Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: steven spielberg

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

fifa için yeni görseller

Mağraya resimler geç geliyor galiba

__

Bu arada gündüz ile gece ss leri arasında dağlar kadar fark var. Özellikle oyuncu fizikleri ve ışıklandırmalar... Grafik detayları ayrıca.. Ben daha önce gece ss leri bu yılki pc ye özgü nextgen demiştim ama şimdi aynı olacak dediler. Böyle şey olmaz. Gece ss leri Fifa 10 dan bile kötü. Sanırım sonradan karar verdiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 9 Temmuz 2010; 23:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

fifa için yeni görseller

__

Bu arada gündüz ile gece ss leri arasında dağlar kadar fark var. Özellikle oyuncu fizikleri ve ışıklandırmalar... Grafik detayları ayrıca.. Ben daha önce gece ss leri bu yılki pc ye özgü nextgen demiştim ama şimdi aynı olacak dediler. Böyle şey olmaz. Gece ss leri Fifa 10 dan bile kötü. Sanırım sonradan karar verdiler..

Grafikler gelişecektir daha ya, baya zaman var çıkışa elvet makyajlanacaktır. Grafik kasacaklarını söylemişlerdi bu sene.

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Demek artık PC'deki FIFA Konsollara da gelecek

Öyle olsaydı intihar ederlerdi heralde

• fifa11 yüz modellemeleri.. mübarek crysis ile heavy rain'i hibritlemişler sanki. oha ulan böyle de mükemmel iş çıkarılmaz bea

• ben xboxta oynuyorum ama EA aynısını yaparsa Pes oyuncularının bazıları __ ben 55 yaşına geldim böyle oyun görmedim diyecekler :D( artismi artis ne ararla DH'de)
  • Çok güzel bir haber ve 2 yıl alt yapı için uğraşıldığı konuşuluyor birçok yerde buda Fifa 10 un neden o kadar aceleyle yapılmış hissi verdiğini kanıtlıyor,keşke duyuru yapılsaydı ama bu kadar gizli yürütmelerine gerek yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Çok güzel bir haber ve 2 yıl alt yapı için uğraşıldığı konuşuluyor birçok yerde buda Fifa 10 un neden o kadar aceleyle yapılmış hissi verdiğini kanıtlıyor,keşke duyuru yapılsaydı ama bu kadar gizli yürütmelerine gerek yoktu.

mübarek kandil günü hediyesi vermek istemiş olabilir ea
  • Arkadaşlar şimdi benim aklıma bişey takıldı...
    Oyunun grafikleri next gen olacak tamam ama ya oynayışı çöp olursa ?
    bkz:fifa 09
    eğer öyle bişey olursa intihar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 8 Temmuz 2010; 23:48:00 >
  • quote:

quote:

fifa için yeni görseller

__

he canım he. öyle avut kendini. pc yede aynı kalitede geliyor ya şimdiden kötülemeye başlamışsın fifayı. zaten arka sayfadada bi ton saçmalamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 8 Temmuz 2010; 23:51:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Arkadaşlar şimdi benim aklıma bişey takıldı...

Şimdiye kadar oynadığımız motor : Current gen (eski jenarasyon-ps2 zamanından kalma motorun makyajlanmışı)
    Şimdi olacak motor: Next gen (yeni-ileri jenarasyon, kısacası konsoldaki Fifa)
  • falan oldum yani diyesim geldi bu sefer EA Sport duydu sesimizi Allaha şükürler olsun.. senelerdir işkence çektiriyordu, her yıl birton küfür yiyorlardı her dilden bayaa kulakları çınladı belli ki akılları başlarına geldi sonunda.sabırsızlıkla bekliyorum demoyu.
  • Buna bir de 24x AA 16x AF Supersample AA Modu + ENBSeries Grafik modlarını uygularız PC'de. Abaovv cümbüşe gel sonra

Ama ben bunları PES 2011 için yapacağım asıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Buna bir de 24x AA 16x AF Supersample AA Modu + ENBSeries Grafik modlarını uygularız PC'de. Abaovv cümbüşe gel sonra

Fifa'da 24x AA'yı napıcan allasen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Buna bir de 24x AA 16x AF Supersample AA Modu + ENBSeries Grafik modlarını uygularız PC'de. Abaovv cümbüşe gel sonra

