Şimdi Ara

Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
3
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brandt

O zaman insanlar lüks aracada binmesinler senin mantığına göre murat 131'de ayağını keser. Çok boş konular açılıyor nedense.

Araba için de derim aynı şeyleri. Bir düşün istersen bu lüks araçlara binenlerin hepsi gerçekten zengin mi ? O araçları almak için ödemeyeceği kredi borçlarının altına giren insanlar var. Tek taraflı düşünüp çıkamayız işin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waluigi

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

quote:

sizinkiside züğürt tesellisi olmuş.alamıyorsunuz alana laf atıyorsunuz.sanane adam isterse alır hiç dokunmaz yani sizene ?

Benim eleştirdiğim kişiler gerçekten ihtiyacı olmadığı halde, maddi durumu da fazla parlak olmamasına rağmen tüketim çılgınlığına kapılıp alanlar. Ayrıca yarın alıyorum inşallah Htc one.

Al işte sende htc one alıyorsun.yani biri çıkıp sana alma dese hoşuna gider mi ? adamın parası var basıyor alıyor sanane ben onu anlamadım.seni ne ilgilendirir milletin kararları ? isterse alır 2. gün kırar çöpe atar hiç alakadar etmez seni

Ben her türlü eleştiriye açığım. Konu içerisinde bir sürü olumsuz eleştiri mevcut. Sana ne milletin kararlarından gibi. Ama tutup da hiç birisine kötü cevap vermedim. Biraz da bende oluşmuş bir takıntı da olabilir bu durum. Hedef aldığım kitlenin içinde değilsen üzerine alınma. Bana katılan arkadaşlar da mevcut. Her türlü yoruma saygı duyarım. Teknosa hediye çekleri sağolsun

ben ne diyorum sen ne geveliyorsun.çevir lafı çevir yanmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizinkiside züğürt tesellisi olmuş.alamıyorsunuz alana laf atıyorsunuz.sanane adam isterse alır hiç dokunmaz yani sizene ?

Benim eleştirdiğim kişiler gerçekten ihtiyacı olmadığı halde, maddi durumu da fazla parlak olmamasına rağmen tüketim çılgınlığına kapılıp alanlar. Ayrıca yarın alıyorum inşallah Htc one.

Al işte sende htc one alıyorsun.yani biri çıkıp sana alma dese hoşuna gider mi ? adamın parası var basıyor alıyor sanane ben onu anlamadım.seni ne ilgilendirir milletin kararları ? isterse alır 2. gün kırar çöpe atar hiç alakadar etmez seni

Ben her türlü eleştiriye açığım. Konu içerisinde bir sürü olumsuz eleştiri mevcut. Sana ne milletin kararlarından gibi. Ama tutup da hiç birisine kötü cevap vermedim. Biraz da bende oluşmuş bir takıntı da olabilir bu durum. Hedef aldığım kitlenin içinde değilsen üzerine alınma. Bana katılan arkadaşlar da mevcut. Her türlü yoruma saygı duyarım. Teknosa hediye çekleri sağolsun

ben ne diyorum sen ne geveliyorsun.çevir lafı çevir yanmasın

Valla ben değinmek istediğim şeyi önceki mesajlarda defalarca belirttim. Artık daha fazla uzatmak istemiyorum. Lastik gibi oldu konu.
    @Call Of Murat arkadaşım da hislerime tercüman olmuş diyebilirm bir bakıma

• Bir de biz iPhone 4-4S-5 her neyse bir telefonunu ondan daha güçlü donanıma sahip android telefonla karşılaştırınca hedef tahtası oluyoruz.Tamam hadi akıcı süper menüde falan hiç kasmıyor ama insaf biz de T20 kullanmıyoruz ki kardeşim.Android kasıyor,android menülerde takılıyor nerde takılıyormuş ben hiç Xperia Z'de,HTC Butterfly'da takıldığını görmedim ? Bir de akıcılığı için aldım diyor gidiyor sadece Facebook'da durum yazıyor bunun benzeri örnekte şudur.Yani adam zengindir falan ama hiç bir şey anlamıyordur gider Asus Tytan alır ama onu zorlayacak hiç bir işlem yapmaz ne anladım ben o işten ?
  • Millet tuvalette bile foursquare den bildirim yapıyor. Çok salak bir toplumuz ne yazkki.
  • konuyu ve bütün yorumları okumadım.Ama sizin bu ön yargılarınız beni bitiriyor arkadaşım.siz alamıyorsunuz diye kıskanmayın.Sizde gayet iyi biliyorsunuz o telefonun hakkını veren çok insan var.Bunlardan biri benim.Iphone 4s im var.2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve bütün işlerimi onunla hallediyorum.(verdiğim yemek siparişlerine kadar) Hakkını vermeyen insanlara gelince gene sizene arkadaşım.Hayırlı olsun,adamın parası varki alıyor vs deyin geçin.İster hava deyi n ister ego 2000TL para saydıktan sonra bırakında biraz hava atsın alan adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

Bir de biz iPhone 4-4S-5 her neyse bir telefonunu ondan daha güçlü donanıma sahip android telefonla karşılaştırınca hedef tahtası oluyoruz.Tamam hadi akıcı süper menüde falan hiç kasmıyor ama insaf biz de T20 kullanmıyoruz ki kardeşim.Android kasıyor,android menülerde takılıyor nerde takılıyormuş ben hiç Xperia Z'de,HTC Butterfly'da takıldığını görmedim ? Bir de akıcılığı için aldım diyor gidiyor sadece Facebook'da durum yazıyor bunun benzeri örnekte şudur.Yani adam zengindir falan ama hiç bir şey anlamıyordur gider Asus Tytan alır ama onu zorlayacak hiç bir işlem yapmaz ne anladım ben o işten ?

