Şimdi Ara

Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
3
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Yahu hala anlayamıyorsunuz sanane arkadaş adam almış belki ekranı hoşuna gitti belki kendini tatmin ediyor sanane sana giren çıkan eden nedir parayı veren adam borcun altına giren adam taksiti ödeyen adam sen burda ne konumundasın bir hiç ee insanlara karışma hakkını kim tanıyor sana adam 40 yaşına gelmiş illa oyun mu oynayacak asıl sen yanlış düşünüyorsun ek olarak ne özelliği kullanıyorsun desek oyun oynuyorum bunu yapman telefonu bütün özellikleriyle kullandığın anlamına mı geliyor ? Cevabını vereyim hayır şimdi insanları yargılamadan önce kendi hayatına bak

Arkadaşım burada kimsenin yargılandığı falan yok toplumsal bir durumdan bahsediliyor. Gereksiz yere agresifleşmekten ziyade yapıcı yorumlarda bulunmalısın bence.

• yine bi elalemin derdi sizi mi gerdi vakalarıyla karşı karşıyayız. SANA NE ? SANA GİREN ÇIKAN MI VAR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Dizi ve film izliyorum, oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, fotoğraf çekiyorum, ve daha bir sürü şey... Şahsen ben bunlar için kullanıyorum.

Bunlardan başka internete giriyorsun başka bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Dizi ve film izliyorum, oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, fotoğraf çekiyorum, ve daha bir sürü şey... Şahsen ben bunlar için kullanıyorum.

Daha be olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rooney

quote:

quote:

Daha be olsun

Daha bir sürü şey demiş ya o yüzden dedim.
  • Ben hiz ve guzel kameranin yaninda iyi ekran goruntusu ve rahat oyun oynayip, istedigim uygulamayı kullanabilmek icin S III almıştım. Kızmazsanız kullanmaya devam etmek istiyorum.

• Nokia 1100 kullanıyorum kafam çok rahat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rooney

quote:

quote:

Daha be olsun

Daha bir sürü şey demiş ya o yüzden dedim.

Mesaj cwkmek aramak inte giemwk GPS gibi ornek verebilieiz

• Müzik ve wifi C5-03 İşimi görüyor daha fazlasını yapmıyor zaten
  • Aynen metroda ki her 5 kişiden 4'ünde Iphone görüyorum.
  • İsteyen istediği amaçla alır, kimse de karışamaz, yargılama hakkını vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Hala htc wildfire s kullaniyorum gayet de memnunum. Guncel romlari yukleyince telefon akiyor resmen. Bataryasi da 1 gun rahat gidiyor. Telefonumla muzik, fotograf, gunluk internet kullanimlarimi rahat bir sekilde gerceklestiriyorum. Oyun performansi icin cok yetersiz bir alet ama telefonda oyun oynasam ne keyif alabilecegim pc varken

Hocam bende Lg e510 kullanıyorum ama rom yüklesemmi bilemedim͵ lg güncelleme de çıkarmıyor.Sizce tehlikelimidir

Hic bir tehlikesi yok benim tele bugune kadar en az 15 tane rom yuklendi. Hala tas gibi

• geçen aylarda yıllarca kullandığım telefonum bozuldu bu seferde dokunmatik kullanayım dedim gittim s3 mini aldım.satıcının ısrarla yeni modelleri geldi s4 alın bilmem ne demesine rağmen.oyun oynayabiliyorum,internete giriyorum,istediğim herseyi yapıyorum s4 yada iphone 5 alacak param olmasına rağmen tercih etmedim,gerek yok o kadar para dökmeye.zaten bir telefona en fazla 800 lira veririm.milyarlık telefon alacağıma en donanımlısından bir bilgisayar alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waluigi

