Ben oyun çıkana kadar inanamayacağım sanırım çünkü fifa 09 da next-gen olacak demişlerdi
Eğer çıkarsa orijinal alıp arşive koymak lazım bu efsaneyi
Pes'in de belli hayran kitlesi var
Fifa ile Pes tahminen %50-%50civarında alıcı bulur
resmi açıklama bile gelse demoyu görmeden pek inanası gelmiyor adamın..
Durum öyle bir hal almış ki insanlar inanamıyor bile Arkadaşlar hiçbir zaman ea çıkıpta resmi olarak fifa pcye nextgen gelicek diyip görüntü yayınlamadı her zaman söylentiler vardı.Bu seferki gerçek zaten eski fifa motoruyla yapılan oyunu bedava olarak FIFA Online adı altında multi oynayabiliyorsunuz adamlar nie bir tane daha ücretli currentgenli oyun çıkarsın.Pc ile özelliklerin ileriki zamanlarda açıklanma olayına gelirsek muhtelemen sistem gereksinimleri veya 3d desteği ile ilgili açıklama yapılacak, 2 yıldrı uğraşıyorlarsa optime yapmaları gerek sonuçta fifa 10 un pes 10 a grafik olarak bir üstünlüğü yok ve pcde çok rahat oynanıyorsa pes fifa da oynanır bence
demo ne zaman çıkıcak?
Umarım buda yalan olmaz, sırf bu oyun yüzünden konsol için para biriktiriyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox
demo ne zaman çıkıcak?
10 Eylülde çıkıyor genelde...
FIFA 2010 World Cup'ı oynayamadık ama büyük bir ihtimalle Euro 2012 yi next-gen'le oynayabiliriz ve devamını da
quote:
Orijinalden alıntı: ehhiste
FIFA 2010 World Cup'ı oynayamadık ama büyük bir ihtimalle Euro 2012 yi next-gen'le oynayabiliriz ve devamını da
inşallah inşallah
Bundan sonra pes te akıllanır da inşallah doğru düzgün futbol futbol oynarız diyeceğim ama fifa varken istediği kadar lig falan koysun oynamam.
Genelde paylaşılıyor bu video ama bir kez daha hatırlatalım gelecek Fifa'nın en büyük kozlarından birisini özel hareketleri..
Asikome neler yapmışlar acaba bunda karlı havada var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Genelde paylaşılıyor bu video ama bir kez daha hatırlatalım gelecek Fifa'nın en büyük kozlarından birisini özel hareketleri..
Pesten sonra ilaç gibi gelcek şu animasyon zenginliği
Abi yukarıdaki video beni bitiriyor. Şu videoyu her izlediğimde pes'ten dahada soğuyorum ama malesef Pc'de başka futbol oyunu yok. Sonunda FIFA Pc'de Next-Gen olacak ve Pes tekelinden kurtulacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
Abi yukarıdaki video beni bitiriyor. Şu videoyu her izlediğimde pes'ten dahada soğuyorum ama malesef Pc'de başka futbol oyunu yok. Sonunda FIFA Pc'de Next-Gen olacak ve Pes tekelinden kurtulacağız.
düşünsene üstüne bide pes 11 çok sağlam geliyormuş yaşarız valla 2-3 yıl futbol oyunu çıkmasa da olur
pes 11 daha fazla lig ve daha fazla lisans alsa ve yapay zekayı daha da geliştirse belki fifayla yarışdırırımdım ama bu yıldan itibaren Forever FIFA!
Aynı kişinin hazırladığı başka bir video..
Benim oynadığım fifa değildi herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Aynı kişinin hazırladığı başka bir video..
4.dakika'daki gol harika
Oyun çıkınca iyice bi training yapmak gerekcek çok tuş kombinasyonu var
beyler korkarımki aynı olmayacak neden derseniz açıklamada aynı olacak demiyor aynı kalitede olucak deniyor buda demek oluyorki EA yine bi pislik peşinde ama du bakam