Şimdi Ara

Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
3
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş islerle ugrasiyorsunuz isi gucu birakip millete kafayi takmissiniz. Ağzı olan konusuyor arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Dizi ve film izliyorum, oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, fotoğraf çekiyorum, ve daha bir sürü şey... Şahsen ben bunlar için kullanıyorum.

Bunlardan başka internete giriyorsun başka bir şey?

Photoshop kullanıyorum, sözlük olarak kullanıyorum, Wolfram Alpha'dan problem çözüyorum, zorrent indiriyorum, video editliyorum, internet hızım düştü mü düşmedi mi kontrol ediyorum, merak ettiğim müzikleri Shazamla buluyorum, haritalardan yerimi öğreniyorum(otobüs yolculuklarına bire bir), maillerimi kontrol ediyorum, hava durumuna bakıyorum, alarmını kullanıyorum. Şimdilik ekstra bunlar geldi aklıma ve hepsini 4s'ten yapıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Dizi ve film izliyorum, oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, fotoğraf çekiyorum, ve daha bir sürü şey... Şahsen ben bunlar için kullanıyorum.

Photoshop kullanıyorum, sözlük olarak kullanıyorum, Wolfram Alpha'dan problem çözüyorum, zorrent indiriyorum, video editliyorum, internet hızım düştü mü düşmedi mi kontrol ediyorum, merak ettiğim müzikleri Shazamla buluyorum, haritalardan yerimi öğreniyorum(otobüs yolculuklarına bire bir), maillerimi kontrol ediyorum, hava durumuna bakıyorum, alarmını kullanıyorum. Şimdilik ekstra bunlar geldi aklıma ve hepsini 4s'ten yapıyorum.

Daha ne olsun hocam
    Torrent ne indiriyorsunuz merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

quote:

Orijinalden alıntı: vivabonera

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Yahu hala anlayamıyorsunuz sanane arkadaş adam almış belki ekranı hoşuna gitti belki kendini tatmin ediyor sanane sana giren çıkan eden nedir parayı veren adam borcun altına giren adam taksiti ödeyen adam sen burda ne konumundasın bir hiç ee insanlara karışma hakkını kim tanıyor sana adam 40 yaşına gelmiş illa oyun mu oynayacak asıl sen yanlış düşünüyorsun ek olarak ne özelliği kullanıyorsun desek oyun oynuyorum bunu yapman telefonu bütün özellikleriyle kullandığın anlamına mı geliyor ? Cevabını vereyim hayır şimdi insanları yargılamadan önce kendi hayatına bak

Arkadaşım burada kimsenin yargılandığı falan yok toplumsal bir durumdan bahsediliyor. Gereksiz yere agresifleşmekten ziyade yapıcı yorumlarda bulunmalısın bence.

Yazdıklarım biraz ağır olabilir ama kimse kimseye yaptığı tercihler için karışamaz adam istediği gibi kullanır isterse süs diye alır isterse yoldan geçene verir bu kimseyi ilgilendirmez insanların tercihlerine saygı duymak bir erdemdir ben söyleyeceklerimi söyledim daha da uzamasını istemem iyi günler.

Boyleleri anca atip tutar babasi izin vermemiş herhalde akilli tel almasina hayir bu kadar dusuncelisin örn giydiğin t-shirt ten tut ayakkabina kadar markadir kesin millete atip tutacagina kendine bak

Anlaşılan Yazdıklarım sana çok dokunmuş ne bu şiddet bu celal bayram bayram kalbini kırmak istemiyorum iyi günler bol düşünceler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha ne olsun hocam
    Torrent ne indiriyorsunuz merak ettim.

En son Human Body Pushing The Limits serisi vardı, laptoptan indiremediğim için sabırsızlanıp hemen telefondan indirdim. Beni şaşırtan altyazıyı da aynı dosyada bulundurup VPlayer ile açınca altyazılı olarak oynattı. Bir de dosya uzantısı mkv, laptop bile BSPlayer olmadan açamıyor bu dosyayı, VPlayer direk açtı. 720p Blu-Ray. İzledim başını, sonra ekran küçük gelince laptoba attım

• şu etrafında gördüğün her şeyin statü değeri var, sen sadece telefona takılmışsın.
  • off sıktınız ama ya.sanki paralar size giriyo size ne lan adamın parası,isterse gider çöpe atar hey allahım

• quote:

Orijinalden alıntı: Waluigi

quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

Telefonunu benim gibi somuren yoktur herhalde. Samsung galaxy ace telefonuma ios rom u yuklemistim bi arapat..