Fifa'da 24x AA'yı napıcan allasen

Topun girinti çıkıntısını da net bi şekilde görmem lazım yoksa kendimi oyuna kaptıramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Temmuz 2010; 23:55:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Arkadaşlar şimdi benim aklıma bişey takıldı...

fifa 09 pc yenilenmiş bir oyun değildi. sadece eski motora daha yüksek çözünürlüklü dokular eklenmiş bir oyundu.. bu tamamen farklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Demek artık PC'deki FIFA Konsollara da gelecek

Bu da güzel yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

boşa bekliyosunuz, dögöt olcaksınız

Uzaklarda birileri Dogöt oldu galiba
  • quote:

quote:

quote:

fifa için yeni görseller

__

he canım he. öyle avut kendini. pc yede aynı kalitede geliyor ya şimdiden kötülemeye başlamışsın fifayı. zaten arka sayfadada bi ton saçmalamışsın.

Derdin ne senin? Okuduğunu anlayamama gibi bir sorunun mu var? İlkokul birinci sınıfta öğretmeleri lazımdı bunu. İyi dinle. Diyorum ki gece ss leri ile gündüz ss leri arasında çok fark var. Gece ss lerinin ilk başta PC için geliştirildiği ve sonrada iptal edilip iki versiyonunda aynı yapıldığı belli. Bu resimler yayınlanalı 1 ay oldu. Belli ki yeni karar vermişler. Ben niye Fifa'yı kötüleyim? 2008 den beri konsolda salya sümük oynuyorum İnsan beyniyle algılayamayınca işte böyle oluyor napalım...

• Ps de sürekli fifa oynardım o zamanlar daha çok küçüktüm, fifa 2000 benim vazgeçilmezimdi.İlk oynadığım futbol oyunuydu diyebilirim sonra we serisi elime ulaştı onda oynanabilirlik biraz daha gerçekciydi.Ps serilerinde weyi gördükten sonra hep we oynadım.Ps2 aldığımda ise ikisini birden oynadım ancak fifayı daha çok beğendim o aralar.Neyse sonra pc oyunlarına dadandım hiç ps3 ile ilgilenmedim, pes 6 zaten benim için devrim gibi bir oyundu.pes 6 dan sonra pes iyice bir manyaklaştı, fifa yı zaten pc de biliyorsunuz, ataride tsubasa oynarım ama yinede pcde fifa oynamam yani o derece.Pes 2009 ve pes 2010 benim için aynı sadece 2010 da grafikler biraz daha gelişmiş ancak yapay zeka ikisindede berbat, o ps daki ve pes 6 daki oynanırlık adeta yok olmuştu.Artık eskisi gibi bana zevk vermiyordu tabi ben kendimi hep avutuyordum işte bal modu var şl var diye ancak her maça girdiğimde yapak zekanın o gerizekalıklarını gördüğümde kaynar sular başımdan aşağıya dökülürmüş gibi oluyordu.Zaten pes de lisans sorunu ve Süper ligin olmaması her sene bizi site site dolaştırıp yama aramakla bırakıyordu.Geçenler dünya kupası 2010'u görünce sırf fifa için ps3 almaya karar verdim ancak bu haberi duyunca çok sevindim.Fifa nın konsoldaki gibi aynı olması bizi bir çok açıdan sevindiriyor çünkü hem lisans sorunu olmuycak hem pes den bilmem kaç kat daha fazla takım olacak ve en önemlisi süperligimiz olucak.Eee futbol sever biri olarak ve konsoldaki gibi aynı olucaksa orjinal almamak için bir neden görmüyorum.Sonunda Ea diyorum.Bu arada konami için ise üzülmemek elde değil adamlar zaten konsolda yoktu şimdi tek liderliği olan pc den düşmüş olucak.Geçmiş olsun :)

• arkadaşlar bu kadar sevineceginizi bilsem akşam erken yatar gece basar sabahada çıkarırdım fifa 11 i
    iyi pes ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

arkadaşlar bu kadar sevineceginizi bilsem akşam erken yatar gece basar sabahada çıkarırdım fifa 11 i
    iyi pes ler.

PS3'te hiç fifa oynamadıgın belli...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.