Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

fifa online dediğimiz, current gen motoruyla yapılan oyun bedava olduğu için pc versiyonu büyük ihtimalle next gen gelecektir. aksi takdirde bedavası dururken, online oynama imkanı dururken aynı eski motorlu oyunu satamaz ea.. sanmıyorum öyle bir aptallık yapacaklarını.. ayrıca eski fifa oyunlarını yapan hb studios ile kontratını feshetti ea sports ki bu da bir işaret. bir de fifa11'in pc versiyonunun yapımcısı yok görünüyor şu anda ve pc versiyonu ile ilgili konuşmaları david rutter yapıyor ki kendisi next gen versiyonun yapımcısıdır ve geçtiğimiz yıllarda pc versiyonu ile ilgili sorulara benim bir alakam yok diye cevap veriyordu.. şimdi ise pc oyuncuları eski oyun yüzünden oldukça şikayetçi ve bu yıl pc oyuncuları gerçekten çok sevinecek diyor kendisi.. ama temmuza kadar konuşamam diyor.. bize de temmuza kadar beklemek kalıyor. bakalım neler olacak temmuzda göreceğiz, şu anda %50'si tamamlanmış oyunun ekran görüntülerine bakıp tartışarak birbirimizi yemeyelim. kokusu çıkar yakında, o yüzden bekleyelim arkadaşlar..

Gerçekten aydınlatıcı olmuş bu yazı ben ben eski oyunları yapan stüdyo yapıyor sanıyordum endişeleniyordum şimdi için rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

EA sports bas sorumlusu twitterden aciklama yapti:

quote:

No PC news whatsoever until July. Sorry. =)

http://twitter.com/ruttski

Neyse az kaldı Temmuz'a Yeni haberler bekliyoruz.

Bu arada şu verdiğiniz görüntüler gerçekten çok iyi, hele hele yüzler

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

quote:

Yizler iyide bizim takımların yüzleri nasıl acaba onlarada özen gösterdilermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

quote:

Yizler iyide bizim takımların yüzleri nasıl acaba onlarada özen gösterdilermi?

Konsolda bile yokken Pc için hiç umudum yok.

• geliyor olm hem de bomba gibi geliyor diyor içimden bi ses hadi bakalım..

oyunun köln'de yapılacak tanıtım ayağında "There will be presented the all around renewed PC version of the game" yazıyormuş oyunun tanıtımının davetiyesinde.. yani yepisyeni pc versiyonu sunulacak demek bu. fifa online da beleş olduğu için aynı motorlu fifa11'i piyasaya süremezler;)
    http://www.fifa4fans.de/news/shownews_e.php?shownews=849

sonunda pes'ten kurtulacak gibi hissediyorum kendimi, oh yeaaaaaaaaahh

not: yine fos çıkarsa fena olurum onu da belirteyim.. ama şu an her şey ng fifa'yı işaret ediyor..

not 2: fazla sevindim galiba, bi sigara içip durulayım.. olur da aynı eski oyunu sürerlerse bursa maçını 2-2 sanıp şampiyonluk turu atan fenerliler gibi morarmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Temmuz 2010; 2:25:43 >

• Adresteki yazıya göre yarın (8 Temmuz'da) PC sürümü tanıtılacakmış. İşte o zaman her şey belli olacak. İnşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz.
  • Bakalım beklediğimiz next-gen fifa bu sene çıkacak mı
  • FIFA 11 Next-Gen olacak arkadaşlar. %99 inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Adresteki yazıya göre yarın (8 Temmuz'da) PC sürümü tanıtılacakmış. İşte o zaman her şey belli olacak. İnşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz.

evet. ayrıca "özellikle ilk defa ea turdaki koca bir ayağı pc versiyonu için ayırdı" diyor.. tam xbox360 versiyonu olmasa da geçen yıllara göre çok farklı bir fifa alacağımız kesin gibi duruyor. belki (sanmam ama) konsol versiyonundan bile iyi çıkabilir belki de fifa 10'un next gen portu olabilir.. aman farklı olsun da, her sabah yumurta yemek gibi oluyor her yıl aynı robotik fifayı oynamak.. (aynı şekilde pes'i oynamak), bi sabah da sucuk yiyelim değil mi

• pek umutlu değilim ama konsoldaki gibi çıkarsa oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 7 Temmuz 2010; 19:12:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Adresteki yazıya göre yarın (8 Temmuz'da) PC sürümü tanıtılacakmış. İşte o zaman her şey belli olacak. İnşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz.

evet. ayrıca "özellikle ilk defa ea turdaki koca bir ayağı pc versiyonu için ayırdı" diyor.. tam xbox360 versiyonu olmasa da geçen yıllara göre çok farklı bir fifa alacağımız kesin gibi duruyor. belki (sanmam ama) konsol versiyonundan bile iyi çıkabilir belki de fifa 10'un next gen portu olabilir.. aman farklı olsun da, her sabah yumurta yemek gibi oluyor her yıl aynı robotik fifayı oynamak.. (aynı şekilde pes'i oynamak), bi sabah da sucuk yiyelim değil mi

Benim tahiminim ilk etapda Fifa 08 deki oynayışı Fifa 09 daki grafiklerle harmanlayıp çim vb gibi detaylarıda yine PC versiyonu biraz farklı olacak şekilde yapıp karma ama sonuçta yeni bir oyun çıkartabilirler.Bu bile fazlasıyla yeterli olur başlangıç için.

• yarını merakla bekliyorum(z)
  • Pc ye oyun yapanlar aynı kişi olduğuna göre en azından konsoldaki bir fifa 10 bekleyebiliriz.Bir an önce açıklasalar iyi olurdu aslında pc oyuncularına borçlular bizi çok üzdüler.
  • 8 temmuz oldu hala yok çok merak ediyorum
  • Bence bosuna heveslenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Bence bosuna heveslenmeyin.

heveslenmiyoruz ancak mutlaka nextgen olmalı yoksa pcyi tamamen bıraksınlar.
  • Bende büyük bir heves ile girdim konuya demek ki hala ses yok.EA yı kınıyoruz.
  • Nasıl sabırsızsınız, 7temmuz'un bittiği an mı açıklanacak dediler? bakalım 8 temmuz bitmeden bişey demeyelim.
  • müjdemi isterim. artık kesinleşti, resmiyet kazandı ve bugün sunumu yapıldı.. fifa 11 pc tamamen next genhttp://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/1217864-omg-omg-buddies.html

elveda gerizekalı pes serisi
  • quote:

müjdemi isterim. artık kesinleşti, resmiyet kazandı ve bugün sunumu yapıldı.. fifa 11 pc tamamen next genhttp://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/1217864-omg-omg-buddies.html

elveda gerizekalı pes serisi

Bilgisayardan mezdekeyi açtım göbek atıyorum şu an da Pes'e de gerizekalı demezsek iyi olur O da bu sene baya değişiyor hatta futbolcuların animasyonları bile değişti, uzun zaman sonra iki tane harika futbol oyunumuz olacak

HELL YEAH!!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.