Şimdi Ara

Fifa 11'de kısa pas atma sorunu..yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır oynuyorum fifayı son 2 günde kısa pas atması değişti adamların bir türlü istedigim pası atamıyorum.toplar hiç adamın ayagına gitmiyor.yani bir gariplik oldugunun farkındayım ama çözümleyemedim.yardımcı olursanız sevinirim

• pas ayarlarından manuel yapmış olabilirsin. eğer böyle yaptıysan elini basılı tuttuğun kadar hızlı pas atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

pas ayarlarından manuel yapmış olabilirsin. eğer böyle yaptıysan elini basılı tuttuğun kadar hızlı pas atar.

nasıl düzelticez
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

quote:

pas ayarlarından manuel yapmış olabilirsin. eğer böyle yaptıysan elini basılı tuttuğun kadar hızlı pas atar.

nasıl düzelticez

Bilgisayarı açınca ss koyarım.
  • settings'ten controler settings'e gir. bu ekran çıkacak. pass asistant'ın aşağıdaki gibi olup olmadığına bak.

• quote:

settings'ten controler settings'e gir. bu ekran çıkacak. pass asistant'ın aşağıdaki gibi olup olmadığına bak.

bende o bölüme girince böyle oluyo ya .açılmıyo bölüm ok diyince geri çıkıyo

• o bölüme klavyeyle giremezsin. daha önceden kolla girilip böyle yapılmış olmalı.

istersen belgeler'deki fifa11 klasörünü sil ve oyunu tekrar açıp ayarlarını yap. böyle yaparsan da bütün profil ayarların, kayıtların silinir. buttondatasetup ve fifasetup diye iki dosya var. onları silsen belki profilin silinmeden dediğimi yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kolla girdiğim zaman senin gönderdiğin resimdekinin aynısı geliyo zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godilli -- 7 Ağustos 2011; 0:35:46 >
  • ayarlar nasıl bozulmuş bilmiyorum ama o zaman diğer dediğimi yapacaksın. yani sileceksin dosyayı baştan ayar yapacaksın.
  • quote:

ayarlar nasıl bozulmuş bilmiyorum ama o zaman diğer dediğimi yapacaksın. yani sileceksin dosyayı baştan ayar yapacaksın.

buttonDatasetup ve fifasetupumu silicem ? sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

quote:

ayarlar nasıl bozulmuş bilmiyorum ama o zaman diğer dediğimi yapacaksın. yani sileceksin dosyayı baştan ayar yapacaksın.

buttonDatasetup ve fifasetupumu silicem ? sonra ?

aklıma yeni bişey geldi. hiç birşeyi silme.

oyun açılırken harhangi bir profili seçme ve yeni profil aç. bütün problem çözülmesi lazım.
  • problem çözüldü çok teşekkür ederim
  • O.k.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.