arkadaşlar forumda hiçbir inceleme göremediğimden ve oyun dün akşam elime geçtiğinden dolayı ufakda olsa bir analiz yapmak istedim öncelikle demodan farklı olarak yapay zekanın oldukça gelişmiş olduğunu söylemeliyim.fifa 10 ve world cup oynarken legendaryde hiç zorlanmadan 5 10 attığım takımlar bu defa beni oldukça zorladı.hatta fenerbahçeye ligin ilk maçında 2-0 yenildim maç ortada geçsede yediğim 2.golü anlatmak gereği hissediyorum. BUARADA LİGİN İLK MAÇI FB İLE Mİ DİYE kaygılanan arkadaşlara söylemeliyimki ne yazıkki öyleydi.hiç gerçekçi durmuyor
ceza sahasına oldukça yakın sağ taraftan kullanılan taç atışında alex topu kontrol edip orta yaptı.benim savunma oyuncuları ofsayt diye çıktıklarında niang semih ve kazım kalecimle karşı karşıya kaldılar bende kesin ofsayt diye bıraktım çnkü ferrari elini kaldırıyordu o sırada yan hakeme doğru YAHU OFSAYT !! dercesine.ama nafile savunma geri koşarken niang topu ağlara yuvarladı ve çok GERÇEKÇİ bir gol yemiş oldum
tezahuratları merak eden arkadaşlar süper lig için **saldırın saldırın bu taraftar için saldırın **kadıköyün p*çlerine koymadan tezahuratı ea bombasın yaaa muhahha **ŞİMDİ KİMSE İNANMIYACAK AMA beşiktaşım oleeeeyyyy ooooooooo beşiktaşım oleeeyyy tezahuratıda oyunda VAR!! **DİĞER tezahuratlarda yine stadlarımızda duyduğumuz davul ritimle ligimizle örtüşen seslerden oluşmaktaki atmosferi çok iyi tamamlıyor **birde ıslık olayı var.ama 2 çeşit ıslıklama var.birincisi top deplasman takımına geldiğindeki ıslıklama 2.si ise derbi maçlarda ezeli rakibi yoğun şekilde ıslıklama ki buda inanılmaz farklı ve gerçekçi olmuş..fifa 10 ve world cup ta yoktu yeni bir eklenti!
oyunu handball on fakat penaltı hariç şeklinde oynadım.pasları ve ortaları manuel yaptığımdanmıdır bilmem ama normalden biraz daha fazla orta pozisyonlarında elle oynama oluyor.AMA UNUTMADAN PATCHSİZ halini oynuyorum henüz internete bağlanmadım belki düzeltilmiştir
queresma ile oynarken pas verdiğinizde yada orta yaptığınızda hep otomatik hareketle animasyonlarını tamamlıyor.ya topuk pası veriyor ya rabona ile orta açıyor.bir bjkli olarak böyle bir ayrıntının oyunda olması beni çok mutlu etti.birde lt basılı iken sağ analogla sağa gidip sonra sol yaparsak meşhur queresma hareketi yapıyor adamım! yapılması oldukça kolay izlemeside bir okadar eğlenceli bir hareket..yani skill hareketlerinde zorlanan arkadaşlara buradan müjde her kilit oyuncunun bir tane YAPMASI BASİT AMA EFEKTİF hareketi var
yapay zeka demodan kat ve kat iyi.beni live dan tanıyanlar oyunu nasıl oynadığımı bilirler kolay kolay rakip tanımıyorum ukalalık yapıcak kadar iyiyimdir ama yapay zeka YILLARDIR İLK DEFA beni şaşırttı.özellikle verkaç ile atak yapıyor olmaları ve kontra atağa çıkmaları karşımda bir İNSAN varmışcasına oyuna bağlanmama sebep oldu.BİLMİYENLER İÇİN SÖYLİYELİM FİFA online da iyi olsada SİNGLE için birçok insan PES serisini tercih eder ama artık single fifa 11 ile bu yapay zekayla olmuştur ;)
oyundaki replayler ve cinematiklerin hiçbirinde 3 boyutlu çim yok arkadaşlar
EA TRAX harika linkin park tan groove armada ya uzanan inanılmaz oyun müzikleri var
Fixture daha öncede dediğim gibi ilk hafta debi oynatarak beni üzdü ve ilk sezondan avrupa kupası yok..FİFA 10 PC deki career mode da belli takımlar avrupada ilk sezondan oynuyorlardı..ben bursa bjk fb gs ve trabzonun ilk sezondan avrupa ya başlamasını isterdim kötü olmuş
demoda en çok eleştirilen kanada doğru bek oyuncumuz çıksın diye atılan ama ileri uçtaki kanat oyuncusunun geri gelip topa koşması olayı tamamen ORTADAN KALKMIŞ. bravo EA demonun üzerine çok çalışmışlar
quresma buca maçında hafif sakatlanıp maçı yarıda bıraktı.maç sonu gelen mesaj beni bilgilendirirken üstüne direk kadroya ulaşıp hemen değişiklik yapmamı sağlıyabilicek bir link çıktı.çok memnun kaldım
personality aşmış.BAZI KİŞİLER SÜPER LİG E ÖZENİLMEMİŞ diyorlar ama oyuncu suratları GENERİC olsada modellemeler inanılmaz.yani boyun omuz gövde vs tele yada co-op kamerasında bakıldığında çok iyi anlaşılıyor
mesela guti yi formationdan girip work rate yani çalışma derecesini değiştiriceksiniz.defansif oyununu yüksesk yapıp geri dönmesini istiyorsunuz ama HAYIIIIIRRR. guti kendi özellikleri çerçevesinde diyorki AGA BEN KOŞMAM GERİ DÖNMEM AYAĞIMA GELİRSE PAS ATAR İLERİ OYNARIM.aynende öyle oluyor defansa dönmüyor.taktik açısında OYUNCU SEÇİMİ BÜYÜK ÖNEM KAZANMIŞ!!
maç öncesi scout report yani karşı takımın analizi harika.birde mesaj kutumuzda magazin diye bir kısım vardı.ne gibi mesajlar geliceğini çok merak ediyorum
hmm desene bu sene FIFA 11 kendinden cok söz ettirecek...Grafikler de bi değişiklik varmı? herhangi bir ghosting ya da birtakım bug sorunları oldu mu hiç gözüne ilişen birşey?
demodaki grafiklerin üzerine motion blur eklenmiş.onun dışında ekstra bir gelişme yok.tabi gece maçlarını demoda göremediğimiz için ışıklandırma efektleride oldukça hoş görünüyor paşam. ghosting veya bug görmedim.oyunu çok fazla oynıyamıyorum çnkü hdd ye atamadım oyunu yazılma hızından dolayı.dvd rom oldukça seçici olduğundan dvd den oynuyorum ve arada clean disc hatası alıyorum. kesinlikle RAFİNE EDİLMİŞ bir oyun olmuş.tekrarlıyayım bu patchsiz hali nete bağlanıp 35mb lık update i henüz indirmedim
dostum hayırlı olsun inceleme de şık olmuş...iyi oyunlar sana live da görüşürüz...