Şimdi Ara

Fifa 11 Manager Mode Oyuncu Kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Manager modda oyuncu kiralık olarak takıma gelmiyor nasıl kiralık olarak getirebilirim oyuncuya aldığı maaşın 4 katını veriyorum gene gelmiyor...

• yardım edecek yokmu ya...
  • kiralamaya çalıştığın oyuncu kiralık listesindemi?? hangi takımsın kimi kiralamaya çalışıyosun bunlarıda belirtirsen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuducini -- 16 Mart 2011; 19:24:52 >
  • Beşiktaştayım oyuncu kiralık listesinde değil ama büyük takımlardada kiralık olarak gelmiyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asnaeb -- 16 Mart 2011; 20:36:29 >
  • Kiralık sistemi yok gibi bişey arkadaşım hiç uğraşma. Bu oyun alıp-satma üzerine yapılmış. Kimse kiralık gelmez, gelsede 1 yıl sonra geri gidiyormu bilmiyorum ama gerçek hayatta kiralık oynayan oyuncular (mesela İbrahimovic gibi) o takımın bonservisli oyuncusu olarak başlıyor.
  • bende uğraştım ama getiremedim, sanki kiralama secenegini sekil olsun diye koymuslar gibi, manisa ile oynuyorum m.topal, amauri, drenthe, r.earnshaw, lincoln gibi oyuncuları transfer ettim ama kiralama beceremedim ya
  • türkiye liginin prestiji düsük diye gelmiyorlar
  • Kiralamak istediğiniz oyuncuyu seçtikten sonra alta yüzde belirir en azından yüzde 55 60'ın üzerine gelmeli ki size gelebilsin.Tabi gidipte ronaldoyu kiralayayım olayına girerseniz tabi gelmez.Yada Rakip takımlardan kiralamaya yada almaya çalışınca real-barça gibi.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.