Aynen bu Apple fanları da ayrı bir gıcık bu konuda. Toz kondurmazlar iphone'a, ios'a. Telefon güzel, işletim sistemi güzel, akıcı. Ancak kişiyi kısıtlıyor. Aleti istediğin gibi kişiselleştiremiyorsun. O yüzden bana ters. Eskiden 2.3 zamanlarında Android stabil değildi bu kadar Galaxy s2'de dahi kasabilirdi menü geçişi.
    Ancak Android çok gelişti şimdi ardından gelen ics ve jelly beanla. Çok akıcı hale geldi. Jelly bean romu yükledikten sonra gözle görülür performans artışı oldu benim x5'te menü geçişleri akıcı hale geldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

La sendeki telin donanimi ayfondakiyle bi olunca noluyo sanki ayni perfonmansi alacan. Cahilligin burdan belli olsu bak simdi

Şimdi benim telefona güncel romları yüklersen orijinal kernel ile 1 ghz'de kullanabilirsin. iphone 4'te de 1 ghz işlemci var. Tabi burada ios akıcılığını yakalayamayız ama zamanında iphone 4'e 1500 lira vermek var bir de ideos x5'e 600 lira verip ona yakın bir performans almak var.

arkadaş nedir bu rom yapınca telefon akıyor muhabbeti ona bakarsan ios'tada jb var onu yap istediğin kadar özelleştir androidden bile daha özgür olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Millet tuvalette bile foursquare den bildirim yapıyor. Çok salak bir toplumuz ne yazkki.

Aynen o foursquare de gıcık olduğum başka bi konu. Uygulamanın faydalı yönleri tabii ki var. Ama bu da toplumumuz tarafından "sosyalim" mesajı vermek için kullanılıyor. Face, twitter'da şu yer bildirimlerini görmekten gına geldi.
  • yolda yürür iken KARŞIDAN GELENİN ÜZERİNE ÇIKMAK
  • Annem, amcam. Amcam gitmis almis S3 almisti sanirim candy crush oynuyor sadec Annemde de S3 S4 daha iyi ise onu alayim diyor. Amcamdan bana ne ama anneme uzuluyorum. Not: Zengin degiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 8 Ağustos 2013; 2:02:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler l7 lg nasıl telefon ya?

Sony Miro mu lg mi konuda kaynatın şu soruyu da.
  • Haklisin ama marimba zil seside ayri bir guzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

O zaman insanlar lüks aracada binmesinler senin mantığına göre murat 131'de ayağını keser. Çok boş konular açılıyor nedense.

Araba için de derim aynı şeyleri. Bir düşün istersen bu lüks araçlara binenlerin hepsi gerçekten zengin mi ? O araçları almak için ödemeyeceği kredi borçlarının altına giren insanlar var. Tek taraflı düşünüp çıkamayız işin içinden.

Ben bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

quote:

La sendeki telin donanimi ayfondakiyle bi olunca noluyo sanki ayni perfonmansi alacan. Cahilligin burdan belli olsu bak simdi

Şimdi benim telefona güncel romları yüklersen orijinal kernel ile 1 ghz'de kullanabilirsin. iphone 4'te de 1 ghz işlemci var. Tabi burada ios akıcılığını yakalayamayız ama zamanında iphone 4'e 1500 lira vermek var bir de ideos x5'e 600 lira verip ona yakın bir performans almak var.

arkadaş nedir bu rom yapınca telefon akıyor muhabbeti ona bakarsan ios'tada jb var onu yap istediğin kadar özelleştir androidden bile daha özgür olur

Cahillik akıyor paçalarından

• Nokia 6303ic kullanıyorum memnunum.

Arkadaşa katılıyorum.
  • Belki klişe olucak ama fight cluptan bir replik paylaşayım.
    "Sahip oldukların sonunda sana sahip oluyor"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

quote:

Cahillik akıyor paçalarından

emin ol mobil işletim sistemlerini senden daha çok biliyiorumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Belki klişe olucak ama fight cluptan bir replik paylaşayım.
    "Sahip oldukların sonunda sana sahip oluyor"

Doğru söylüyorsun. Bir de şöyle bi söz vardı tam manasıyla hatırlamıyo olabilirim ama Einstein söylemişti:
    Bundan 100 sene sonra öyle aptal bir nesil yetişecek ki teknoloji insan iletişiminin önüne geçecek
    Bi bakıma katılıyorum birileriyle kafede buluşuyorsun ellerinden telefon düşmüyor. Doğru düzgün muhabbet edemiyorsun.
  • Size ne yahu milletten adam isterse 5bin tl verir alır. Ben aldığım telefonun tüm özelliklerini kullanıyorum genel olarak konuşmanız saçma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.