Ben de benim aleti rom yüklerken, kernel yüklerken bir çok kez bozmanın eşiğine getirmiştim.

her hafta yaklasik 10 kez telefonu brick ten kurtarıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

kapitalist düzen

insanlardaki gereksiz alışveriş isteği

ego tatmini

arkadaşlar ve iş cevresinde prestij sahibi olma

kafelerde araç anahtarlığı sigara paketi ve telefonu masaya koyma alışkanlığı

böyle 400 madde yazarım

para sizin keyif sizinde bu telefonları kullanan özellikle bayanlar pin kodunu dahi giremiyorken bırakında cahillikle suçlanmaya karşı çıkmayın

arkadaşlar iş çevresi için gerekli olabilir iş almaya filan çalışırken gerçekten iş alacağın insanı etkiler bir yandan yatırım yani
  • Gösterişten başka bir bok değil.

Kimse iş,internet zart zurt bi ton şey saymasın tek amaç ; GÖSTERİŞ.
  • quote:

kullanmayan veya kullanamayanlar hep serzenişte bulunuyor zaten bu konuda.
  • Bide bazı tipler elimdeki telefona öyle bir bakıyor ki deli oluyorum.
  • iPhone 4s beyaz 16 gb kullanıcısıyım.
    inanın bana tasarım herşey.
    ben iphone 4'ün kasasına tasarımına bittim
    ama oyunlarımda gayet güzeldir.
     Türklerin akıllı telefonları kullanma amacı
    ki ben telefonda oyun oynamayı nefret eden bir insanım öyle çok açmam oyunları
    programlar bana yeter
    ayrıyetten ios çok seri ve tam istedigim gibi.
    ayrıyetten 4s'in zaten donanımıda çok güçlü.
    gidipte kimse kusura bakmasın 2 saat telefonla ugraşamam yok onu kurucam bunu kurucam diye.
    app store aç oyun indir oyna bitti.

• quote:

Şu güzelim telefonları sade hava atmak veya şekil yapmak için kullananlara acayip ayar oluyorum. Özellikle iphone kullananlarda var bu. Adam taksitle alıyor telefonu maaşı fazla olmamasına rağmen. Telefonu kullanma amacı bir yere gittiğinde masanın üstüne koymak, hava atmak. O kadar para verip aldığı telefonla da tek yaptığı arama yapıp, mesaj yazmak. E kardeşim ben onu takoz diye atfedilen Ericsson GH628'le de yaparım. En fazla internete girer sade. Madem o kadar para verip alıyorsun, dünyanın taksidine giriyorsun. Yükle bir kaç oyun da o yüksek donanımın hakkını ver bari. Zil sesini bile değiştirmeye tenezzül etmezler. En basitinden cuma namazlarına giderseniz namazın ortasında marimba sesleri duyabilirsiniz. Benim gibi düşünenler varsa gelin buraya, dökün içinizi, rahatlayın. Bu arada kendi telefonum Huawei ideos x5. Telefonda nerdeyse iphone 4 kadar donanım var. Zamanında 600 liraya almıştım. Elimden geldiğinde ilgileniyorum aletle. En güncel romlara bakıp yüklemeye çalışıyorum, telefondan en güzel şekilde verim almaya çalışıyorum. Jelly bean romunu yükledikten sonra gta 3'ü çatır çatır oynadım. Acaba düşünüyorum da başka milletlerde de var mıdır böyle telefon gibi şeyleri bir statü simgesi olarak düşünmek ?

Nakitle aldım. 16 yaşında öğrenciyim. İstediğimi yaparım. Her türlü oyunu oynuyor her türlü işimi telefonumdan hallediyorum. Telefonumu ya elimde ya cebimde tutarım. Kıskançlığın alemi yok. Herkes hava atmak için almıyor.

