Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntünün konsollarla alakası yok.Next-gen grafik bekleyenlere geçmiş olsun.Ea yine PC kullanıcılarına ne kadar değer verdiğini göstermiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 8 Haziran 2010; 22:44:53 >
  • Konuyu Kaldıralm Bnce Gördükçe Moralim Bozuluyo Aga Yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Görüntünün konsollarla alakası yok.Next-gen grafik bekleyenlere geçmiş olsun.Ea yine PC kullanıcılarına ne kadar değer verdiğini göstermiş oldu.

Yahu görüntü pc görüntüsü mü ? ancak görüntü next gen arkadaşlar konsoldaki fifa 10 dan neyi eksik bu görüntünün anlayamadım.En önemlisi gameplay'in konsoldaki gibi olması yoksa boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 8 Haziran 2010; 23:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

Görüntünün konsollarla alakası yok.Next-gen grafik bekleyenlere geçmiş olsun.Ea yine PC kullanıcılarına ne kadar değer verdiğini göstermiş oldu.

Yahu görüntü pc görüntüsü mü ? ancak görüntü next gen arkadaşlar konsoldaki fifa 10 dan neyi eksik bu görüntünün anlayamadım.En önemlisi gameplay'in konsoldaki gibi olması yoksa boş.

Ya görmüyomusn arkadaki taraftarı görmüomusun çimleri gölgeleri formaları oyuncu tiplerini yaa yine yalan oldu kardeşim

• quote:

quote:

Pc görüntüsü olduğuna kesinlikle eminim.Oyuncuların duruşları ve boyutları bile farklı olduğunu belli ediyor.Formaların kalitesi,çimler,arkadaki seyirciler,stadın görüntüsü kısacası herşeyi konsol versiyonundan farklı.

• oyun daha yapım aşamasında ve pc yi önemsemeye başladılar artık buda sevindirici mesela bir dövüş oyunu çıkaracaklar pc ye sonra tiger wodds 11 çıkacak yani bu sene tam olmazsa bile seneye olur
  • Yok öyle bi dünya.
  • O resim PC versiyonu sanki. Ve olmamış gibi.
  • 1 tane resimle yorum yapmak pek doğru olmaz.oyun içi video ve demo geldikten sonra işin aslı belli olur tamamen.ama ben pek inanmıyorum ki konsollardaki gibi yapsın EA Sport.Rüyamda görsem yine inanmam.
  • hadi bakalım
  • quote:

quote:

quote:

Pc görüntüsü olduğuna kesinlikle eminim.Oyuncuların duruşları ve boyutları bile farklı olduğunu belli ediyor.Formaların kalitesi,çimler,arkadaki seyirciler,stadın görüntüsü kısacası herşeyi konsol versiyonundan farklı.

daha kaliteli ss ler yayinlandi simdi PC goruntusu gibi durmuyor

https://store.donanimhaber.com/cd/60/28/cd6028449bdc1987afab7836765322a3.jpg

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

• Ps3 Ve Xbox İçin Değişik Pc İçin yine Aynı Hikaye Devam Ediyor Arkadaşlar Kesin Ve Net Pc Versionu Next Gen Değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgs123

Ps3 Ve Xbox İçin Değişik Pc İçin yine Aynı Hikaye Devam Ediyor Arkadaşlar Kesin Ve Net Pc Versionu Next Gen Değildir..

kaynak ne
  • quote:

Ps3 Ve Xbox İçin Değişik Pc İçin yine Aynı Hikaye Devam Ediyor Arkadaşlar Kesin Ve Net Pc Versionu Next Gen Değildir..

Gökten zembille bildirdiler galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Bildirmelerine Gerek Yok Kardeşim Ztn Bugünkü Açıklamalar Öle Diyor Bnde Kaç Aydır Bu Haberi Bekliyordum Lanet Olsun Böle Ea Sports Gibi Büyük Bir Şirketin Yaptığı Çok Büyük Bir Ayıptır

• Pes fifayı altüst etmezse bunlar pcye doğru düzgün oyun yapmazlar . İnşallah pes beklenen çıkışı gerçekleştirir fifayı altüst eder işte o zaman pcye de oyun yaparlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Bildirmelerine Gerek Yok Kardeşim Ztn Bugünkü Açıklamalar Öle Diyor Bnde Kaç Aydır Bu Haberi Bekliyordum Lanet Olsun Böle Ea Sports Gibi Büyük Bir Şirketin Yaptığı Çok Büyük Bir Ayıptır

şu açıklama metnini bi kopyalasanda bizde öğrensek

• FTFA 11 Duyuruldu diyor site

'' http://worthplaying.com/article/2010/6/9/news/74792/ ''
  •  FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.