Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: designr

konzolcuların elinden bir koz daha eksildi ehehehe

açık söyleyim şu sıralar bi xbox360 ya da ps3 slim almayı düşünüyordum ama nah alırım artık

+1
  • Oley be bir Fifa hastası olarak duyduğum en güzel haber bu
  • Allaaaaaaah

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Yaşadınız PC ciler

Bu Konsola laf atmak isteyen çok akıllı arkadaşlar sussalar çok iyi olacak. Koz eksilmiş filan. Görende pc ye GeoW 2, Halo 3, Reach, GOW III, MGS4, Heavy Rain hepsi zaten PC ye çıkmıştı bi Fifa kalmıştı sanar

Arkadaşım kaç kişinin 2 tane konsolu var?Ps3 ün sadece gow 3, heavy rain,uncharted 2 oyunları çekici geliyor, xboxında yazdıkların.Kaçınız strateji oynayabiliyosunuz?Ya da Half-life, Stalker, Witcher, eski muhteşemler (Diablo vs) kabul edin artık pc eski halini almaya başladı.Ölmekte olan yaşamaya başlıyor.

• Hiç bu kadar mutlu olmamıştım ya içimde çocuksu bi heyecan var hala inanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Allaaaaaaah

/>

Müthiş bir haber yıllardır beklediğimiz olay gerçek oluyor

• şu saatten sonra xbox360 yada ps3 alanın aklına tüküreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 8 Temmuz 2010; 18:52:09 >
  • Tek kelimeyle muhteşem bir haber bu oyun resmen rüyalarıma giriyodu .Konsolda görüp en çok hayıflandığım oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

şu saatten sonra xbox360 yada ps3 alanın aklına tüküreyim

Satışları çok etkiler bence de ama hala konsol aldırtacak oyunlar var ah onlarda pcye gelse
  • quote:

Şakacı seni
  • .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 8 Temmuz 2010; 18:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murii

quote:

Satışları çok etkiler bence de ama hala konsol aldırtacak oyunlar var ah onlarda pcye gelse

Satışları nasıl etkiler yahu? Sanki oyun sadece PC ye çıkacak veya sanki sadece ve sadece Fifa için PS3 ve Xbox alanlar almazsa satışlarda gözle görülür bir düşüş olacak

quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Yaşadınız PC ciler

Bu Konsola laf atmak isteyen çok akıllı arkadaşlar sussalar çok iyi olacak. Koz eksilmiş filan. Görende pc ye GeoW 2, Halo 3, Reach, GOW III, MGS4, Heavy Rain hepsi zaten PC ye çıkmıştı bi Fifa kalmıştı sanar

Arkadaşım kaç kişinin 2 tane konsolu var?Ps3 ün sadece gow 3, heavy rain,uncharted 2 oyunları çekici geliyor, xboxında yazdıkların.Kaçınız strateji oynayabiliyosunuz?Ya da Half-life, Stalker, Witcher, eski muhteşemler (Diablo vs) kabul edin artık pc eski halini almaya başladı.Ölmekte olan yaşamaya başlıyor.

Yahu tamam oynamayın Fifa'yı ya da alın illede GeoW 2 oynayın demiyorum. Ama gelipte yok konsol alanın aklına tüküreyim, yok konsolun bir kozu daha eksildi tarzında yorumlar saçma. Ayıp yani. Oturup oyunu bekliceğine burda laf salatası yapıyorlar.

PC eski halini almaya başlamadı bence. Tamam strateji oyunları olabilir ama ona bakarsan Tom Clancy's End War ve HALO nun strateji versiyonu konsollara çıktı. Yani ille strateji PC de oynanır diye bir kaide yok. Starcraft'ı benim bildiğim kadarıyla 2004 yılından beri millet bekliyor... Şahsen ben sevmiyorum stratejiyi ama 2-3 oyun pc ye çıktı diye eski halini almaya başladı denemez. E3 te dünyanın en büyük oyun fuarında konsollara tonlarca oyun duyrulurken PC için bir şey yoktu. Dur hele bir duyrulan her oyun PC yede çıksın hatta mümkünse aynı zamanda çıksın öyle alır PC eski halini...

Bu arada lütfen tartışma yaratacak şekilde cevap vermeyin. Hatta uzatmamak için cevap vermicem ben sizde bana aynısını yapın

İşin ciddi kısmına gelirsek şahsen ben sevinmedim. Zaten Xbox'ta PS3 te Fifa oynayıpta PES daha iyi diyenler halen varken (Çok az bir kısım.) birde PC ye çıkacak şimdi... PC oyuncularından forumda gördüğüm kadarıyla oyundan gerçekten anlayan bir sürü insan var ama bir o kadarda anlamayan var... Bu anlamayan kısım eminim yine PES diye tutturacaktır. Bu yüzden sevinmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 9 Temmuz 2010; 19:21:43 >

• Bir pc sahibi, konsolu olmayan bir kişi olarak ben de parası olup da xbox almayanın aklına tüküreyim desem kimsenin hoşuna gitmez .Arkadaşlar bu bir zevk ve para meselesidir kimisi pc kullanır kimisi xbox-ps3 kimisi de hepsini kullanır.Bence herkes birbirine saygı duymalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 8 Temmuz 2010; 19:40:21 >
  • En sevdiği fifa oyunu 2003 dü 2005 e kadar güzeldi sonra pes kaptırdı şimdi geri alacak tahtını çok sevimdim gerçekten eski günlere döneceğiz
  • Benim için konsoldaki fifa da hiç iyi bir oyun olmadığı için dört gözle PES 2011 i bekliyorum.
  • 2002 world cup kadar keyif veren ne fifa olsun ne pes olsun çıkmadı karşıma daha o oyunun müzikleri yeter. ayrıca oyuncular hiç benzemese de türkiyenin olması çok çekici geliyordu. kuzenle attığımız her gole kupa kazanmış gibi sevinirdik o zamanlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Benim için konsoldaki fifa da hiç iyi bir oyun olmadığı için dört gözle PES 2011 i bekliyorum.

İlginçsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

2002 world cup kadar keyif veren ne fifa olsun ne pes olsun çıkmadı karşıma daha o oyunun müzikleri yeter. ayrıca oyuncular hiç benzemese de türkiyenin olması çok çekici geliyordu. kuzenle attığımız her gole kupa kazanmış gibi sevinirdik o zamanlar :D

Onda değilde, Fifa 2003 te Sergen acayip benziyodu.Kulaklar felan tamdı
  •  FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

NEXT-GENERATION PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 8 Temmuz 2010; 21:21:26 >
  • Oh be.. FIFA geri dönüyor.. 98-99-2000-01-02-03-04-05-06.. hala 06.. ondan sonra gelmedi bi güzel fifa :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.