Şimdi Ara

Fifa 2007 Manager Mod sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süre önce başlayan ve ne yaptıysam kurtulamadığım bir sorunu buraya yazmaya karar verdim belki bilen birisi çıkar.Manager modda 3. sezona geldiğimde oyun hata veriyor belki kurduğum yamalardandır dedim ve oyunu tamamen silip tekrar yükledim fakat yine 3. sezona veya 2. sezonun ortalarına geldiğimde hata veriyor en sonunda kaldırcım c den d ye yükledim Ama sonuç nafile yine aynı şey yine aynı şey acaba başınıza geldimi ve geldiyse nasıl çözdünüz ağız tadıyla bir manager mod yapamıyorum yav Bilen birisi lütfen izah etsin

Saygılarımla

• up
  • cd de sorun var demekki
  • cd değil dvd den yüklüyorumda.Bayağıdır oynuyorum 1 kere hata verdi ondan sonra sürekli 3. sezonda hata vermeye başladı
  • ben oyunu bayaıır oynuyorum 2011 yılına kadar geldim(5-6 yıl oldu) nerdeyse hic sorun yasamadım (birkac oyundan atmayı saymassak)
    bence yüklediin dvd'de hata vardır
  • cd bozuk
    javascript:void(AddText(''))
  • hocam anladığım kadarı ile senin para yetmiyo yani sol köşede ne kadar paran olduğunu gösterir o eğer çok adam aldıysan kesin öledir yada adam yaptıysan bayaa paran gidecektir bilet fiyatlarına falan zam yap biraz daha rahatlarsın yedekde fazla adam bırakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede cd bozuk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.