari yukleyince telefon akiyor resmen. Bataryasi da 1 gun rahat gidiyor. Telefonumla muzik, fotograf, gunluk internet kullanimlarimi rahat bir sekilde gerceklestiriyorum. Oyun performansi icin cok yetersiz bir alet ama telefonda oyun oynasam ne keyif alabilecegim pc varken

• 300 TL ye satılan Huawei u8850 kullanıyorum.
    Bu telefonun üzerinde Iphone veya Samsung yazsa fiyatı 1.000 TL olurdu.
  • Bende de iPhone 5 var, içinde 7 tane oyun 3'ü büyük oyunlar. Jailbreak yaptım, donanımı resmen sömürüyorum. Kız arkadaşımda da İphone 5 var, bana mesaj çekmekten başka bişey yapmıyor önceden bir yere gittiğimizde masanın üstüne filan da koyuyordu da vazgeçirdim. Ben 32 GB'lık alana kadar canım çıktı, kız hiç kullanmadan 64 GB almış içinde de 54 GB boş alan var. Resmen yazık..
  • Valla digerlerini bilmem de ben bayagi dibine kadar kullaniyorum,her hafta ayri rom,her hafta ayri kernel,159 uygulama yuklu.Bir aralar ubuntu bile denemistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bende de iPhone 5 var, içinde 7 tane oyun 3'ü büyük oyunlar. Jailbreak yaptım, donanımı resmen sömürüyorum. Kız arkadaşımda da İphone 5 var, bana mesaj çekmekten başka bişey yapmıyor önceden bir yere gittiğimizde masanın üstüne filan da koyuyordu da vazgeçirdim. Ben 32 GB'lık alana kadar canım çıktı, kız hiç kullanmadan 64 GB almış içinde de 54 GB boş alan var. Resmen yazık..

He bir de en mükkemmeli benim takıntısı olanlar var adam gelio bu hangi telefon diyo S4 dıyorum kaç gb diyor 16 diyorum benimkide 32 :) diyenler oluyor Ama adamın kullandıgı max bellek 3-4 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

300 TL ye satılan Huawei u8850 kullanıyorum.
    Bu telefonun üzerinde Iphone veya Samsung yazsa fiyatı 1.000 TL olurdu.

hayır olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEBakanı

quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bende de iPhone 5 var, içinde 7 tane oyun 3'ü büyük oyunlar. Jailbreak yaptım, donanımı resmen sömürüyorum. Kız arkadaşımda da İphone 5 var, bana mesaj çekmekten başka bişey yapmıyor önceden bir yere gittiğimizde masanın üstüne filan da koyuyordu da vazgeçirdim. Ben 32 GB'lık alana kadar canım çıktı, kız hiç kullanmadan 64 GB almış içinde de 54 GB boş alan var. Resmen yazık..

He bir de en mükkemmeli benim takıntısı olanlar var adam gelio bu hangi telefon diyo S4 dıyorum kaç gb diyor 16 diyorum benimkide 32 :) diyenler oluyor Ama adamın kullandıgı max bellek 3-4 gb

Ahaha aynisini yasadim birde s3 bilmem bu kadar deger mi s4 icin bu kadar fark vermeye diye soranlar var :D

• kapitalist düzen

insanlardaki gereksiz alışveriş isteği

ego tatmini

arkadaşlar ve iş cevresinde prestij sahibi olma

kafelerde araç anahtarlığı sigara paketi ve telefonu masaya koyma alışkanlığı

böyle 400 madde yazarım

para sizin keyif sizinde bu telefonları kullanan özellikle bayanlar pin kodunu dahi giremiyorken bırakında cahillikle suçlanmaya karşı çıkmayın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.