• başıma bişey gelmeyecekse xperia z'den çok memnun olduğumu belirteyim.

ne alaka yok gösteriş yok bilmem ne. kullanamayan alamayan bok atıyo arkadaş. git sen de çalış kazan paranı, alın terinle kazandığın parayla al. almıyosan da alanlara laf etme bıdı bıdı etme ordan. ben sen kullanmıyon diye bişey diyom mu seni hor görüyom mu? ha bu yüzdenyani akıllı telefon kullanmıyon diye seni hor görecek adamın da ağzına tüküreyim zaten. onun dışında bu tartışma yersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

başıma bişey gelmeyecekse xperia z'den çok memnun olduğumu belirteyim.

ne alaka yok gösteriş yok bilmem ne. kullanamayan alamayan bok atıyo arkadaş. git sen de çalış kazan paranı, alın terinle kazandığın parayla al. almıyosan da alanlara laf etme bıdı bıdı etme ordan. ben sen kullanmıyon diye bişey diyom mu seni hor görüyom mu? ha bu yüzdenyani akıllı telefon kullanmıyon diye seni hor görecek adamın da ağzına tüküreyim zaten. onun dışında bu tartışma yersiz.

Bayram süresince fazla evde olmadığım için konuya da bakamadım. Bu konuyu ilk can sıkıntısından açtım, içimdekileri döktüm. Bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Gösteriş derken aslında bir çok nesne statü göstergesi olarak kullanılıyor ne yazık ki. Ben telefona değinmişim burda. Sadece bizim milletimize mi hastır, bir yere girdiğinde masanın üstüne telefon, araba anahtarı(özellikle Bmw) ve Marlboro koymak ? Bunun gibi örnekler verilebilir. Etrafımda görüyordum pahalı telefon alıp da arama ve mesaj için kullanan. Ben de iç geçiriyordum "lan şimdi şu alet bende olsa da x oyununu oynasam" diye. Bu yüzden böyle düşüncelere sahip olmuş olabilirim. Gelen tepkilerden sonra işin kapitalizm, sömürme yönüne de değindim. Ayrıca artık elimde S4 var. Alınca böyle bi boşlukta hissettim sanki kendimi. Fazla da bir şey yapmadım daha. Wifi'den güncelleme yaptım. Bir kaç uygulama ve Gta 3 yükledim. Sensörle gelen yeni özellikleri keşfettim. Hafıza kartı alınca daha çok oyun vs yüklerim. S4-Htc one-Xperia Z arasında kaldım. Benchmark sonuçları ve sensör özelliklerini göz önüne alınca s4'te karar kıldım.

• quote:

quote:

Bayram süresince fazla evde olmadığım için konuya da bakamadım. Bu konuyu ilk can sıkıntısından açtım, içimdekileri döktüm. Bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Gösteriş derken aslında bir çok nesne statü göstergesi olarak kullanılıyor ne yazık ki. Ben telefona değinmişim burda. Sadece bizim milletimize mi hastır, bir yere girdiğinde masanın üstüne telefon, araba anahtarı(özellikle Bmw) ve Marlboro koymak ? Bunun gibi örnekler verilebilir. Etrafımda görüyordum pahalı telefon alıp da arama ve mesaj için kullanan. Ben de iç geçiriyordum "lan şimdi şu alet bende olsa da x oyununu oynasam" diye. Bu yüzden böyle düşüncelere sahip olmuş olabilirim. Gelen tepkilerden sonra işin kapitalizm, sömürme yönüne de değindim. Ayrıca artık elimde S4 var. Alınca böyle bi boşlukta hissettim sanki kendimi. Fazla da bir şey yapmadım daha. Wifi'den güncelleme yaptım. Bir kaç uygulama ve Gta 3 yükledim. Sensörle gelen yeni özellikleri keşfettim. Hafıza kartı alınca daha çok oyun vs yüklerim. S4-Htc one-Xperia Z arasında kaldım. Benchmark sonuçları ve sensör özelliklerini göz önüne alınca s4'te karar kıldım.

hayırlı olsun hocam ben s4'ü kullanıcıya 8 gb alan kalıyo diye almamıştım hafıza kartına oyun falan kurulamıyo çünkü.

bu arada gösteriş için hareket edenlere (masaya koymalar, elde taşımalar falan) ben de uyuz oluyorum.

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun hocam ben s4'ü kullanıcıya 8 gb alan kalıyo diye almamıştım hafıza kartına oyun falan kurulamıyo çünkü.

bu arada gösteriş için hareket edenlere (masaya koymalar, elde taşımalar falan) ben de uyuz oluyorum.

Aynen telefonun tek kötü yanı o. Touchwiz arayüzü ve bazı gereksiz uygulamalar yer kaplamış sanırım biraz. Telefonu ilk aldım 1 gb müzik attım sanırım bir de Gta 3'ün datası. 8,90 gb yer kapladı toplamda.

• milletin derdi sizi mi gerdi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.