Şu güzelim telefonları sade hava atmak veya şekil yapmak için kullananlara acayip ayar oluyorum. Özellikle iphone kullananlarda var bu. Adam taksitle alıyor telefonu maaşı fazla olmamasına rağmen. Telefonu kullanma amacı bir yere gittiğinde masanın üstüne koymak, hava atmak. O kadar para verip aldığı telefonla da tek yaptığı arama yapıp, mesaj yazmak. E kardeşim ben onu takoz diye atfedilen Ericsson GH628'le de yaparım. En fazla internete girer sade. Madem o kadar para verip alıyorsun, dünyanın taksidine giriyorsun. Yükle bir kaç oyun da o yüksek donanımın hakkını ver bari. Zil sesini bile değiştirmeye tenezzül etmezler. En basitinden cuma namazlarına giderseniz namazın ortasında marimba sesleri duyabilirsiniz. Benim gibi düşünenler varsa gelin buraya, dökün içinizi, rahatlayın. Bu arada kendi telefonum Huawei ideos x5. Telefonda nerdeyse iphone 4 kadar donanım var. Zamanında 600 liraya almıştım. Elimden geldiğinde ilgileniyorum aletle. En güncel romlara bakıp yüklemeye çalışıyorum, telefondan en güzel şekilde verim almaya çalışıyorum. Jelly bean romunu yükledikten sonra gta 3'ü çatır çatır oynadım. Acaba düşünüyorum da başka milletlerde de var mıdır böyle telefon gibi şeyleri bir statü simgesi olarak düşünmek ?

Alipda internet paketi almayan tipler iyi örnek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle kıskanç bir fakir misin arkadaşım, sen alamıyorsun diye elalemin parasını nasıl harcadığına niye karışıyorsun ?

sonralıkla çok haklısın.annemin iş yerinde çalışan bir kadın var mesela sadece arama ve whatsapp takılıyor telefonda ona rağmen i5i varken One almış.bende de i4S var mesela i5i sırf ekranı gereksiz büyük diye almadım jb falan da var gayet dolu dolu kullanıyorum en az iki sene daha kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vivabonera

quote:

Yahu hala anlayamıyorsunuz sanane arkadaş adam almış belki ekranı hoşuna gitti belki kendini tatmin ediyor sanane sana giren çıkan eden nedir parayı veren adam borcun altına giren adam taksiti ödeyen adam sen burda ne konumundasın bir hiç ee insanlara karışma hakkını kim tanıyor sana adam 40 yaşına gelmiş illa oyun mu oynayacak asıl sen yanlış düşünüyorsun ek olarak ne özelliği kullanıyorsun desek oyun oynuyorum bunu yapman telefonu bütün özellikleriyle kullandığın anlamına mı geliyor ? Cevabını vereyim hayır şimdi insanları yargılamadan önce kendi hayatına bak

Arkadaşım burada kimsenin yargılandığı falan yok toplumsal bir durumdan bahsediliyor. Gereksiz yere agresifleşmekten ziyade yapıcı yorumlarda bulunmalısın bence.

Yazdıklarım biraz ağır olabilir ama kimse kimseye yaptığı tercihler için karışamaz adam istediği gibi kullanır isterse süs diye alır isterse yoldan geçene verir bu kimseyi ilgilendirmez insanların tercihlerine saygı duymak bir erdemdir ben söyleyeceklerimi söyledim daha da uzamasını istemem iyi günler.

• Omap 2 akar, fazlasına lüzum yok.

Qualcomm MSM 7230 kullandım en son. S800 hevesim var, malum para çok.
    Yanlış anlamayın.
    Senelerce Win Mo Pcket Pc kullanmış adamım. Hiç bir zaman güncel cihazları kullanmadım. Benim için cihazın stabil olması ve işimi görmesi yeter.
    4 yıl N958Gb kullandım. Ha, en iyisini alabilirdim. (Gerek yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 8 Ağustos 2013; 14:25:50 >
  • otobüste bir cebinden note 2 diğerinden i phone 5 çıkaran gördüm..cebe zarar arkadaş hadi i phone 5 sığdı diyelim o note 2 nasıl sığdı cep diye boxerın arasına mı sıkıştırıyordu acaba ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vivabonera

quote:

Yazdıklarım biraz ağır olabilir ama kimse kimseye yaptığı tercihler için karışamaz adam istediği gibi kullanır isterse süs diye alır isterse yoldan geçene verir bu kimseyi ilgilendirmez insanların tercihlerine saygı duymak bir erdemdir ben söyleyeceklerimi söyledim daha da uzamasını istemem iyi günler.

Boyleleri anca atip tutar babasi izin vermemiş herhalde akilli tel almasina hayir bu kadar dusuncelisin örn giydiğin t-shirt ten tut ayakkabina kadar markadir kesin millete atip tutacagina kendine bak

• Isteyen istedigi gibi kullanir. Telefonla illaki oyun oynanacak diye bir sey mi var mantiga bak? Sadece internete girmek icin kullaniyorum ben telefounumu. Daha toplasan 30 fotograf cekmemisdir aldigimdan beri telefonu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.