Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekdende oynamadım arkadaşım 3 tane ps3 salonuna gittim koyda şu fifayı bi oynuyak dedim cevap fifa malesef yok dedi kimse oynamıyo pes varken dedi inanın bu mübarek gecede yalan demiyorum bu bi gerçek . bana inanmıyan yarın gitsin bi denesin. ama şurası bi gercekki ikisininde tadı bir başka rekabetin ne oldugunun bir kanıtı inşalah ikiside süper olur bizde ikisinide zefkle oynarız kirazın yanında karpuzda yenir arkadaşlar bu polomiye bi son verelim arkadaşlar fifacımısın pesçimisin intellimisin amd çimisin fenerlimisin galatasaraylımısın artık bunlara bi son verelim.saygılar sevgiler . not. tabiki galatasaraylıyım ve en büyük cimbom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent®

quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

boşa bekliyosunuz, dögöt olcaksınız

Uzaklarda birileri Dogöt oldu galiba

Sus, mutluyum şurda içine etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

gerçekdende oynamadım arkadaşım 3 tane ps3 salonuna gittim koyda şu fifayı bi oynuyak dedim cevap fifa malesef yok dedi kimse oynamıyo pes varken dedi inanın bu mübarek gecede yalan demiyorum bu bi gerçek . bana inanmıyan yarın gitsin bi denesin. ama şurası bi gercekki ikisininde tadı bir başka rekabetin ne oldugunun bir kanıtı inşalah ikiside süper olur bizde ikisinide zefkle oynarız kirazın yanında karpuzda yenir arkadaşlar bu polomiye bi son verelim arkadaşlar fifacımısın pesçimisin intellimisin amd çimisin fenerlimisin galatasaraylımısın artık bunlara bi son verelim.saygılar sevgiler . not. tabiki galatasaraylıyım ve en büyük cimbom.

Notunu sevdim

• Desenize bu yıl futbola doyucaz, bir pesfanı olarak çok sevindim bu gelişmeye.
    Fifaya sempati duycağım aklıma bile gelmezdi allahtan ea büyük bir çıkışa geçtide pesin bize 3 senedir çektirdiği eziyeti affettirecek bir oyun gelicek
    bunun üzerine fifanın pc versiyonuna next gen olarak çıkması hormonlarda ciddi sorunlara yol açabilir:d
    nihayet 2 oyununda çok iyi olduğu sene geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

http://www.trgamer.com/Haber.aspx?YaziID=17259

Bolumsonucanavar'i nerede kaldi
  • Yıllar sonra sonunda motoru değiştirmeyi akıl edebildiler.En son fifa 2005'i zevkle oynamıştım sonrakiler hep mantardı :)

Yeni oyun pc için çıksın söz Ömer Üründül spiker pacth yapıcam
  •  FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

sabırsızlıkla bekliyorum
  • Trgamer'in haberine göre pcler konsollarla hem oynanış hem grafik açısından aynı olacakmış süper haber

http://www.trgamer.com/Haber.aspx?YaziID=17259
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

fifa için yeni görseller

Mağraya resimler geç geliyor galiba

__

Bu arada gündüz ile gece ss leri arasında dağlar kadar fark var. Özellikle oyuncu fizikleri ve ışıklandırmalar... Grafik detayları ayrıca.. Ben daha önce gece ss leri bu yılki pc ye özgü nextgen demiştim ama şimdi aynı olacak dediler. Böyle şey olmaz. Gece ss leri Fifa 10 dan bile kötü. Sanırım sonradan karar verdiler..

he canım he. öyle avut kendini. pc yede aynı kalitede geliyor ya şimdiden kötülemeye başlamışsın fifayı. zaten arka sayfadada bi ton saçmalamışsın.

Derdin ne senin? Okuduğunu anlayamama gibi bir sorunun mu var? İlkokul birinci sınıfta öğretmeleri lazımdı bunu. İyi dinle. Diyorum ki gece ss leri ile gündüz ss leri arasında çok fark var. Gece ss lerinin ilk başta PC için geliştirildiği ve sonrada iptal edilip iki versiyonunda aynı yapıldığı belli. Bu resimler yayınlanalı 1 ay oldu. Belli ki yeni karar vermişler. Ben niye Fifa'yı kötüleyim? 2008 den beri konsolda salya sümük oynuyorum İnsan beyniyle algılayamayınca işte böyle oluyor napalım...

len yürü git. konsol bölümünden tanıyorum seni. gak guk etme fifa nın konsollara pc ile aynı kalitede gelecek olmasını hazmedemiyorsun işte. o resimler konsol versiyonuna ait zaten. benim anlayamama gibi bir sorunum yokta senin bazı şeyleri kendine yedirememe durumun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 9 Temmuz 2010; 10:45:26 >

• arkadaşlar o görüntüler için tartışmanıza gerek yok. o resimlerde oyunun yapım aşaması %50 civarlarındaydı. mutlaka makyajlanacak ve grafikleri gelişecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar o görüntüler için tartışmanıza gerek yok. o resimlerde oyunun yapım aşaması %50 civarlarındaydı. mutlaka makyajlanacak ve grafikleri gelişecektir.

+1 zaten Ea nın sitesindeki açıklamayı okursanız gameplay dahil aynı oyun çıkacak neyi çekemiyorsunuz konsolda oynadığınız fifaya birşey olduğu mu var ? bırakın biz de oynayalım
  •  FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)
  • fark yokmuş
  • Pes yokken Fifa vardı beyler öyle bir dönecekki pes mes hikaye olacak
  • vay anasına be bugünleridemi görecektik
  • Bence forumdaki PES bölümü kapanabilir. Oynayan kalmayacak çünkü. Tüm PC oyuncularına hayırlı olsun, gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu artık sizindir.
  • O grafikler ile menager olarak oynamak süper olacak.
  • Pes zaten fifayı 2010 da geçti geri kalan tüm hepsinde fifa daha iyidir.Fifa 10 o kötü haliyle bile pes 2010'dan iyidir.2000 yılından bu yana fifa oynayan birisi olarak bir tek fifa 10 u gordukten sonra pes 10 cdsini arkadaştan odunc alıp kurmustum.Oyunu kurdum bir 10 dk oynadıktan sonra sıldım cdyi geri verdim.Ne bicim şey o oyle.İğrenç grafikleri , sahası vs herşeyi berbat.Bu pes 2010 ' un neresine iyi diyorlarsa hayret ediyorum zaten.Fifa 11 ile 1 yıllık ara ile tekrardan çoşacak fifa!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.