Merhaba arkadaşlar bir süre önce başlayan ve ne yaptıysam kurtulamadığım bir sorunu buraya yazmaya karar verdim belki bilen birisi çıkar.Manager modda 3. sezona geldiğimde oyunhata veriyor belki kurduğum yamalardandır dedim ve oyunu tamamen silip tekrar yükledim fakat yine 3. sezona veya 2. sezonun ortalarına geldiğimde hata veriyor en sonunda kaldırcım c den d ye yükledim Ama sonuç nafile yine aynı şey yine aynı şey acaba başınıza geldimi ve geldiyse nasıl çözdünüz ağız tadıyla bir manager mod yapamıyorum yav Bilen birisi lütfen izah etsin
Saygılarımla
up
cd de sorun var demekki
cd değil dvd den yüklüyorumda.Bayağıdır oynuyorum 1 kere hata verdi ondan sonra sürekli 3. sezonda hata vermeye başladı
ben oyunu bayaıır oynuyorum 2011 yılına kadar geldim(5-6 yıl oldu) nerdeyse hic sorun yasamadım (birkac oyundan atmayı saymassak) bence yüklediin dvd'de hata vardır
cd bozuk javascript:void(AddText(''))
hocam anladığım kadarı ile senin para yetmiyo yani sol köşede ne kadar paran olduğunu gösterir o eğer çok adam aldıysan kesin öledir yada adam yaptıysan bayaa paran gidecektir bilet fiyatlarına falan zam yap biraz daha rahatlarsın yedekde fazla adam bırakma